ablalarım bunaldım yardımm...

Hayırlı olsun..

Kendin de demişsin, o pek umursamamış gibi.. Olsada olur olmasa da kafasında.. Bence sen de öyle ol, çok da üstüne düşme.. Bide yakın arkadaşlarla birarada kalınca küslük oluyor cidden.. Ben arkadaşıma gittim güya evi dağılmış triplere girmişti mesela.. Yani herkesin düzen dağınıklık kavramı farklı, insan tahammülsüz olabiliyor birbirine karşı. Dip dibe olmadan daha uzak kalarak daha iyi arkadaşlığınızı sürdürebilirsiniz bence
Haklisiniz tesekkur ederim yurt ortami hakkinda en ufak bir fikrim bile yok o yuzdende endise ediyorum..

Kesinlikle aynı odada kalmayın zamanla düşman olursunuz.Ben oda arkaadaşlarından çok çektim açıkcası herşey toz pembe gibi geliyor sonra her hareketi batıyor.

Haklisiniz tesekkur ederim yurt ortami hakkinda en ufak bir fikrim bile yok o yuzdende endise ediyorum..

Ama çok kişilik odalar olursa düşünebilirsiniz.. Zaten oda seçimi devlette rastgele oluyordur.. Özelde de 2 yerine 3-4 e bakabilirsiniz çok beraber kalmak isterseniz.. Ama başbaşa önermem

Ama çok kişilik odalar olursa düşünebilirsiniz.. Zaten oda seçimi devlette rastgele oluyordur.. Özelde de 2 yerine 3-4 e bakabilirsiniz çok beraber kalmak isterseniz.. Ama başbaşa önermem
Ozel yurtta kalacam odalar 1 veya 2 kisilik canim ve zaten arkadasim hakkinda kafamda birsuru endise vardi tek tanidik benim icin iyi olur diye dusunuyordum ben arkadas konusunda cok seciciyim oyle hemen isinamam insanlara bu yuzden yurt konusunda korkuyorum yanliz kalirim diye...

Ozel yurtta kalacam odalar 1 veya 2 kisilik canim ve zaten arkadasim hakkinda kafamda birsuru endise vardi tek tanidik benim icin iyi olur diye dusunuyordum ben arkadas konusunda cok seciciyim oyle hemen isinamam insanlara bu yuzden yurt konusunda korkuyorum yanliz kalirim diye...
canım ilk okul günü gibi düşün lisede,zamanla alışıp herkesi tanıyorsun.hiç korkma neden yalnız kalasın?

Kesinlikle aynı odada kalmayın zamanla düşman olursunuz.Ben oda arkaadaşlarından çok çektim açıkcası herşey toz pembe gibi geliyor sonra her hareketi batıyor.
Ya şöyle ki ailesini tam anlatmadi kendisi bir cins burda konu actigimda dahada birseyleri farkeder oldum...
Kismetime kim cikarsa diyecem artik...

Arkadaş edinilir eninde sonunda.. Zaten orda herkes yalnız geleceğinden, daha sıkı bağlar oluşur. İlk günden samimiyet olmaz ama zamanla üniversiteden ve yurtdan iyi arkadaşlıklar edinirsin.. Yurtta tek oda varsa bence en iyisi, kafan rahat, istediğin an müzik dinle, istediğinde ışığını söndür, istersen dans et istersen ders çalış.. Tek odada olsan da ortak alanlardan eninde sonunda arkadaş bulursun. Ki yurtta arkadaşın olmasa da olur, orası sonuçta barınacağın besleneceğin bir yer. Kendi üniversitenden sınıfından insanlar ön planda olsun arkadaş seçiminde senin için.. Hayırlı olsun

İşte bunlar benim boşa kuruntularim canim biliyorum ama ortami gorene kadar heyecanim gecmeyecek...
Herkes evinden ailesinden ayrılıp geldiği için daha da çabuk kaynaşırsınız bence..Heyecan güzel ama gerginlik yapma sakın.Umarım mutlu olursun yeni hayatında! :))

farklı insanlar tanı bence lisedekiyle olmak zorunda değilsin. aynı insanlarla sıradan gelir. farklı biri ilgini de çeker hem

Boşver hic bulasma
Alisana kadar iki takilirsin, sonra bir sürü arkada son olacak zaten

benim hislerim kuvvetlidir zaten baştan beri o konuya gelince içime kötü hisler doğuyor istemiyorum ama iki gündür düşünmekten uyuyamıyorum yurttaki kızların iyi mi kötü mü olduğunu nasıl ayırt edicem nasıl bir ortam olacak korkuyorum bunları düşündükçe...
gozlemleyerek...

X