- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi La fontaine
-
Bence o kadar duygusal düşünmeyin. O size geleyim derse canım uygun değilim deyinAh keske anlasa ama sanmiyorum hepp her konuda kendini hakli goruyor.
Bazen diyorum ki eltim le gorumcemden farki ne ablamin
Ama yok bulamiyorum
Hatta eltim gorumcem arkamdan is cevirir ama yuzume hep gulerler
Dusman bildigim bunlar boyleyse dost bildigim ablam gizli dusmanimmis gibi geliyo
Zaten okuklar acilinca biraz daha az gorusuruz muhtemelenGörüşmeyin bayramdan bayrama akrabalık bağınızı koparmadan devam edin ilişkinize. Abla değil düşman sanki yazık.
Ablanızın kalbi kötü karanlık. Belli ki çok mutsuz başkalarından çıkarıyor acısını. İnsan evlat acısı yaşamış annesine bu kadar gaddar olamaz. Ne anneler var evlatlarına ne kötülükler yapıyorda yine anne deyip susuyor çoğu evlat.Aramizda gecen ufak tefek bu dawranislarindan oturu tepki verdigim oldu ama oyle buyuk bisey olmadi,
Kendisi benden7 yas buyuk.
Yani aramizda bekarkende yasadigimiz oyle kawga cekisme olmadi hic.
Genelde yapisi serttir ama bana karsi ayri bi tutumu war,
Annemede sert dawranir,
Hep elestirir annemi temiz degil,vs vs diye
Bende kadın kac yasinda boyle olmasının nedenini biliyorsun dedigimde sen de onun gibisin oyuzden sawunuyorsun der hep
Annem yasli 70 yas ustu ama aktif oyle yasindan genc duruyo,
Fakat 20 sene once 14 yasinda abim iznik golunde bogularak öldü.
Annemde hep sakinlestirici kullandi ondan sonra
Herseyi boswerdi,ama oyle asiri pis degil tek yasiyor zaten,sadece ayrintili temizlik yapmiyo
Bende annemi sawundugumda gezmeyi biliyorsa temizligide yapabilir diyor
Hangi konuyla aciklasam o konu uzayip gider kisacasi
Dun gece zaten kendimce oyle bi karar aldimBence o kadar duygusal düşünmeyin. O size geleyim derse canım uygun değilim deyin
Hatalı olduğunu düşünse aynı hareketleri yapmaz o kendini haklı görüyor.Zaten okuklar acilinca biraz daha az gorusuruz muhtemelen
İyle oluncada keske hatasini anlasa diyorum ama yok asla anlamiyor
Hep her konuda o hakli asla empati yapmiyor
Kizinca ben
Kardes kardese elestiri yapamayacak mi diyor cok alingansin diyor
Ama kendi buluttan nem kapan birisi
Bence bir süre devam ettirinDun gece zaten kendimce oyle bi karar aldim
Ne kadar surdurebilirim bilmiyorum
Kesemedim bir dure aramadim ama o ara o kadar cok problemim wardi ki
Tek derdim cocugumun saglikli olmasiydi
Etrafimdaki herkesle mucadele icindeydim kv kp cocugu aldirmami soyluyorlardi
Aldirmayinca da bana karsi cephe aldilar
Ama cok sukur kizim vazen benden bile zekice cewaplar weriyor
Ablanızın kalbi kötü karanlık. Belli ki çok mutsuz başkalarından çıkarıyor acısını. İnsan evlat acısı yaşamış annesine bu kadar gaddar olamaz. Ne anneler var evlatlarına ne kötülükler yapıyorda yine anne deyip susuyor çoğu evlat.
Görüşmeyin size zarar veriyor.
O kadar doluyum ki 18 yillik evliligimde inanin esimle bazi konularda uyusmadigim anlarda sadece dertlesmek icin anlatsam hic beni teselli etmediÖzel günlerde görüşün . Çocuklar anlaşıyor diye dip dibe olmanız gerekmiyor . Engelli olayına kadar bekledim o olayda size hak verdim artık
Sunu dıyen ablayı yolda gorsem yonumu degıstırırım!Bana dedgı ılk kelıme erkek dıye sımardın bak Allah sana ceza verdı
Kardeşler arasındaki ilişkinin güzel olup olmaması anne babaya bağlı diye düşünüyorum. Benim düşünceme göre geçmişte ablanız sizi hep kıskanmış belki küçük olduğunuzdan aileniz size bazı konularda ayrıcalıklı davrandı, kıyasladı yada yaşadığınız olaylar ablanızdan hep daha iyiydi. Buda ablanızda kıskançlık yaratıp size hor görme, sürekli laf sokma olarak geri geliyor. Maalesef küçükken oturmayan kardeş ilişkisi büyünce düzelmez. Düzeltmeye çalışın tabiki ama siz kırıldığınızı hissettiğinizde lütfen bırakın ve uzaklaşın. Zaten çocuğunuz üzerinden size laf sokması, sizi kırıp dökmesi uzaklaşmanız için bir işaret. Artık bırak aranızı düzeltmek için o uğraşsın .İyi geceler hanımlar,öncelıkle cok konu okudum yorumladım ama ılkkez konu acıyorum hatam olursa affola
Konuma gelınce, bız 3 kız kardeşiz dier kızlar uzakta yakın olarak bana bır ablam war.Bayramdan beridir de görüsemıyoruz
Ablam esinin mıras meseleleri ıcın memlekete fılan gıttı
Herneyse bende yarın sana geleyım dedım cocukalrın yuzme kursları war dedı yarın da kurs olup olmadıgı bellı degılmıs,hoca aksm haber verır dedı,aksam oldu mesaj attı aynn soyle
Hoca aramadı bılmıyorum yarın kurs warmı, sız gelın barı yıne de
Boyle en sona barı koyunca içimden gitmek gelmedı
Gunu bellı degılmı kursun yarın ararsa ne olacak dedım
Arayabılır bılmıyorum dedı
Bende,ozaman yarın gelemyelım dedım hemen tamam dedı baskada bısey yazmadı
Cok kırıldım cocuklarda cok heweslenmıstı.Aslında genelde bana hep böyle soğuk davranıyor bu sadece bır ornek
Normalde eltımle denk gelsek üçümüz sankı eltım onun kardesı gıbı ona cok yakın dawranır hedıyeler alır bana almaz sana da sonra alırım der ama almaz ,hatta onu över benı onun yanında kucuk dusurur, eltımın yuz tıpı ınce uzun benımkı yuwarlagımsı ona hep yuzun cok ınce kıbar,senınkı cok kaba der bana
Tabıı eltımde bunu kullanır,hosuna gıder ki kım olsa kullanır
Bı keresınde bı magzada parası kalmıstı yukluce bı mıktar bu arada maddı durumu cokk cok ıyı Allah arttırsın,beraber gıttık aldık parayı ben aldım daha dogrusu,ona vermemısler
Para yerıne magzadan alıswerıs yaptı
Bende yanında gıttım cocuklarımı eve bıraktım işimi gücümü bıraktım
Bana da bı kere teklıf bıle etmedı
Sen sebep oldun para ıadesıne bı parca hedıye alayım sana demedı
Cokk kırıldım ogunde,esımle tartışmamızı anlatsam senı sewmıyo der hemen,
Ve bu gıbı bır suru olay
Uc kızım warken son kızımda engellı tehşisi konuldu ıkılı taramada ben sıfır moralle aglıyorum, bu arada hamıleyken erkek denıldı ıkı hafta donra cınsıyetı kız dıye netleştı ıkılı tarama esnasında
Bana dedgı ılk kelıme erkek dıye sımardın bak Allah sana ceza verdı
Okadar zoruma gıttı kı hıc tessellı etmedı aksıne daha cok uzdü
Bunlar sadece bır kacı genelde boyle dawranır
Arada ıyı olduguda olur hepte doguk degıl ama evinde hıc rahat edemıyorum
Sırf cocuklar ıcın gıdıyorum cocuklarımız ıyı anlasıyo
Tamamen akrabalık bagları kopsun ıstemıyorum
Ama bugnkı olay benı hep eskılere götürdü artık bır sure gorusmek ıstemıyorum yarın ararsa acmak ıstemıyorum cok sıkıldım artık cunku
Sızden fıkır almak ıstıyorum sız olsanız ne yapardınız
Suan cok uzgunum
O kadar doluyum ki 18 yillik evliligimde inanin esimle bazi konularda uyusmadigim anlarda sadece dertlesmek icin anlatsam hic beni teselli etmediÖzel günlerde görüşün . Çocuklar anlaşıyor diye dip dibe olmanız gerekmiyor . Engelli olayına kadar bekledim o olayda size hak verdim artık
Aramızda bayagı yas war 7 hatta aylarıda goz onunealırsak sekıze yakın yas warKardeşler arasındaki ilişkinin güzel olup olmaması anne babaya bağlı diye düşünüyorum. Benim düşünceme göre geçmişte ablanız sizi hep kıskanmış belki küçük olduğunuzdan aileniz size bazı konularda ayrıcalıklı davrandı, kıyasladı yada yaşadığınız olaylar ablanızdan hep daha iyiydi. Buda ablanızda kıskançlık yaratıp size hor görme, sürekli laf sokma olarak geri geliyor. Maalesef küçükken oturmayan kardeş ilişkisi büyünce düzelmez. Düzeltmeye çalışın tabiki ama siz kırıldığınızı hissettiğinizde lütfen bırakın ve uzaklaşın. Zaten çocuğunuz üzerinden size laf sokması, sizi kırıp dökmesi uzaklaşmanız için bir işaret. Artık bırak aranızı düzeltmek için o uğraşsın .
Evet haklısınızSadece abla için değil genel olarak size bu şekilde davranan birinden sevgi beklediğinizi hissettirdiğinizde bu davranışlara maruz kalmaya devam edersiniz. Ona muhtaç değilsiniz, ilişkinizin devam etmesi sadece sizin sorumluluğunuzda değil. Bazen kaybetme korkusu yaşamadığımız kişilere daha vurdumduymaz davranabiliyoruz siz de hep alttan aldıkça ablanız kırıldığınızı farketmemiştir. Farkettirmek lazım.
Seviniyor olabilir kalbini cok karartma ama her seyi paylasmaCocugum normal dogdu bu arada testlerde oyle cıktı
O ara cok destek bekledım ama goremedım malesef
Bunun gibi cok olay war
Artık derdımı bıl mesını ıstemıyorum gizliyorum bırcok seyı cunku ınanırmısınız sewınıyor gıbı gelıyo
Canını sıkana kadar uzak dur kim sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran kendini ağırdan sat herkes de yaptığının farkına varsın çağırsada bir müddet gitmeki yaptığını anlasınİyi geceler hanımlar,öncelıkle cok konu okudum yorumladım ama ılkkez konu acıyorum hatam olursa affola
Konuma gelınce, bız 3 kız kardeşiz dier kızlar uzakta yakın olarak bana bır ablam war.Bayramdan beridir de görüsemıyoruz
Ablam esinin mıras meseleleri ıcın memlekete fılan gıttı
Herneyse bende yarın sana geleyım dedım cocukalrın yuzme kursları war dedı yarın da kurs olup olmadıgı bellı degılmıs,hoca aksm haber verır dedı,aksam oldu mesaj attı aynn soyle
Hoca aramadı bılmıyorum yarın kurs warmı, sız gelın barı yıne de
Boyle en sona barı koyunca içimden gitmek gelmedı
Gunu bellı degılmı kursun yarın ararsa ne olacak dedım
Arayabılır bılmıyorum dedı
Bende,ozaman yarın gelemyelım dedım hemen tamam dedı baskada bısey yazmadı
Cok kırıldım cocuklarda cok heweslenmıstı.Aslında genelde bana hep böyle soğuk davranıyor bu sadece bır ornek
Normalde eltımle denk gelsek üçümüz sankı eltım onun kardesı gıbı ona cok yakın dawranır hedıyeler alır bana almaz sana da sonra alırım der ama almaz ,hatta onu över benı onun yanında kucuk dusurur, eltımın yuz tıpı ınce uzun benımkı yuwarlagımsı ona hep yuzun cok ınce kıbar,senınkı cok kaba der bana
Tabıı eltımde bunu kullanır,hosuna gıder ki kım olsa kullanır
Bı keresınde bı magzada parası kalmıstı yukluce bı mıktar bu arada maddı durumu cokk cok ıyı Allah arttırsın,beraber gıttık aldık parayı ben aldım daha dogrusu,ona vermemısler
Para yerıne magzadan alıswerıs yaptı
Bende yanında gıttım cocuklarımı eve bıraktım işimi gücümü bıraktım
Bana da bı kere teklıf bıle etmedı
Sen sebep oldun para ıadesıne bı parca hedıye alayım sana demedı
Cokk kırıldım ogunde,esımle tartışmamızı anlatsam senı sewmıyo der hemen,
Ve bu gıbı bır suru olay
Uc kızım warken son kızımda engellı tehşisi konuldu ıkılı taramada ben sıfır moralle aglıyorum, bu arada hamıleyken erkek denıldı ıkı hafta donra cınsıyetı kız dıye netleştı ıkılı tarama esnasında
Bana dedgı ılk kelıme erkek dıye sımardın bak Allah sana ceza verdı
Okadar zoruma gıttı kı hıc tessellı etmedı aksıne daha cok uzdü
Bunlar sadece bır kacı genelde boyle dawranır
Arada ıyı olduguda olur hepte doguk degıl ama evinde hıc rahat edemıyorum
Sırf cocuklar ıcın gıdıyorum cocuklarımız ıyı anlasıyo
Tamamen akrabalık bagları kopsun ıstemıyorum
Ama bugnkı olay benı hep eskılere götürdü artık bır sure gorusmek ıstemıyorum yarın ararsa acmak ıstemıyorum cok sıkıldım artık cunku
Sızden fıkır almak ıstıyorum sız olsanız ne yapardınız
Suan cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?