Gerçekten burada yazılanları görünce içim rahatladı. Ben bir insanın yalanını duysam konuşmayı bırakırdım. Tanımadım hiç böyle birilerini. Korktum bu yüzden ama gitti şimdi korkum biraz. Teşekkür ederim yardımınız içinGazetelerde boy boy fotoğrafları çıkan mafyaları tanıdım.Seninki gibi çoluk çocuk değil kelli felli en az 40 küsür yaşlarında hapiste yatmış tiplerdi.Uzunca bi zaman tanıdım böyle insanları.Devamlı peşlerinde sivil cinayet, asayiş,organize vs polisleri gezerdi gittikleri her yerde.
Bu tür insanlar karşılarındakileri sindirmeyi, kendilerini korkusuz göstermeyi çok iyi bilirler. Ama hepsi de polisten hapisten Allah gibi korkarlar.Blöf yaptıklarına hiç bakma sen git şikayet et.
Onu diyorlar yok bunu diyorlar yok iyi de daha ne söyleyelim sana ailene söyleyeceksin madem sıkı bir ailen vardı niye bu işlere kalkistin yazık günah değil mi sana hem de bile bile yapıyorsun bunu niye söylesene çocuk çok mu yakışıklıydı vazgeçemedin ateşe attın kendini?Ben çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi
Arkadaşım senin kadar uyumlu bir kızı bulmuş tabii bırakmaz. Bu adama manevi olarak yük olman lazım. O zaman seni bırakır. Yani mesela dine merak sal. Gunde 5 vakit namaz eski tutmadigin oruclar falan oyle basla. Ben cennette de beraber olalim istiyorum diyip onu da ibadete zorla. Sonra gir bir cemaate onu da sokmaya çalış falan.
Ya da bir hastalık bulalım sana mesela şizofren olabilirsin. Hatta dine sarma işin gece gelen karabasanlar seni huzursuz eden cinler falan olabilir. Ama iyi oyuncu olman lazım. Ya da okb ol. Mesela elini 20 kere yıkamadan dışarı çıkma falan gibi
Ne korkıyorsun anne tehdit etti beni sevgilisi olmam için.. yoksa kaçırırım fln dedi dersin.. bi an korktum kabul ettim ama işin içinden çıkamıyorum deAileme anlattıktan sonra zaten olaylar çözülür sanıyorum. Bı arabamızın kızı yanlış şeyler yapmış. Çocuk tehdit etmiş. Annesi ağlayarak bize gelmişti. Abim de çözmüştü çevresiyle falan. Üzüldüğüm konu ailem o kızı yaptıklarından dolayı o kadar yadırgamışlardı. Ama başta düşünmedim. Şimdi aileme üzülecek vakit değil. Anlatacağım artık
Bence de kendinizden soğutun. Bir-çok yolu var. Sonunda sıkılır sizden diye umuyorum.Polise gidin diyeceğim ama zaten herkes demiş onu.
Bence biraz strateji çalışın. Kendinizden tiksindirerek işe başlayabilirsiniz.
Dırdır edin trip atın sık sık arayın darlayın bakımsız ve çirkin olun ter kokun ne bileyim bir erkeğin sevmeyeceği ne varsa yapın . Arkasına bakmadan kaçar.
19 yasinda her isi yapip nasil bulur seni yurtdisinda ya..Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.
Senin çevren nasıl ki bununla tanıştın da böyle ilerlediBen çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?