• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor...

Rabbim annene sana size sabir versin annen cok saf bi kadin allah mutlaka mukafatlandıracaktir onu ama baban bu yaptıklarının hesabını nasil vercek ya.. Allah ıslah etsin. .

Benim babamda aldatti annemi defalarca.
Yasayan biri olarak soyluyorum annenin bosanmaya dair bi dusuncesi yoksa hic karisma olaylara.

benimde aklıma takıldı...anne ve babanın ne zaman cinsel birleşimini takip mi ediyorsun...benimde senin yaşlarda kızlarım var kesinlikle beni bu şekilde takip etmeleri mümkün değil hemde çok ayıp birşey...babanızın aldatmasına rahmen 2-3 günde bir oluyorsa... bu yaşlarda biraz sık bana göre fazla sık...babanızda yoldan çıkmış bir kere sözde verse....o kişiyide terkedse başkalarıyle birlikte olur...alışmış bir kere...bunu bir kadın yapsa...heme kötü kadın oluyor....maalesef türk adetlerinde aldatınca erkek oluyor...hele güneydoğuda kabullenmek zorunda kalıyorlar...

Bunu defalarca yasamis biri olarak diyorum ki bir cozumu yok boyle gidecek o yuzden bosuna huzursuzluk cikarma derim. Annen baban barisacak gunah kecisi sen olacaksin. Bana annem dese ki bosanacagim bugun avukatini ben tutarim ama yok ikna oluyor, barisiyor, unutmus gibi yapiyor.

çıkarmam zaten artk .. duadan başka çare yok ..

Rabbim annene sana size sabir versin annen cok saf bi kadin allah mutlaka mukafatlandıracaktir onu ama baban bu yaptıklarının hesabını nasil vercek ya.. Allah ıslah etsin. .

veremeyecek .. bana ettiği laf da hala aklımda

benimde aklıma takıldı...anne ve babanın ne zaman cinsel birleşimini takip mi ediyorsun...benimde senin yaşlarda kızlarım var kesinlikle beni bu şekilde takip etmeleri mümkün değil hemde çok ayıp birşey...babanızın aldatmasına rahmen 2-3 günde bir oluyorsa... bu yaşlarda biraz sık bana göre fazla sık...babanızda yoldan çıkmış bir kere sözde verse....o kişiyide terkedse başkalarıyle birlikte olur...alışmış bir kere...bunu bir kadın yapsa...heme kötü kadın oluyor....maalesef türk adetlerinde aldatınca erkek oluyor...hele güneydoğuda kabullenmek zorunda kalıyorlar...

babam kadınla arasında herhangi birşey gecmediğini söylüyor.. sadece mesajlaştm diyor..

ayıp biliyorum ama bu yaşadıklarmı yaşamadınız beni yargılamayın .. çünkü ben buna mecbur kaldm ..

Her ne olursa olsun, bu annen ile babanın arasında olan bir şey.
Eğer annen affediyorsa senin de bu konuyu kapatman gerekir canım..
Bırak kadıncagız mutluysa irdeleme...
zaten yapacak pek bişeyim kalmadı

Benzer durumlar icerisindeyim bnm annemide kandiriyo bi sekilde yada annem kanmak istiyo bilmiyorum
Babamdan midem bulaniyo tiksiniyorun
Yapiklarini benim bunyem kaldirmiyo
Bugun bile yolda bi ahbabimiz cevirip baban yanlis yolda cekmeye calisin pisligin icinde dediler umrumda deil o pislikte pislikce ölsün

Oncelile gecmis mi olsun denir ne denir bilemedim ama bazi babalar flortozdur.
Degismezler.
Bazi anneler kabullenmeyi tercih ederler ve yine cogunlukla degismezler.
Bu sebeple bizlere susmak duser maalesef.

Yalniz bence siz empati durumunu biraz abartmissiniz.
Zira bazi cumleleriniz sanki siz aldatilmissiniz gibi duruyor.
Evet bir baba sadece esini aldatmaz, cocuklarini da aldatir ama sanki babaniz esinizmis gibi o kadini hayal ederek sevisti belki demeniz cok tuhafima gitti.

Ayrica bence aldatilmanin asla bir sebebi olamaz.
Detaylari annemle babamin cinsel problemi yok diye yazdim diyorsunuz ya, canim kardesim, olsa ne olur?
Yine de kim hak eder?
Eger burada annenize boyle bir suclama gelecek olsaydi gogsunuzu gere gere yine de hak etmezdi diyebilmeliydiniz.
Artik hanimlari suclayan dar goruslerden kurtulmaliyiz.

Siz de evlenecekmissiniz, kupe olsun kulaginiza.

o kadini hayal edip annenle sevistigini iddia etmene sok oldum
bence sende pek iyi degilsin bu kadarini dusunmek biraz haddini asmak oldu

babana diklen yaptigi yanlis oldugunu vur tabii yuzune ama bu kadarda ayrintilari
dusunmen zarar

susup oturursan eger tepene çıkar bu pislikler erkeklerin çogu böyle iyilik yaramaz anacım bunlara cazgır olcaksın yeri gelince yakıp yıkacaksın bak o zaman peşinden ayrılıyormu adiler bunlara iyilik yaramaz iyice tiskindim vallahi lisede bir tarih hocam vardı adı gülten hep derdi erkeklere sakın taviz vermeyin bunlara güven olmaz hocamın yolunda emin adımlarla yürüyorum...ve haklı oldugunuda çogu defa gördüm

Allahım sen koru yaa dünyanın sonu böyle gelecek ahlak zafiyeti son safhada ...elim ayağım titredi sinirden...Allahım. Sen ıslah et böylelerini....

merhaba yine ben
ama bu defa hiç olmadığı kdr dertliyim
20 yaşındayım sevglimi babmla bi kaç ay evvel tanıştrdım .. en heyecanlı en güzel zamanlarmdayım hayatımın sevglim ankarada çalışıyor iyi bir geliri var .. üniv mezunu ..
babam bana ygs yi kazanır ankaraya gidersem evliliğime müsaade edecegini söyledi artk sözlüyüm ve sözlüm de bana okumam konusunda her daim tam destek çıkıyor hamd olsun
(hem okuyup hem evli bir bayan olacağım .. sebebi çok burda açıklayamam biliyorum büyük ablalarım hepiniz bana kızacaksınız önce okulunu bitir sonra evlen diye ama yapacak bişeyim yok )

annem eşine her zaman güler yüzlü her lafına susan saygılı bir insan . güneydoğu kadınının fedakarlığı sadakati tamamen onda bulunuyor .
evli ablama her daim eşine saygılı ol güler yüzlü ol diyen bir kadın ..
halalarımın bir sürü hakaretine sessiz kalmış sırf eşi üzülmesin diye her zaman tasarruf eden parmağında sadece incecik bir alyansı olan çok kıyafet almayı dahi uygun bulmayan bir kadın ..

20 yaşındayım ve artk biliyorum ki babam annemle 2 - 3 günde bir birlkte oluyor ( aldatmasının sebebi bu da olamaz diye söylüyorum )
babamla annem 50 li yaşlarda ve annem hala genç güzel bakımlı bi kadın

Ama tüm buna ragmen babam yıllardır biriyle konusuyordu ilk başta hep üstünü kapadım annem üzülmesin diye çünkü tansiyn ve şeker hastası

artk tak etti .. babamın MESAJLARINI OKUDUM ..
keşke olmasaydı ama yaptm .. hayatım kraliçem canm bebegm kelimeleri havada uçuşuyor .. ben şu genç yaşımda dahi öyle laubali konuşmalar yapmıyorum sevgilimle

Babam o kadına sni her yerinden öpüyorum demiş .
babam o kadına aldığı kocaman bir zümrüt yüzüğü kadını parmağına takıp kadının elinin fotoğrafını çekmiş . benm anneciğim 30 yıllık incecik bir alyansla gezerken biz dışarda yemek yiyip para harcamaya dahi kıyamazken ...

bu kadın babamın torunları olduğunu ve 6 çocuk sahibi olduğunu biliyor. bunların hepsini araştırdım .
kadın hiç evlenmemiş bi kadın . 45 li yaşlarda

anneme anlattım çok zor ama anlattm iki üç gün boyu tansiyonu çok yükseldi . ve dayanamadı sonra babamla konuştu babam ise her zmnki ikna edici konuşmalarıyla kandırdı ..

önce çok sinirle 10 yıldır var bu iş şimdi mi anladın sus yat uyu dedi
annem aglayınca da

yok öyle bişey size hiç yapar mıyım ben dedi
sadece messjlaştım ama söz veriyorum bi daha olmaz hem imam nikahlım olsa sık sık yanına gitmez miyim kadın şehirdışında dedi.

o kadının bi suçu yok ben konuşuyorum soruyorum sürekli dedi

sonra annem elini yüzünü yıkamaya gidince babam bna KIZIM çok net söylüyorum sana O... OL GEREKİRSE AMA ORTALIĞI KARIŞTIRAN İNSAN OLMA DEDİ.. BUNU YAPMA VE BU YAPTIKLARINI GÖRÜŞECEZ SENLE DEDİ ... . BEN DE HERKESİ SALAK MI SANIYOSUN SEN DEDİM ANNEM ZTN ÇOĞU ŞEYİN FARKINDAYDI DEDİM ELİM AYAĞIM TİTREDİ SİNİRDEN VE ODADAN ÇIKTIM ...

işte böyle annemi ikna etti bi daha yapmam dedi ama bakıyorum hala surekli whatsaapta..
sabaha doğru duşunu da aldı . annemi yine koynuna aldı biliyorum yani kim bilir belki o kadını hayal ederek sevişti annmle ... Sabah zavallı annem mutluydu çünkü o kdr saf ki yine kandı ona gönlü rahat etti tansiyonu düzelince de ben bişey demedim artk .. kanma şu adama diyecektim ama üzülmesine dayanamadım

şimdi babamı her gördüğümde beddua ediyorum .. evet ediyorum tiksiniyorum ondan ..

bazen erkenden evlenmek istiyorum ..
ölüp gitse diyorum bi an evvel ...
bu huzursuzluktan kurtulmak için bi an evvel kendi hayatımı kurmak istiyorum ..

bütün bunları yazıp ferahlamak istedim ve bana verecegnz öneriniz varsa çok muhtacım ...

canım benim..
Allah yardımcınız olsun..
zaten ne gelirse fedakar kadınların başına geliyo..

Annen herşeyi sineye çekmeye hazırmış baksana o halinden memnun babana inanmaya dünden razı bir şekilde hayatına devam ediyorken sen neden bu kadar dert ediyorsun kendine.
Sen ne yaparsan yap belli ki bu mesele böyle sürüp gidecek ve annen farkında olduğu halde gıkını çıkarmayacak.

Annenizi o adamin eline birakmayin.6kardesmissiniz.Annenizi el ustunde tutunda bir pisligin onu kullanmasina izin vermeyim.

Pis adam. Bu dünyada da diğer dünyada da yeri yok. O..ol lafi ne demek. Annecigine kiyamadim nasil da saf.. Of su an erkeklerden Nefret ettim! O kadın da ölsün bedduana bunu da ekle. Annenin 6cocugunun ve trunlarinin gunahina giriyor. 10dakkalik zevk her yerde var. O..karı

Baban hakli laf tasimak yersiz. Bir daha bu tarz seyleri yapma. Annen zaten hayatindan memnun, goruyosun kendini 10 yildir aldatan adami gece koynuna almis. Bos yere huzur bozma bence. Kari koca arasina girilmez. Evlenmek istiyosan da evden kacmak ya da bekaretin gittigi icin degil evliligi istedigin ve hazir oldugun icin evlen

Back
X