Ablam beni çıldırtıyor!

O nasil is yaaa takintili merak ettim ablan ne okuyo bu tarz takintilar zeka seviyesi yuksek insanlarda oluyo diye biliyorum haklisin ama ablanin bi dr a gitmesi lazim bi de bu durumu sadece sana mi yoksa herkese mi herkese boyleyse yazik oldu kocasina

Gestapo gibi abla! Uyarmanında adabı var,ablanızda o adap mevcut değil.

Ablanız olması size hükmetme hakkını vermiyor.

Buraya yazdıklarınızı aynen ona da söyleyin açık açık benimle sorunun ne deyin.

Birde ablanıza kızgınlıklarınız birikmiş, her yaptığı gözünüze batıyor olabilir.

Ablanız için çok üzüldüm. Kimbilir nasıl fırtınalar var içinde de dışına böyle gereksiz saldırganlıklar yansıyor. Allah sabır versin size gerçekten bir arada durulmaz bir ablanız var ama ablanızdan nefret etmekten çok onun için üzülün derim ben.

Onun yaşadığı şehirde üniversite kazanarak hayatının hatasını yapmışsın sanırım. Bence haftasonları kendine farklı meşgaleler bul ve gitme. O kendine bir hayat kurmuş ve sen sonradan geldiğin için onun kurallarına göre yaşamalısın düşüncesinde kendisi. Ve sanırım fazlasıyla da dominant bi karakter

Ablanın kesinlikle doktora görünmesi gerekiyor. Kendisinde kesinlikle Obsesif kompulsif bozukluk ve mükemmelliyetçilik var.

acaba sizden büyük ya o zamanlar başka çocuk istemedi de siz mi oldunuz? yada ne bileyim size daha fazla ilgi gösterildiğini düşünüp içerledi mi? bizde öyle bi durum var çünkü ablamda aynı illa benden iyisini bilir sadece doğruyu o bilir, onun işte aramızda 1 yaş olmasına rağmen tek olmak istiyordu öyle bi sorunu var acaba sizde de öyle bi durum olabilir mi ?

Ben ablanın niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum.. en azından nefret edilecek kadar.. sadece kendini frenleyemiyor.

Benim de iki tane kardeşim var yeri geliyor kan kusturuyorum.. hele bir tanesi benden 13 yaş küçük ona çok müdahele ediyorum.. amacım hep onun ileride çok iyi yerlere gelemesi.. bazen abartsam da ama onun için canımı veririm.. başka birine tek kelime bile ettirmem.

Bence sen de ablanla otur bir konuş.. kardeş ayrı bedende tek candır.
Herkesten çok o sever seni.. sana bir şey olsa ilk onun canı yanar.

Size asla katilmiyorum. Ablasi sanirim bir sekilde kendini ezik hissediyor.. Tek yaptigi ego tatmin etmek.... Kardesine gucu yetiyor..

fazla sessizsiniz herhalde
ablanız da ondan üzerinize geliyor

herkese karşı böyle ise genel tavrı diyeceğim
tek size karşı mı böyle

okadarda değil artık

Aslinda cogu senin iyiligin icin yapilan seyler..ama ablan sert yapiyor bunu..

Ablanız klinik vaka valla evleneceği beye şimdiden sabırlar diliyorum.Valla resmen okurken içim şiştii işiniz zor vallaa annenize yada babanıza söylediniz mi ablanızın bu tavırlarını yani pek bir sağlıklı birey gibi gelmedi.Birde sadece size kilitlenmiş gibi sanki size takıntılı gibi geldi bir uzmandan destek almanızda fayda var.

Yöntem yanlış ama tamamen iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bazen ben de kardeşlerimi azarlıyorum bu tarz şeyler için ama amacım hep öğretmek. Kardeşlerim için canımı veririm. Siz de hiç birini unutmamış, diş bilemişsiniz. Biz ertesi güne kalmadan unutuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…