• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

Scroll, fevri davranmamak gerek.
Önce, su götürmez gerçekleri sıralayalım:
1- Ayşe eniştene yanık.
2- Enişten Ayşe'ye karşı öyle ya da böyle boş değil.
3- Telefon dinlemek yasadışı ve olası bir mahkemede yasadışı yollarla elde edilen kanıtlar kabul edilmiyor.

İhtimaller:
1- Cinsellik yaşamışlar.

Yapılabilecekler:
1- Eğer mümkünse ablanın yanına kalmaya git, olayları yerinde takip et.
2- Hiçbir şey yapmayın, ablan belli etmesin. Pazartesi de gelip geçsin, dinlemeye devam etmeli.
3- Enişteni özellikle yalnız, başı boş bıraksın, kadını arayabileceği boşluklar yaratsın.
4- Bir buluşma bilgisi toplayana kadar sabretsin, ardından telefondan programı silip yerinde baskın yapılacak mecburen.

bu durumun ıgg gıkk olmaz kadın seni seviyorum dediği halde enişten ona cevabını neden vermiyor üzgünüm enişteniz çok yanlış yapıyor ben bu durumu kabul edemem başka bir kadının benim eşime seni seviyorum demesi bir şey demeyecek misin demesi resmen bayan eniştenizi affedersiniz ama ayartmaya çalışıyor pazartesinden sonra açıkça konuşun derim

Enisten muhtemelen bu gorusmeleri etrafinda birileri duyabilecekken yapti. Onlarin yaninda cilvelesemedi.
Yuzyuze gelince kadinla ayni davrandigini dusunuyorum.
Bence de cinsel acidan bir munasebetleri olmus.

Çok üzüldüm. Eniştenizin çok iyi bir insan olması ablanızı aldattığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Bence kesinlikle "ayartma-ayartılma" noktasını geçmişler ve aralarında fiziksel bir şeyler yaşanmış. Ablanız bir avukattan yardım alarak kanıt toplayabilir. Ayrılacağını varsayarak konuşuyorum tabii.

Eğer ayrılmayacaksa programın topladığı ses kayıtlarını programla birlikte silip unutmaktan başka çaresi yok. Asla eniştenizle yüzleşip sonra affetmesin. Çok büyük hata olur bu.

Scroll, fevri davranmamak gerek.
Önce, su götürmez gerçekleri sıralayalım:
1- Ayşe eniştene yanık.
2- Enişten Ayşe'ye karşı öyle ya da böyle boş değil.
3- Telefon dinlemek yasadışı ve olası bir mahkemede yasadışı yollarla elde edilen kanıtlar kabul edilmiyor.

İhtimaller:
1- Cinsellik yaşamışlar.

Yapılabilecekler:
1- Eğer mümkünse ablanın yanına kalmaya git, olayları yerinde takip et.
2- Hiçbir şey yapmayın, ablan belli etmesin. Pazartesi de gelip geçsin, dinlemeye devam etmeli.
3- Enişteni özellikle yalnız, başı boş bıraksın, kadını arayabileceği boşluklar yaratsın.
4- Bir buluşma bilgisi toplayana kadar sabretsin, ardından telefondan programı silip yerinde baskın yapılacak mecburen.

Seviyorum akıllı kadınları...

Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Ablam 9 senelik evli 5 aylık bi bebeği var.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.

Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)

bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.

Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?

Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.
ses dinleme programı nasıl kaydediyo, uzağında olan birisi de bunu yapabiliyo mu? korktum şimdi..

Kesinlikle katılıyorum başka bi yerden öğrenmiş gibi yapmalısınız ve ses kayıtlarını elinizde bulundurma imkanınız var mı? Bide enişteniz bu programın varlığından hala mı habersiz nasıl anlamamış pes doğrusu!
nasıl bi program bu benim haberim yok?

bence pazartesi günü buluşacakları yere gidin.dananın kuyruğunu o gün koparın.herşey besbelli ablanız aldatılıyor.ses kayıtlarınıda kaybetmeyin deliliniz olsun.

Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Ablam 9 senelik evli 5 aylık bi bebeği var.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.

Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)

bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.

Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?

Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.
Bence eniştenizin ses kaydından haberi var gibi sanki .kem küm ediyo.

Off cok kötü ya bence aldatiyor ;( kayıtları toplayin iyice dinletin bence

Adam kadina pazartesi gunu yuzune seni seviyorum diyecegim diyir ve siz anlamiyorsunuz?iyi ki buraya yazmissiniz o zaman.

Ses kaydından bahsetmeyin biraz daha takip edin sonra net emin olursanız gidin s.çın kadının azına ve hakkından gelin eniştenizin :KK67:

Kesinlikle hazır olduğunu düşünmüyorum çünkü dedim ya enişten kusursuz bi adamdır ablam da eniştem de birbirlerine adeta taparlar yani.Şimdi bi de yeni doğum yaptı, kafası hayatı allak bullak oldu toparlanamadı.Ne diyeceğimi de bilmiyorum.Sürekli beni arayp bana soruyor scrolllock ne yapayım kafam durdu artık diye.Ne diyebilirim ki ben? kendi ilişkim olsa yakarım gemileri ama bunların 9senelik ilişkilerini biliyoru yahu şaka gibi.
Bu erkeklere hanimlari hamileyken ne oluyor anlamiyorum. Aklim almiyor neden disariya kayiyor ilgileri? Kadin senin cocugunu taşıyor onunde kölesi olmasi gerekirken ne yapiyorlar:KK11::KK62:

Bence ablaniz kocasini baskasina yedirtmesin. Hem bunca yillik evlilik hem minik yavruları hatrina bilmezden gelip sadece buaralar ne bu ilgisizlik ne var sende hayırdır diye bi kavga cikartsin.silkelesin iyice. Ama sakin ha bildiklerini dökülmesin.! Belki adam suphelendi diye ayagini denk alir bi daha cesaret edemez. Gerekirse bu kavgadan sonra bigun isyerine ansızın gidip seni ziyarete geldim desin adam da iyice tirsar.
Sanmiyorum ki bu kadinlaciddi olsun . Bence kadin kosuyor pesinden bunun da hosuna gitmiş gonul eglendiriyor.
Yaptigi cok kotu ama biraz mantikli olmak lazim. Sonra durulup da adam esine eski haline donunce surundursun ablan oyle alsin öcünü. Bi daha da cocuk yapmasin bu adama.haketmiyor çünkü.
Msjin ozeti;:
Aman ha yedirtmeyin enisteyi..

Siz yazdınız sinirden ben titredim burda. Bee .. Kadın dünyada erkek mi kalmadi ki evli adama fingirdiyosun! Kadın dovulmez doğru ama bence bu dovulur! Adresini verin seve seve yaparım vallahi. böyle kadınları gördükçe utanıyorum.

enişte genel olarak iyi bi insan olabilir hiçte beklemeyebilirsiniz fakat sonuçta oda bi insan duyguları hisleri hormonları vs var nihayetinde.. bana hiiiiiç masum gelmedi..siz iyi sakin kalmışsınız..

ne münasebet kocama başka biri seni seviyorum diyecek.. o telefonu kafasında parçalamak içinde gayet iyi bi sebep.. illa gözümüzle gördükten sonra inanırırz derseniz takip etsin bi yerde açık verirler elbet.. ama bence hiç gerek yok ablan eniştenin versin eline valizi ayşeye ev arkadaşı olsun..

valla bence ses kaydindan haberi var bu adamin vede baska bi teli daha var hatta
sadece iki kere konusmus olmasi hiç mantikli deil ( aralarindaki samimiyete dayanark soyluyorum )
pazartesi takip etmekden baska çare yok, elinizde çok kanit bulunmasi lazim galiba
kayitlarda açikca biseyde dememis imali konusmus hakime ne diycek ablan

sanırsam aldatmaya megıllı bır adam ve yaklaşmış aldatmaya....
o programın adını ozelden atarmısnızz

Back
X