• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam utanıyor ben soruyorum(Evli Bayanlar yardım)

bu konuda çekincesi ve sıkıntıları olan tanıdıklarım var,yeni evlenen ya da evlenicek olan çokca insan tarafından düşünülen bişey bu,aslında belkide karşı tarafa rahatsızlık vermekten kaçınan her insan düşünür..sabah uyanıldığında ağız kokusunun normal olması onu eşimiz açısından çekilebilir kılar mı bilmiyorum:umursamaz: ayrıca her sabah eşinden erken uyan gidip dişlerini fırçala,ağzına sakız al şeker yut nereye kadar devam eder böyle yahu kafamçokkarıştıayrıca hep o hayali kurulan sabah kalkıp sarılıp koklaşmalar noolucakmafoldumbençok dertliyim be KK:1no2:

tüm arkadaşlara katılıyorum herkeste olan şeyler aslında bu ablanın psikolojik bir sorunu bunları takmaması gerekir benim bi tanıdığım ilk evlendiğinde wc gidememişti sanki ayıp bişeymiş gibi :kedi:

sabah kalkar kalkmaz agzını dişini bir guzel fırcalasın,yuzunu bır kozmetık sabunuyla yıkasın,hoş bır nemlendırıcı sursun,sonra eşini uyandırsın ama bakalım eşinin agzı yuzu gozu ne durumda :)

aman takmasın ablan ya sadece onda olan bişi mi sanki bi defa sabah uyanınca herkesin ağzı kokar bu midenin boş olmasından kaynaklanır hem niye utanasın ki o kadar şey yapıyosun utanmıyosun da onda mı utanıcaksın bence en son utanman gereken kişi kocası olmalı insanın ha olurda gün içinde kokarsa bu sorun olur tabi bunun içinde diş sağlığına dikkat etmek gerek gözdeki çapaklara gelince ee uyandın normal olarak bütün gece gözün kapalı ve göz kendi kendinmi temizleyebilen bi organımız napıcak o temizlediklerini tabiki dışa bıakıcak buda çapak olur yani ama tabi ablanızda aşırı decedeyse onun gözünde bi enfeksiyon söz konusu o zaman bi göz doktoruna görünmelia.s

bu soruyu burdakılere sormadan once doktora gıtsın ablan daha sonra buraya sorsun bence

Çok normal,insani haller bunlar.Başucunda sakız bulundursun,çapaklarını da eşi görmeden elleriyle temizleyiversin anam,nooolcek:umursamaz:
Var ya,sabahları mis gibi kokan,uyanır uyanmaz öpüşüp koklaşan insanlar ancak filmlerde olur..
Yani özetle,kokar mokar,tok tutar :sinifsinif:

:1:sempatiksalakcinni
akarda kokarda ama tok tutarsırnaşık şey:lepi:

gece yatmadan önce ve sabah kalkar kalkmaz dişlerini fırçalarsa ağzı falan kokmaz.ben yeni evliyken mutluluktan hiç kokmazdı.gözüde çapaklanıosa hemen yüzünü sabunlu suyla yıkasın cnm bunda apartacak ne var

cok sacma sabah agzın kokması bu normal bir durum ve göz capaklanması da................sabah capakllandıgı için yüzümüzü yıkıyoruz ya.......cok ilginc bir sorun .................

Sanki erkeğin ağızı kokmuyor yada gözleri çapaklanmıyor...
Normal şeyler bunlar utanılacak birşey yok...

ablacıgının kendine pek güveni yok herhalde hayatım baksana bunlar sorunmu allasen.evlilik iyi kötü güzel çirkin birbirinin her haline hazır ve kabullenmiş olmaktan geçer e adam onunla evlendiyse bunları biliyor herhalde hem onun eline olan bişey değilki bu sanırım ablan fazla evhamlı.uyanır yüzünü yıkar mis gibi yapar makyajını ooohh adam zaten uyanır uyanmaz onu mu inceliycek uyku sersemi işte ablanda tocesi ayılmadan hop toparlar kendini.

valla böyle şeylerden utanılmaz sonuçta karı-koca onlar,birbirlerinin herşeyini kabullenerek evleniliyor.ben sigaradan nefret ederim kokusundan da kendisinden de ama eşim içer,sabahları onun ağzı daha farklı kokar sigara içtiği için ama bana misk-ü amber gibi gelir:1:,uyanır uyanmaz şapır şupur girişirim eşime...karı koca arasında tiksinme olmaz diye düşünüyorum...

göz çapaklanması için bebek şampuanıyla yıkasın hergün bi süre sonra geçiyor. benim gözlerim alerjik enfeksiyonlara çok açık olduğundan doktor tavsiye etti bana.. bi zararı yok hem de yakmadığı için onu kullanın diolar..

ya arkadaşlar benim ablam daha yeni evli ve bin tane soru yapıyor kafasında.yok efendim ilki sabah uyanır uyanmaz ağzı kokuyormuş gıkımı bile çıkarmadan kahvaltı koyup yemek yiyip öyle konuşuyorum diyo.ne yapam ben bu sorunu dio.evli bayanlar yaşamştır bi yardım edin lütfen...

ikincisi gözleri çapaklı oluyormuş:) evet öyle olurdu hep) ne yapcam ben diyo.utanıyorum resmen eşimdedn dyo

ben sakiz cigniyorum zamanim yoksa yada hemen dislerimi fircaliyorum uyaninca

Tek yegane çözüm.. Bu tip sorun yaşayanlar için;
sabah, öğle akşam dişlerinizi fırçalarken, dilinizi ve üst damanızı fırçalayın hafif hafif zarar vermeden ve her fırçalamadan sonra karbonatlı su gargara yapın... Bunu düzenli yapmanız lazım, karbonatlı suyu boğazınızda fokurdatın...2-3 gün sonra anlayacaksınız.... Bir arkadaşımda bu sorun vardı yemek yese bile koku gitmiyordu... yaptı 4. kesildi hala devam ediyor. Bu sıkıntı, mide, diş eti v.s den dolayı olabilir ama genellikle süt ve süt ürünlerinden kaynaklı oluyor...sevgiler

Back