• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor...

En basta annenizi anlattiginiz da bu kadin esini bosamaz dedim.bu yuzden ben sizin yerinizde olsam soylemezdim annneme.terk etmiyecek,bir omurboyu aci cekecek...yazik kadina.keske babanizi korkutsaydiniz....yine elde var sifir.o yapacagini yine yapacak.olan yine annenize oldu..
Bunlari goren rabbim var,bu dunyada keyfini yapsin ,bakalim sonu ne olacak...

Babanın iğrençliğinden çok rahatsızlık duydum. İğrendim.
Annenin "salla baş" olmasından çok rahatsızlık duydum. Öfkelendim.
Senin 20 yaşında bekar birisi olarak babanla annenin özel hayatıyla ilgili bu kadar rahat cümle kurmandan çok rahatsızlık duydum. (bkz. "sabaha doğru duşunu da aldı . annemi yine koynuna aldı biliyorum yani kim bilir belki o kadını hayal ederek sevişti annmle ... Sabah zavallı annem mutluydu çünkü o kdr saf ki yine kandı ona gönlü rahat etti")

Gittikçe aile kavramımız bir acaip olmaya başladı. "Bu nasıl bir aile?" sözünü çok kullanıyorum bu aralar.
O kadar saçma bir hale gelmiş ki ilişkiler, bir tavsiyem bile yok...

Anne nasıl rahata eriyor şu kadar şeyden sonra, kız nasıl sessiz kalıyor, baba nasıl bu kadar keyfine düşkün anlayamıyorum. Ben olsam boşanmaları için elimden geleni yapardım. Gerekirse annemi alır kaçardım ama yine de annemin bu kadar salak yerine konmasına müsaade etmezdim. Ben de mi bir sorun var acaba?

Valla hislerime cok guzel tercuman olmussunuz, ben de resmen tiksindim anlatim bicimnden.

siz konunun yalnzca o kısmına takılacak kadar ilginç bir insansınız lütfen rahatsz etmeyin beni ben adam akıllı öneri istiyorum

bunu söylememin sebebi aralarında herhangi bir problm de yok cnsl yönden .. babamn annemi aldatmasına sebep degl bu ! o yüzden yazdm
Uslubun cok kotu aralarinda cinsellik var deyip geçebilirdin ama babanin banyo yapmasina kadar yazmissin erkekmisin yoksa?

Bir de demissinki babam o kadina prensesim falan diyo ben bile o kadar lacka olmuyorum demissin neden kendini yuceltip babani gomdunki sevmedim uslubunu :KK12:

50 yasinda 2-3 gunde bir. Bi de ustune aldatiyo. Masallah ne diyim.

Annene soyledin de ne gecti eline? Kadini uzdun sadece. Once kafanda plan yaparsin evlenme ise gir calis. al anneni cik o evden sikiyosa.

Ben bu tip seylerin bosanmaya gucu olmayan insanlarla paylasilmasini dogru bulmuyorum.

Guneydoguluyuz demissin belki de 2. Es kavramina cok yabanci bi kultur olmadiginiz icin annen kabullenmistir durumu.

Babanla annenin sex hayatini dinlemekten vazgec. Ve evet bir an once evlen git o evden. Yeterince yuzgoz olmussun.

Ben de evliyim ve okuyorum. Zor ama güzel.
Sen üzerine düşeni yapmışsın gerisi annene kalmış.
Allah yardımcın olsun.

Bir de demissinki babam o kadina prensesim falan diyo ben bile o kadar lacka olmuyorum demissin neden kendini yuceltip babani gomdunki sevmedim uslubunu :KK12:
tolin o manada demedi bence bu yasımda prensesim aşkitom gibi laflar demiyorum dmek istedi :D
ama haksız saylmaz :D

Artık kurcalama bu durumu.
Sen kendine edersin.
Annen bu durumu kabullenmiş ve kandırılmak istiyor.
O yüzden annene yapacağın en büyük iyilik bu konuyu unutmak.

Cok cok uzuldum gercekten.Bizimde basimiza geldi malesef ve cok cok zor heleki ben babaci bir kizken.Onun yuzunden kimseye guvenemiyorum.Annemle ayrilali fazla olmadi.Annem cok zor atlatti.Annem de sizinki gibi cok zor zamanlar gecirdi.Maddi olarak manevi olarak.Allaha cok sukur toparlandi gibi. Allah sabir versin..

E babanin o.... lari normal karsilamasina sasmamak lazim. Beraber oldugu kadina bakarsak...
Yuzsuzmus baban ne diyeyim, zor. Ekmegini eline almaya bak.

Baban cidden yani ne diyecegimi bilemuyorum.bide şu dikkatimi cekti.annenle babanin bu kadar ozelini nasıl biliyorsun.annen mi anlatiyor. Heralde böyle birseyi bilmeyi istemezdim .annemle okadar yakiniz bu konulari asla konusmadi benle .istemem de zaten.

Kadına zümrüt yüzük mü ??? ....
O yüzük de baban da o kadının da burnundan gelir inşallah .

çok var böyle baba. : D
gülerek söylüyorum bak.
ilk başlarda tepkim seninki gibi olmuştu.
annem halinden mutluysa sana bunları unutmak düşer.
acı gerçekler.

Anladım cnm seni ama evliliği düsünmek yerine babanı kadından kurtarmayı dene olmadımı bi kendini kurtar anneni çek al.. evlilekten korkmak yerine onu saçmen hata...

Benim babam da, kücüklügumden beri bu sekilde ama maddj anlamda çok harcama yapmiyodu sadece msn den falan. Kanitlar da var suan elimde 6 yil gecmesine ragmen... neyae emekli olunce rent a car aci. Mali durumumuz duzeldi. Ama artik duzenli bi sekilde kadinlarla gorusuyo ama belli biri degil . Gecen bi evden bahsetmis mesajinda bi kizla konusuyodu kiz sevgilisiyle sabahlocakmis benim surdaki evi kullanabilirsjniz yazmis ben şok. O kizin arkadasina kredi kartini verip bayramlik aldirmis. Ben yine sok. Bize gelince 3 kuruşun, harçligin, market parasinin hesabini yapiyo. En son bugün bi eskorta attigi mesaji gkrdüm. Para peşin takilalim yazmiş. Ve anneme aylin kumanya parasinin gecen ayini yeni tamamlamis annem dedi. Bu ayi kimbilir ne zaman verir dedi. Ammenim haberi yok bu arada. İsi cok yogun falan saniyo. Neyse. Bi kizin da telefonu bozukmuş aloroz sıkınti yok yazmis. Bi de şu evinn verdigi kizlarla avm lerde bulusuyomuş mesajalarda yaziyodu. Bizimle biyere gitse hep acele haydi haydi. Herşeyimiz acele
Ama o.. lara gelince... gel takilalim. Gel bahramlik al. Gercekten artik bizi geri plana atip özellikle annemi böyle davranmaya başlayinca dayanamadım. Şu eskorta attigu mesajin fotosunu çekmiştim.. onu whatsapp tan attim dedim ki calisiyodum diyip eskortlala mi takiliyosun . Gercekten inanamiyorum. Sabahtan beri psikolojim bozuldu. Neyseki annem bilkiyk diye mesaj attim. Daha girmedi mesaji. Evde degim ve gece 12. Istanbula guya müşteriye araba vermeye gittj saat5 ten beri yok ama. Artik canima tak etti. Mesaji 32saat once attim ve tepkisini nerak ettigim icin böyle midem bulaniyk başim dönuyo. Uyusam gecer dedkm ama uyuyamadim 2 saattir yataktayim . Sonunda bu platformu hatirladim. Insanlarin yardimci oldugunu.. en azindan rahatlarim diye buraya yaziyorum. Bu arada 18 yasindayim ve hic sevgiglim olmadi. Bende de gyvensizlik oluşti 6. Siniftan beri bu olaylar yüzunden ve erkeklere güvenemiyorum. Beni sevseler bile... dedil ben yeterince kafayi yedim bjraz da o yesin... konusursak baya agir konuşucam. Babalik kinusuna giricem artik ona saygi duyamadigimi ama bi sans veedigimi soylicem. Annemin ona saygi duymadigini hissettigini artik onu üzmezse ve bu olaylara devam etmezse bir kerelik görmezden gelecegimi sòylicem... bakalim...

Back
X