• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam utanıyor ben soruyorum(Evli Bayanlar yardım)

aşırı dereceyse sorun olabilir ama normal hayatta herkesin başına gelebilecek durumlar

hem utanırsa utansın şimdilik belli süre sonra alışır:)

ya arkadaşlar benim ablam daha yeni evli ve bin tane soru yapıyor kafasında.yok efendim ilki sabah uyanır uyanmaz ağzı kokuyormuş gıkımı bile çıkarmadan kahvaltı koyup yemek yiyip öyle konuşuyorum diyo.ne yapam ben bu sorunu dio.evli bayanlar yaşamştır bi yardım edin lütfen...

ikincisi gözleri çapaklı oluyormuş:) evet öyle olurdu hep) ne yapcam ben diyo.utanıyorum resmen eşimdedn dyo

ay canım yaaa
yazık daha yenı evlı alısır seker merak etme
sımdı o kendı agız kokusunu arar olacak ılerde bır evlıgının cıcım ayları gıtsınde:roflol::roflol::roflol::roflol:
helede bır cocuk olsun ne sekılden sekıle gırecekler esler bugunlerını dusunup guler:roflol::roflol::roflol:
kucuk bır ornek:
benım kucuk kıza wc egıtımıne baslamıstım gecen ay ogretene kadar cocuk eve kucuk buyuk tuvalet demedı bende b.k temızlemekten tam kurtuldum derken cocuk sımdıde ıshal oldu tutmuyor:roflol::roflol::roflol:
bez baglayamıyorum tekrardan unutur wcyı dıye evı tabırı caızse b.k goturuyor nerdeeeeeeee sabah agzım kokacakta capagımı adam gorecekte:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay canım yaaa
sımdı o kendı agız kokusunu arar olacak ılerde bır evlıgının cıcım ayları gıtsınde:roflol::roflol::roflol::roflol:
helede bır cocuk olsun ne sekılden sekıle gırecekler esler bugunlerını dusunup guler:roflol::roflol::roflol:
kucuk bır ornek:
benım kucuk kıza wc egıtımıne baslamıstım gecen ay ogretene kadar cocuk eve kucuk buyuk tuvalet demedı bende b.k temızlemekten tam kurtuldum derken cocuk sımdıde ıshal oldu tutmuyor:roflol::roflol::roflol:
bez baglayamıyorum tekrardan unutur wcyı dıye evı tabırı caızse b.k goturuyor nerdeeeeeeee sabah agzım kokacakta capagımı adam gorecekte:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ay alemsin valla :roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey

ay canım yaaa
kucuk bır ornek:
sen çok yaşa emi:roflol::roflol::roflol::roflol:

Sabahları her insanın ağzı kokar,arkadaşlarında dediği gibi baş ucunda fısfıs veya minik naneli şekerlerden bulundursun uyanır uyanmazda ağzına atsın.Rahatsız olunacak birşey yok,ama eğer günün ilerleyen saatlerinde dişlerini fırçalayıp besin ihtiyacını karşıladığı halde bir koku oluyorsa doktora başvurması gerek.

ay canım yaaa
kucuk bır ornek:

sen coooooooook yasa emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay canım yaaa
kucuk bır ornek:

çok şekersin=)

valla bi komsu vardı hep şunu söylerdi ağız kokusu karşı tarafın tiksinmesine sebep olabilir o yüzden eğer gece uykudan uyanıp wc kalkıyorsanız ağzına hemen bişiler alın mideniz boş kalmasın ufak bi elma felan ye der ya da yatağının baş ucunda bi elma felan bulundur uyandığında eşin uyanmadan yersin rahatsız edici bi koku olmaz derdi denemedim bilmiyorum ama belki bi çözüm olur

en kolay çözüm sabah uyanınca hemen lavobayakaydirigubbakcemile4
dişleri firçalamak yüzü yıkamak sabah sabah naneli şeker tüketilmez

gece yatmadan önce dişlerini fırçalayıp dilini temizleyip yatarsa kokmaz. ağızda kalan besinlerin artıkları çok küçük olsa bile bakteri üretiyo kokuya sebep oluyo diye biliyorum. sabahta kalkar kalkmaz hemen fırçalarsa bişeycik olmaz. ama koku hala devam ediyorsa bi doktora görünmekte fayda var. geçmeyen ağız kokuları başka hastalıkların habercisi oluyor.

çapaklanma için bişey diyemiycem her insanda olur sonuçta.

Ay alemsin valla :roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey

sen çok yaşa emi:roflol::roflol::roflol::roflol:

sen coooooooook yasa emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok şekersin=)

valla bi komsu vardı hep şunu söylerdi ağız kokusu karşı tarafın tiksinmesine sebep olabilir o yüzden eğer gece uykudan uyanıp wc kalkıyorsanız ağzına hemen bişiler alın mideniz boş kalmasın ufak bi elma felan ye der ya da yatağının baş ucunda bi elma felan bulundur uyandığında eşin uyanmadan yersin rahatsız edici bi koku olmaz derdi denemedim bilmiyorum ama belki bi çözüm olur

sagolun sekerler guzel sozlerınız ve dıleklerınız ıcın ama haksızmıyımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Sabah kalkinca dislerini fircalayabilir ve agiz ferahligi icin sular var, calkalayabilir,
ben esimden cekinmesemde bu kokudan rahatsiz oluyorum sabah ilk isim bu'dur...

merhaba arkadasım bencede ablan bıraz fazla takıntı yapmıs gerek yok dıger arkadaslarında dedıgı gıbı bunlar dogal seyler ınsan neler goruyor neler ama yınede evlılık baska guzel bence

pekı kendının degılde esının agzı koksaydı o zaman ne yapacaktı

herseye ragmen allah mesud etsın

bıde su var ben sabahları esımı öperek uyandırırım vede öpmesem gunum kotu gecer oda ıse gıderken öpmeden cıkmaz evden eger cıkarsa hemen aklıma kotu seyler gelır acaba onu uzecek bısey mı yaptım kalbını mı kırdım dıye aksama kadar kendımı yerı yanı eger agız kokusundan dolayı bu kadar utansaydım bunlar olmazdı bes yıllık evlıyım allaha sukur boyle takıntılarım olmadı

bence ablan esini utandirip kirmaktan korkuyor.ama nazikce rahatsiz oldugunu söylemeli yoksa sirf agiz kokusuyla kalmaz yakinda sesli kokularla tanisir.

cnm göz çapağı içn teramycin die bi merhem var çok gzl ve ucuz bişey her eczaneden alabilir gece sürüp yatsın eminim yararı olacaktır

ahh canım evlilikte bunları hiç takıntı yapmasın ablan bence

sabahkaltığında kocasını öpsün günaydın desin hiç konuşmadan olmaz ki eşi bişey sorcak ablan cvb vermicek ya da herşeye kafa sallıcak

bu hoş olmaz

ağız kokusu sabahları genelde herkesde oluyor

bende de oluyor kalkar kalmaz hemen dişlerimi fırçalıyorum parfümümü de sıkıyorum doğru gidip eşimi uyandırıyorm

ablanda böyle yapsın eşinden kendisini ayarlasın ve eşinden 5 dk. erken uyansın sonra hemen gidip dişlerini fırçalasın yüzünü de yıkadı mı çapak filan kalmaz

baktı ki diş fırçalamakla koku gitmiyooo o zaman bi naneli sakız ağtına attı mı bitti işte

ama en önemlisi bunları hiç kafaya takmasın ağzı da kokar......

herkes olan birşey ağız kokusu neden utanıyor ki hem nereye kadar utanacak ki her sabah uyandığında eşi hep yanında olacak büyük ihtimalle eşininde ağzı kokuyodur hiçte utanmasın

canım ağız kokusunu hemen alan şey kakula diye bişey var aktarlarda satılıyo süper bişi tavsiye ederim ama sorun etmesin yada yatmadan maydonoz çiğnesin..

Back