• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hamile. Gebe kalmak isteyen hanımlar okuyun!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
HALA İNANAMIYORUM ABLAM HAMİLE
PKOLUYDU TEDAVİ GÖRÜYORDU 4 SENEDİR UĞRAŞIYORDU.AŞILAMAYA GEÇMEDİ SABRETTİ.ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAKTI.1 AY DİNLENME SÜRECİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDI.YAPTIĞI TEK ŞEY 3 AYDIR DEVAM ETTİĞİ İNCİR KÜRÜ EŞİDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULADI.
ALLAH DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN ALLAH EN KISA ZAMANDA DİLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BURDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN BİZLERE
:nazar:delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldendelikafadulden:nazar:

ne güzel bi haber bu ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah ablanın....

çok teşekkür ederim kızlar herkese umut olsun allah dileyen herkese nasip etsin.en kısa zamanda tüm isteyen arkadaşlarımın güzel haberlerini alalım :)))))))))))))

canım tebrık ederım ısallah alllah saglıkla kucklrına almayı nassıp edr
allah ısteyen herkeze versın

tebrık.ederm
allah.kucağına.almayı.da.nasıp.ets
n

allah herkese nasip etsin kızlar.tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :))

hadi inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah

hayırlısyla sağlıklı bi şekilde doğurup kucağına almayı nasip etsin

bu kür nasıl hazırlanıyor birimi tavsiye etmiş yazarsan sevinirim

kızlar tarif şu:
akşamları 5-6 tane inciri 2 bardak suda 5 dk kaynatıyor.soğuyana kadar bekliyordu.akşamları yemekten önce bir bardak.sabhta kahvaltıdan önce bir bardak.soğumadan süzmeyin.büyükliüğüne göre 7-8 tanede koyabilirsiniz.21 gün bunu uygulayıp 7 gün dinleniyor.adet bitiminden başlıyordu.
eşi içinde her akşamları 1 bardak olcak kadar suda 5-6 keçiboynuzunu ufak parçalara ayırıp 3 dk kaynatıyordu soğuyunca süzüp gece yatmadan içiyordu.. oda 3 ay aralıksız devam etti
ve mucizemiz geldi.
rabbim tüm isteyen arkadaşlarımın bebiş haberlerini burda duymayı nasip etsin..
ibrahim saraçoğlunun önerdiği kür arkadaşlar...

:teytey::teytey::teytey: çok mutluyum ablan adına cinom ya...:teytey::teytey::teytey:

bu arada çocuğun deli bir teyzesi olacak desene.......:roflol:

:teytey::teytey::teytey: çok mutluyum ablan adına cinom ya...:teytey::teytey::teytey:

bu arada çocuğun deli bir teyzesi olacak desene.......:roflol:

deli teyzeleri çok olcak sayende kaydirigubbakcemile3bitanemsin tafığımmmmmm

bu incir kürünü bana yengemde demisti demekki gerçekten faydasi oluyormus
Bende deniyecem tskler canım
Ablanin adninada çok sevindim allahim hayırlısıyla kucagina almayı nasip eder insallah canım :1hug:

amiin canım allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.kesinlikle deneyin mucize gibi oldu bizim için tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini duyarım burdan inşlh:Saruboceq:

hayırlı olsun..a.s.
sızın adınıza cok sevındım..
Rabbım kımseye aratmasın tum ısteyenlere nasıp eylesın :Saruboceq:

hayırlı olsun..a.s.
sızın adınıza cok sevındım..
Rabbım kımseye aratmasın tum ısteyenlere nasıp eylesın :Saruboceq:

aaaamin canım çok teşekkür ederim a.s.

Kız cinom çok sevindim ablan adına fallarda bana çıkardığın beklenmeyen misafirin bu bebiş olmasın sakın....

Zati inanmıyom senin falına kendine çıktı bak.....

Allah tamamına erdirsin canım.....

selda kutlamıştım..yıne kutlayım...allah işallah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın...
teyzesı....amanda aman...yesınler emiiiii....

Kız cinom çok sevindim ablan adına fallarda bana çıkardığın beklenmeyen misafirin bu bebiş olmasın sakın....

Zati inanmıyom senin falına kendine çıktı bak.....

Allah tamamına erdirsin canım.....

saol canım benim Şeniz
ama benim fallarımda bu aralar zaman kayması yaşanıyor.çıkıyor ama zamanı biraz tutturamıyom sankim:utangac:

selda kutlamıştım..yıne kutlayım...allah işallah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın...
teyzesı....amanda aman...yesınler emiiiii....

oyy kutla kız kutla gene teyze oluyom diye bağırasım geliyo hep delikafadulden
allah tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.seneyede inşlah ben evlenip hemen bi sıpa:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3

Hayırlıı olsunn rabbım saglıcakla kucagına almasını nasip etsinnn.a.s.Bende pkoluyum :) sevindim haberi okuyunca :)keçiboynuzu kürünü bende uyguluyorum bır gün bende alırım müjdemi inşallah:lepi:

allah hayırlısıyla doğum yapmayı onu büyütmeyi nasip etsin inşallah .benimde 4,5 yaşında bir oğlum var ama 2, çocuk tüp bebek dendi çok karmaşık ve kararsızım allah olmayanlara ve benim gibi zor durumda olanlara yardım etsin

Back