• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

A
Ablanız hangi programı kurdu tele? Merak ettim,var mı öyle programlar
Bu arada ihtimal değil ki,kesinlikle aldatıyor ablanızı. Takip etmeye devam etsin,yakalar mutlaka. Kayıtlardan bahsetmeyin bence.Enişteniz kadının karşısında sesini çıkarmadıysa yakalanma korkusundandır.
bende merak ettim acaba hangi program

Eniştenin ilgisi olduğu belli.. Bence programı karıştırmayın işler daha kötüye gidebilir. Güven meselesine döner. Ablanız iş yerine gidip bi kendini göstersin önce eşine samimi davranışlarıyla.. Buluşacağı yere baskın olabilir..

Arkadasım benzerini yaşadı eşinin iş arkadası bekar ve çok güzel bi kızla facede sohbetini okudu bu tarzdı o da buluşalım yemek yiyelim özledim çok güzelsin falan..
arkadasım aldı laptopu gitti kaynananın evine tüm sülaleye okudu çıldırdı adamı rezil etti kıza da mesaj attı eşinin valizini kapıya koydu eşini ailesi de eve almadı boşanıcaz dedi adam ağlaya ağlaya yalvardı kuzuya döndü eşek gibi pişman oldu..zaten bi şeyler başlamamıştı..
ablanız süphelendim ve ses kaydı yaptım desin bunun neresi suç..
rezil etsin..
çevrede de hamile kadın veya lohusa kadın kocalarına yapışan vampir çok oluyo o yüzden kadınlar çok güçlü olmalı bu dönemlerde zor ama..

Enişte muhtemelen kadına açık konuşmayacak bit ortamda yada kadını sevmiyor gönül eğlendiriyor. Tabi iki durumda çok çirkin. Hem enişte hem kadının hakkından gelmek gerek. Ama bencede telefon dinlediğiniz i belli etmeyin. O kayıtları takip edin mutlaka bir buluşma saati ve yeri olacaktır alın foto makinanızı ablanızla basın. Ne olduklarını şaşırsınlar

onların buluştuğu yere giderdim ben olsam. olay çıkarmadan karşılaşmış gibi. yaşasınlar bakalım o utancı .geçsin otursun eşinin yanına. sonra hiç bir şey demesin. devamında telefonda olan konuşmalardan ortaya çıkar nasılsa.ama ben eğer aldatma varsa o kızı değil eşini suçlu buluyorum bunu da belirtiyim. çok zor bir durum.

Bence en mantikli olani ablaniz esine bilinmeyen bi nodan arandigini esiyle ayse isimli kisinin cok samimi oldugunu kendisini uyarmak istedigini falan soyleyebilir enistene bi ayar cekmis olur

Bence en mantikli olani ablaniz esine bilinmeyen bi nodan arandigini esiyle ayse isimli kisinin cok samimi oldugunu kendisini uyarmak istedigini falan soyleyebilir enistene bi ayar cekmis olur
Hatta bulusma yerlerini falan soyleyebilir soylediler diye aysenin iyi ayak olmadigini ...ekleyebilir ablan yani kizla hic gorusmesin yuz goz olmasin

Merhaba kızlar öncelikle senin o muhteşem enişten değerli ablanizi basbaya aldatmis yoksa hiçbir kadında o kadar atak yapamaz evli bir beye hamilelik döneminde sanırım cinsellik vs gb yakinlasmalari olmuştur kadında Belli ki aşağılık bir insan demek ki evli adamı halen baştan çıkarmaya kalkıyor şimdi bence siz kayıt yapmaya devam edin yukarıda ki bir arkadaşın fikri bence mantıklı ailesine rezil rüsva edin tabi hemen yapmayın önce kocasiyla bir yuzlessin yapabilirseniz foto falan da alın ses kaydını da acik acik ddinletirdim ben olsam ne yani o karaktersizce karisini boynuzlamaya utanmiyorda siz telefonunaa şüphe duyup ses kayıt Programı yuklemenizden ötürü mu utanicaksiniz hani aldatmasa insan der Günahıni almisim canım esim falan ama aldatan insan da çıkıp sen nasıl bana guvenmedin de ses kaydı yükledin mi dicek onu da diyorsa zaten ar denen şey yoktur sizde yapıştırın cevabı

Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Ablam 9 senelik evli 5 aylık bi bebeği var.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.

Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)

bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.

Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?

Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.
ben olsam yüzüne pat pat söylerdim bu neya ablamıza yazık birde bir şey sorcam bu program nasıl yükleniyor bi yardım etseniz belki bizimde işimize yarar

Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?

Kimin kime ilgisi olduğu ortada bence ikisinin de birbirine ilgisi var.
Eğer eniştenin ilgisi olmasa tersler kapatırdı telefonu değil mi?
Ağzına s...lacak birisi varsa o enişte olmalı bence.

Hatta bunun devamında. Böyle bir telefon alınca ben de neler oluyor diye Tele program yükledim denebilir.

Ablan Rüyasında Ayşe isimli bir kadın gördüğünü söylesin eniştene... Atış serbest güzel bri rüya senaryosu yazabilir... Sobra bakın bakalım konuşmalar ne şekilde gelişiyor.

başlamadan engel olun diyen var ya.
ben engelledim diye baslamayacaksa ben ne anladim bu isten.
cocuk gibi gozumu mu ayirmicam heriften, attigi adimi mi kontrol etcem.
bildigin iliskileri var iste.
nasil bu kadar masum buldunuz bu adami ben anlamadim.
cok iyiymis de bilmem neymis.
ne iyiligi allaha sen, cami mi yaptirmis cesme mi yaptirmis.
karisini aldatiyor bildigin, ne iyiliği daha.
ablaniza bi erkek seni seviyorum desin o da ık mık zık desin enisteniz aa karim masum mu diyecek.
vallahi elim ayagim titredi.
benim basima gelecek bu, dinlemeye devam ederim her seyi kaydederim sonra da bir guzel rezil edip k.cina tekmeyi bir basarim ki cumle alem gıpta eder.

ŞarlooookEn Büyük KK bence ablanızı sakinleştirmeye çalışın ve kendiniz halletmeye çalışın. Enişte Bey kadının şuh hareketlerinden hoşlanmıştır sadece bence bu kadar iyi bi adam iş ilerlemeden -inşallah ilerlememiştir- affedilmeyi hak ediyor. Bu onun anasından emdiği sütün burnundan getirilmeyeceği anlamına gelmez. Şimdi diyorum ki adam minicik bebeğinin anasına kıyamaz yapmış bi eşeklik ama iyi bi ders verilince bence dönüp de bakmaz bile o yüzden o yell.z hiç sevinmesin. Neyse ağzımı bozmadan devam ediyorum. Acaba kadınla enişteni karşı karşıya getirecek bi plan yapılabilir mi?? Yani ben olsam fena bi plan yapar kendimi ve ablamı hiiiç bulaştırmadan eniştemin o kadının ağzına .ıçmasını sağlardım doğal olarak kendi ağzına da .ıçmış oluyor veeee bence insanın kendi ağzına etmesi tadından yenmez:KK73: mesela eniştene ablanın bu Ayşe yi bildiğini ama onu çok sevdiği için söyleyemediğini deseniz nereden öğrendiğini size bile söylemediğini deseniz mesela Ayşenin ablanıza bi şekilde ulaşmış olabileceğini söyleseniz arkadaş gibi gidip konuşsanız ve ablanızın bu konuşmadan habersiz olduğunu söyleseniz acaba enişte bey Ayşeyi arayıp hangi sövgü sözcüklerini kullanacak:21: Ben de iki dakikada film senaryosu yazdım fark ettim biraz da uzattım o yüzden hadi bana eyvallah :KK69:

Scroll, fevri davranmamak gerek.
Önce, su götürmez gerçekleri sıralayalım:
1- Ayşe eniştene yanık.
2- Enişten Ayşe'ye karşı öyle ya da böyle boş değil.
3- Telefon dinlemek yasadışı ve olası bir mahkemede yasadışı yollarla elde edilen kanıtlar kabul edilmiyor.

İhtimaller:
1- Cinsellik yaşamışlar.

Yapılabilecekler:
1- Eğer mümkünse ablanın yanına kalmaya git, olayları yerinde takip et.
2- Hiçbir şey yapmayın, ablan belli etmesin. Pazartesi de gelip geçsin, dinlemeye devam etmeli.
3- Enişteni özellikle yalnız, başı boş bıraksın, kadını arayabileceği boşluklar yaratsın.
4- Bir buluşma bilgisi toplayana kadar sabretsin, ardından telefondan programı silip yerinde baskın yapılacak mecburen.

Back
X