- 30 Aralık 2009
- 22.872
- 89.062
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok valla taniyamamisizz..asla böyle biri degildi ya da biz fark etmedikAma insan öz ablasını tanımaz mi?
Mesela benim dayım para düşkünü bir tip annem ona bir lira vermez.
Yani kardeşin neye tenezzül edip etmeyecegini bilmeniz gerekirdi.
Bu olayda sorunu anneniz çözebilir.
En uygun o duruyor.
Biraz daha bekleyin bakalim.
Herkes kolpa olmuş geldiğimiz döneme bak...
acaba esimi yanlis anladi yani ablanizin kendine gizlice biriktirdigini falanmi düşündu görüp sorun mu yaşadıHayır hiç bişey dememiş ben harcadım onu diyip kapatmiss
Enistemi arayacağım öğle arası
Eniştem biseyine karismaz çok rahat bir evliligi varacaba esimi yanlis anladi yani ablanizin kendine gizlice biriktirdigini falanmi düşündu görüp sorun mu yaşadı
Ee ilerde onların paralarını da cukkalarsa ne olacak? Kardeşine bunu yapan kimseye acımaz çünkü. Üstünü örterek iyilik yapmış olmuyorsunuz. Yetişkin olarak yaptıklarının sorumluluğunu alması lazımYani duyulmasını istemiyorum ..yoksa çoktan gereken neyse yapmıştım ama hem babam hem eniştem hem eşim üzülür ve bir ömür bu damgayla dolaşır diye kimseye soyleyemedim
o belli olmaz, bak kaç senelik ablam altinlarimi aldi hic boyle bir insan degildi diyorsun enisteye hic kefil olma bence bu konuda.Eniştem biseyine karismaz çok rahat bir evliligi var
Kuyumcuya gidip 1 ceyrek alamayacak kadar aciz misiniz yahu?Kasa denilen bisey var.Evet yanlış okumadınız hanımlar..öz ablam...
Birikim yapmayı beceremiyorum..ablamda kuyumcudur ama artık çalışmıyor..fakat sektörü iyi bildiği için bı gün dertlesirken olmaz böyle arkana biseyler at dedi..senin huyunu biliyorum bana gönder dedi..hem ben al sat yaparak üstüne koyarım dedi..bende son yedi sekiz aydır elime yüz TL dahi geçse ATM'den direk ona atıp söylüyordum..tamam bak bu kadar oldu bı çeyrek daha al diyordum..hatta ben al sat yapınca yaptığın kar senin olsun demiştim( iyi niyetime bakın)..
Üç gün önce annemi aramış bende 20 çeyreği vardı ben onları bozdurdum söylersin sen ona demiş
Ben inanmak istemedim ama kaç defa aradım bakmadı...bende mesaj attım "bu mu senin ablalığın,keşke bana söyleseydin ihtiyacım var diye en azından ben verirdim..sende odeyemezsen dahi istemeyecegimi biliyordun..ama şuan hırsız olmuş oldun" diye..ikimizde farklı şehirlere gelin gittik..durumu da kötü değil kaynanası doğum hediyesi ev ve araba aldı..bu kadar bolluğun içinde bana yaptığı reva mı ???
(Not; annem ve benim dışımda kimse bilmiyor..kötü konuma düşmesin diye..sizce iyi mi yapıyorum yanlış mı ?)
Ohh ne güzel dünya.Valla cümle aleme rezil ederim.Hayırrrrr..ben harcadım benden istemesin para falan yok şöyle demiş
Ya birde bankadan göndermiş elinde kapı gibi dekont var icraya bile alırOhh ne güzel dünya.Valla cümle aleme rezil ederim.
YaniiiYa birde bankadan göndermiş elinde kapı gibi dekont var icraya bile alır