Ablalarım başıma büyük bela aldım. Çok korkuyorum.

Gerçekten burada yazılanları görünce içim rahatladı. Ben bir insanın yalanını duysam konuşmayı bırakırdım. Tanımadım hiç böyle birilerini. Korktum bu yüzden ama gitti şimdi korkum biraz. Teşekkür ederim yardımınız için

Ya böyle insanlara korkup meydan bırakma işte. Keko kurtlar vadisini çok izlemiş, yurtdışında hemen bulurmuş bilmem ne... savcılığa git suç duyurusunda bulun burada vakit harcama.

Bi halt yapamaz. Sen bu kadar yaptıgı seyi gozun le gordunmu belki seni korkutmak ıcın ıskembeden sallıyor. Oyle olsa bile polise gideceksin bu psikopatla ilerde evlenmeyi dusunmuyosun dimi? En azından ailene anlat bilsinler ve korkma cesaretli ol burası dag basımı

Havlayan köpek ısırmaz. Ailene anlat en fazla biraz söylenirler sana ama en nihayetinde arkanda dururlar.
Ayrıca abartmış yani,18 yaşında velet mi bulacak seni yurtdışında. Bulmuş saf kızı,kendini de biliyor,böyle sindirerek elinde tutabileceğini sanıyor ama öyle yağma yok.
Sakın korkma,ilişkini bitir,ailene anlat,uzak dur.

Arkadaşım senin kadar uyumlu bir kızı bulmuş tabii bırakmaz. Bu adama manevi olarak yük olman lazım. O zaman seni bırakır. Yani mesela dine merak sal. Gunde 5 vakit namaz eski tutmadigin oruclar falan oyle basla. Ben cennette de beraber olalim istiyorum diyip onu da ibadete zorla. Sonra gir bir cemaate onu da sokmaya çalış falan.

Ya da bir hastalık bulalım sana mesela şizofren olabilirsin. Hatta dine sarma işin gece gelen karabasanlar seni huzursuz eden cinler falan olabilir. Ama iyi oyuncu olman lazım. Ya da okb ol. Mesela elini 20 kere yıkamadan dışarı çıkma falan gibi

Onu diyorlar yok bunu diyorlar yok iyi de daha ne söyleyelim sana ailene söyleyeceksin madem sıkı bir ailen vardı niye bu işlere kalkistin yazık günah değil mi sana hem de bile bile yapıyorsun bunu niye söylesene çocuk çok mu yakışıklıydı vazgeçemedin ateşe attın kendini?

Hiç mi çevrende eli ayağı düzgün insan yoktu gitti b..k gibi birini buldun bütün yaptığı pislikleri bile bile sevgili oldun. Allah akıl fikir versin. Korkunun ecele faydası yok ailene söyleyeceksin başında ki belayı.

Ayrıca burası muz cumhuriyeti mi yok evlenirsen salondaki herkese sıkarım diyor bi laf diyeceğim ban yiyeceğim sonra. O kim be ondan korkuyorsun 19 yaşında bit kadar çocuk çok fazla mafya çete filmi izlemiş belli.

Korksan da ailene söyleyeceksin bu durumu başına birşey gelmemesi için polise gidip şikayet edeceksin. Sen o psikopatın mali vs değilsin azıcık öz saygınız olsun ya

Şakadır herhalde bu akıl

Ne korkıyorsun anne tehdit etti beni sevgilisi olmam için.. yoksa kaçırırım fln dedi dersin.. bi an korktum kabul ettim ama işin içinden çıkamıyorum de

Velet iyi sindirmiş korkutmuş seni..

Polise gidin diyeceğim ama zaten herkes demiş onu.
Bence biraz strateji çalışın. Kendinizden tiksindirerek işe başlayabilirsiniz.
Dırdır edin trip atın sık sık arayın darlayın bakımsız ve çirkin olun ter kokun ne bileyim bir erkeğin sevmeyeceği ne varsa yapın . Arkasına bakmadan kaçar.

Bence de kendinizden soğutun. Bir-çok yolu var. Sonunda sıkılır sizden diye umuyorum.

Bu adam kaç yaşında? Bence kendinizden soğutmaya çalışın. Aradığında ailem var vs. diyerek açmayın. Siz aramayın. Ders çalışıyorum deyin sürekli konuşmaları kısa tutun. Onunla ilgilenmeyin, nasıl olduğunu vs. sormayın. Sinir olduğu davranışlar yapın. Kendinizle ilgili derin detaylı konuşmayın. Bu şekilde uzaklaşır belki ama ailenizle durumu paylaşın olmazsa. Bu insanın anlattığınız gibi ise size zarar verme olasılığı çok yüksek.

Belayı almışsın başına tehdıt delıllerinle can guvenlıgımız yok diyip sikayette bulun ya da yaptıgı bır suru suc var demışsın bunları yakala ihbar et herseyı polıse ver hapse gırer belki kesınlıkle aile buyuklerine danış

Tamam çok var böyle arıza insanlar ama neymiş bu adam böyle daha 17 18 yaşında astığı astık kestiği kestik bu ne guc boyle hay masallah!

Yurtdışına kacsam bile bulur falan demissin bence senin gozunu cok korkutmus

Bir an once ailene anlat ve sikayette bulun

19 yasinda her isi yapip nasil bulur seni yurtdisinda ya..
Git anlat ailene, bi pislige bulastim yardim edin de.
Burdan biz ne yapalim ki

konu fakeyse kötü, değilse daha kötü nerden buluyorsunuz böyle insanları ya? ilk anladığınızda uzaklaşmanız gerekirdi artık geç kalmışsınız polise başvurun herkes söylemiş. ailem kızar demeyi de bırakın yani daha neyi bekliyorsunuz anlayamadım pıçak takmasını mı?

Senin çevren nasıl ki bununla tanıştın da böyle ilerledi

konu sahibi, dakikalardir hayretlerle okuyorum.resmen ondan korktugun için değilde sanki onun sana olan aşkını anlatıyorsun.17-18 yeni yetme çocuktan ne olur ya,ateş olsa curmuk kadar yer yakar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…