- Konu Sahibi scrolllock
Pardon ama enisteniZi neden ekarte edip sadece kadinin agzina s.ciyosunuz.bence s.cilmasi gereken agiz iki tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eniste iyi halden yirtiyorPardon ama enisteniZi neden ekarte edip sadece kadinin agzina s.ciyosunuz.bence s.cilmasi gereken agiz iki tane
Ben sadece zamanımı çalmasın yapiyorsa bir sey aptal yerine konulmadan ogreneyim derdindeyim aslinda. Bir de vakit onemli dediğim gibime.. bir yalanı yaşamak için omrüm çok kısa benim. Kimsenin zamanımı çalmasına göz yumamam. Bu konuda bencilsem bencilim, kendimk duşunmek zorundayim.Eşinizin telefonunu kontrol eder misiniz diye bir konu açılmıştı..
''Yoooo aslaaaa'' diyenler o kadar çoktu ki.. Saygısızlıkmış güvensizlikmiş vs..
İradesi zayıf ırkın herbişeyi kontrol edilir bence.Edilmeli!
valla aklıma geliyor kısa yolldan kurtuluru diyorum.
Ama eniştemin ağzından hiç bi karşılık çıkmamıl kadına karşı o seviyorum demiş o ıgg gıkk demiş.
oyüzden biraz daha bekleyelim eniştemin konuşma şekline göre bi tavırr takınalım diyorum.Özellikle pazartesiden sonrası bizim için çok önemli
iyi de size iyilik yapmış olması bu iğrenç konuşmaların ayan beyan aldatma olduğu gerçeğini görmemezlikten gelmenizi gerektirmez. zaten kadını arayıp hakaret etme fikri adamı olaydan aklayarak çıkarmak istemenizin kanıtı. böyle yapmayın. adam apaçık ablanı aldatıyor.öyle söylemeyin kendi eşimden beklerim eniştemden beklemem.
Benim bile o kadar zoruma gitti ki anlatamam çünkü eniştemi tanıyorum 9 senedir abilik yaptı hepimize.
Bütün sıkıntımızda derdimizde tasamızda iyi günümüzde hep ensemizdeydi maddi manevi her konuda.
İki eniştem var ikisi de aynen böyle insanlar kardeşim olsa bu kadar sahiplenilmem ya da onlar ailemi bu kadar sahiplenmezler.Şimdi bu durumu bu insana yakıştıramıyorum bi türlü