• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

Biraz daha beklemenin mantığı nedir?
Bekleyip sağlam kanıt bulayım derken ilişkinin sağlamlaşmasını beklemek saçma bence bunlar yeterli. Ne hakla seviyorum diyebiliyor, kim kimin gönlünü ne için alıyor? Yani illa ki yatıp kalkmak, açık açık sevgilim, seni seviyorum demeye hacet yok diye düşünüyorum.

Eşinizin telefonunu kontrol eder misiniz diye bir konu açılmıştı..
''Yoooo aslaaaa'' diyenler o kadar çoktu ki.. Saygısızlıkmış güvensizlikmiş vs..
İradesi zayıf ırkın herbişeyi kontrol edilir bence.Edilmeli!
Ben sadece zamanımı çalmasın yapiyorsa bir sey aptal yerine konulmadan ogreneyim derdindeyim aslinda. Bir de vakit onemli dediğim gibime.. bir yalanı yaşamak için omrüm çok kısa benim. Kimsenin zamanımı çalmasına göz yumamam. Bu konuda bencilsem bencilim, kendimk duşunmek zorundayim.

cok zor bı durum ama pesını bırakmasın.aldatmanın her turlusu kotudurde hamıle bı kadına daha kotudur dıye dusunuyorum.ablanızın caresızlıgını anlayabılıyorum.sız destek olun telkınleyın ablanızı bebegıne bısey olmasın allah korusun

Tatlım olaya şu anda el atarsanız ablan bu evliliği devam ettirebilir " kadın zorluyordu eşimi" düşüncesiyle ama eniştenin kadına iyice kapılıp seviyorum ediyorum laflarının havada uçuştuğunu duyarsa nasıl devam edecek o evlilik? Aklı kocasında kalsa da midesi almayacak veya gururu izin vermeyecek. Halbuki bişeyler başlamadan müdahale edilse belki enişte hatayı farkedip dönecek, eşine affettirmeyi de başarıcak?

Çok zor bir durum ve küçücük bir bebek var. insanın içini nasıl da kemirir bu durum. inanın yazmak dahi zor geliyor bana.
Eniştenizin de gönlü var belli belki kendi içinde git gelleri vardır yani kızı var aklı ondadır. ama madem kızın var evde gül gibi hanım e be adam sen ne elin aşiftesiyle konuşuyorsun. Lanet olsun böyle o..pu lara.
ya yalnız ben çok gerildim. kusura bakmayın. bazı şeyler geliyor aklıma sinirlerime hakim olamıyorum.
bence ptesi beklenmeden konuşulsun eniştenle evin büyükleri vardır onlar girsin araya.

Yani her an her şey başlayabilir, hatta başlamış bile olabilir. Kadının ilgisi tek taraflı değil o kesin ve net. Bence biraz daha dinlemeye devam etsin. Keşke önceden de dinleseydi. Birde şu var bir kadın hissediyorsa onun gerçek olma olasılığı çok yüksek ve ablanız hissetmiş.

valla aklıma geliyor kısa yolldan kurtuluru diyorum.
Ama eniştemin ağzından hiç bi karşılık çıkmamıl kadına karşı o seviyorum demiş o ıgg gıkk demiş.
oyüzden biraz daha bekleyelim eniştemin konuşma şekline göre bi tavırr takınalım diyorum.Özellikle pazartesiden sonrası bizim için çok önemli

bence is isten gecmeden,o isveli kadin enistenizi iyice kendine baglamadan duruma el atin..niye bekleyesiniz ki,kadin karadul gibi agina cekiyor enistenizi..
tlfda boyle konusan yanyana gelince neler yapar..

Kadın yapışmış adama resmen ama enişteniz de sütten cıkmıs ak kasık degil. Bence bir süre daha dinlemeye devam edin daha bariz bir kanıt bulursunuz

Başka delil var mi. Sms? Facebook? mail? Yoksa bunlar dikkatli bir şekilde yol alıyorlar demekki.

Telefonda seviyorum seni dediğine göre bu konuşmalar daha önce yapılmış. İlk defa söylemiş gibi gelmedi bana. İlk söylendiğinde neden cevap vermemiş acaba Enisteniz, terslememiş belli ki, Açık Kapı bırakmış. Kadın hala cevabı almaya çalışıyor. Telefonda söyleyemiyor olabilir ama bi reddetme yok gibi. Kadının ağzından laf alma şansınız olur mu acaba. Ortak tanıdık. Şirkette biri yok mu?
Pazartesi sonrası çok önemli.

Ablanız ne kadar güveniyor olsada içine bir kurt düşmüş ki ,eşinin telefonuna böyle bir takip programı kurmuş , yakalanma durumunda eşiyle sorun yasama ihtimalinide göze alarak. Kimse durup dururken bu riske girmez, muhakkak birseyler hissetmiş sezmiş.
Konuşma konusunda şunu söyleyebilirim , şayet iş arkadaşım bana seviyorum seni vs dese hooop ne oluyor derim ama enisteniz terslememiş, dolayısıyla buna meydan veren enisteniz ki yönetici pozisyonunda diyorsunuz konumu gereği daha mesafeli olmalı. Enişteniz iliskisi olmasa dahi gereğinden fazla samimi bu bayanla. Açık kapı bırakıyor terslemeyerek.

ihtimali geçmiş bu durum. Seviyorum ciddi bir söz, flörtlemeyide geçmiş..
Ortada açık açık bir ilişki var yani. Ablanız ne yapacak bu durumda kadını devreden çıkarıp evliliğine devam mı edecek? Tamam uzun bir evlilik, 5 aylık çocuk da.. Bu olayı hazmedebilecek mi?

Bencede hemen mudale edin ablanizin bilmedigini sizin yaptiginizi soyleyin. Ablam suphelenince yukledim programi duyduklarimi soylersem biter evliligin diyin. Ablam sordu bisry yokmus deyin. Esinizle enistenize ayar cekin. ablanizin bildigi ortaya cikinca ya bosanicak yada onurunu gururunu bitirip devam edicek hep bir kusku hep bir ofke guvensizlikle asla iyi olamicak bida :((( onursuzlugu yapan enisten ve o kadin ama onuru gururu kirilan ablan.... cok zor bir durum

öyle söylemeyin kendi eşimden beklerim eniştemden beklemem.
Benim bile o kadar zoruma gitti ki anlatamam çünkü eniştemi tanıyorum 9 senedir abilik yaptı hepimize.
Bütün sıkıntımızda derdimizde tasamızda iyi günümüzde hep ensemizdeydi maddi manevi her konuda.
İki eniştem var ikisi de aynen böyle insanlar kardeşim olsa bu kadar sahiplenilmem ya da onlar ailemi bu kadar sahiplenmezler.Şimdi bu durumu bu insana yakıştıramıyorum bi türlü :KK61:
iyi de size iyilik yapmış olması bu iğrenç konuşmaların ayan beyan aldatma olduğu gerçeğini görmemezlikten gelmenizi gerektirmez. zaten kadını arayıp hakaret etme fikri adamı olaydan aklayarak çıkarmak istemenizin kanıtı. böyle yapmayın. adam apaçık ablanı aldatıyor.

Son düzenleme:
Ablanız hangi programı kurdu tele? Merak ettim,var mı öyle programlar
Bu arada ihtimal değil ki,kesinlikle aldatıyor ablanızı. Takip etmeye devam etsin,yakalar mutlaka. Kayıtlardan bahsetmeyin bence.Enişteniz kadının karşısında sesini çıkarmadıysa yakalanma korkusundandır.

Back
X