- 9 Mayıs 2024
- 625
- 2.041
Arkadaşlar şunu bi netleştirelim miKkedi; ben bu konularda böyle düşünmüyorum, kadın çalışmıyor zaten demek çok acımasızca, o kadın evi ev yapıyor, emek veriyor ne demek çalışmıyor hatta en çok o kadın çalışıyor, ev hanımları da emektar insanlardır eşinin kazandığı paradan hem kendilerinin hem de çocuklarının hakkı vardır, mesela 10 gr bilezik takmak çok zor olmasa gerek , erkeğin kız kardeşi evlense her halükarda kayıtsız şartsız bilezik takılırken kadının kardeşleri evlenince neden çalışmıyor diye layık görülmüyor, ben bu tarz şeyleri doğru bulmuyorum, eğer maddiyatlari cok iyi değilse anlarım bir nebze ama bu durumda eşimin kardeşine de asla bilezik takılamaz , her iki tarafa da çeyrek takar geçerim lakin ben çalışmıyorum diye eşim beni yok sayamaz o paranın her kuruşunda evde sınırsız hizmet eden kadının da hakkı var , yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum eleştiriye açığım...
Çalışan kadınlar da aynı zamanda ev kadınıdır. Bizim evlerimiz de hokus pokusla yürümüyor. Holding yönetmiyoruz. Dışarda yorulup sonra evi çekip çevirmeye çalışıyorlar yorgunluktan ağzımız ayrılıp baygın düşüyor sabah yine kalkıp işe gidiyoruz. Rica ediyorum bırakalım artık ev kadınlığını kutsallaştırmayı ya hu
Çalışan kadın= ev kadınının çalışması yorulması çarpı 2