Ev hanımları her gün sadece bir saati temizliğe ayırsalar o ev bence çiçek gibi olurBu konuda size çok katılıyorum . Bence çarpı 10 olmalı. Hızlandırılmış hayat yaşıyoruz resmen. Ev iş çocuk herşey elimize bakıyor eş ne kadar yardımcı olsada boştur. İzinli olduğum günler bu ev hanımları neyin derdini yapıyor diyorum. Bir günümü komple temizliğe verip ertesi gün gerçekten keyif yapıyorum arada olan işleri yapıyorum. Okadar pratikleşmişiz. Hafta sonları zaten Birgül temizlik bir gün çocuğa kendine duş çamaşır ütü ne anladım bu işten yurdagül
Biz ya yorgun argın gelip az az yapmaya çabalıyoruz ya da çoğunlukla temizliği bir güne bırakıyoruz o da çok yorucu oluyor. Yemek yapmaksa onu da yapıyorum. Sadece eşim ikimiz de çalıştığımızdan ev işlerinde çalışmayan kadın eşlerinden daha aktif genel manada. Ama çalışmıyor olsam eşimin yaptıklarını da kolaylıkla yapardım diye düşünüyorum. Eş ailesi ile birlikte yaşanmıyorsa ev hanımlığı bence çok kolay. Ben uykuma çok düşkünüm, düşünüyorum da çalışmasam eşimi işe gönderir vurur kafayı uyurdum. Müthiş bir şey bence bu. İnanılmaz bir rahatlık. Bunları da ev hanımlarını küçümsemek yermek için söylemiyorum kesinlikle. Kadın çalışır ya da çalışmaz kendi bileceği iş. Ama çalışan kadınlar sanki evde yan gelip yatıyor algısı çok yanlış