• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor...

Tatlim yeni baslik ac istersen 2014 un devamina yazmissin.bana kalirsa babana soyle bildigini ama cok da umurunda olacagini sanmiyorum isini eline alinca babana katlanamiyorsaniz anneni de alirsin yanina baska bir eve tasinirsiniz ama soylesen daha gizli yapacak hepsi bu tbi ins oyle degildir

Tatlim yeni baslik ac istersen 2014 un devamina yazmissin.bana kalirsa babana soyle bildigini ama cok da umurunda olacagini sanmiyorum isini eline alinca babana katlanamiyorsaniz anneni de alirsin yanina baska bir eve tasinirsiniz ama soylesen daha gizli yapacak hepsi bu tbi ins oyle degildir
Çok haklısınız. Üniye yeni geçtim yani daha bi 5 yil var o günlere. Mesajıma karşilık da terbiyesislik yapma onh yanımdakj cocuklar yazmiştır dedi. Üste cikmayabcalosti. Yaninda elemanlae var. Ama onların yazmadığına eminim cunkü bi kac kere baska hesapalar acikti yan kendi hesapalarini kullaniyolar. Ve whatsapp tan da mesaj fotoları var elimde. Ama olay büyümesin diye dedim dikkat et o zaman huc hoş degil senin adına bi hesap sonuçta. Yani anlayacağınız olan sadece psikolojime oldu. Üniye gecmeme 1 ay var. Baska sehurde okuyacagim en azindan bu konunun etrafinda olmazsam fazla dusunmeyip kendi hayatimj yaşarım. Mesajiniz icon tesekkurler.Buraya yazmak insanh cok rahatlatiyomus en azindan buraya yazinca uyuyabildim.

Back