Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

herkes birini severken o adam bi tek ona böyle davranıyor gibi gelir çoğunlukla. öyle bile olmuş olsa adam ilginizi anlamış ve özellikle yapıyor olabilir. erkekler bazen ilgisi yokken öyle şerefsizliklerde yapıyolar. üstelik normalde kadınlara kaba bi adamın size ne faydası olabilir allah aşkına böylelerinin nesini seviyosunuz.adama ilginizi çok belli etmişsiniz zaten. ustune bir atak yapabilirdi imkan çok sunmuşsunuz yapmamış. üstelik faceden çıkarmış. sevgilisi vardır belki durumu farkedip sorun edip çıkarttırmış olabilir adam çıkarmadı hadi desenizde. flörtü vardır kız çakmasın diye silmiştir ne biliyim. bu adam seviyor asla diyemeyiz

rütbesinden dolayı muhtemelen biraz havalı...
bu havada başınızı döndürmüş,
sizde komiser olmak üzereymişsiniz; heeey bende sendenim aslında beni de fark et gibi bir çabanız olmuş sanki...

insan gerçekten ilgilendiği birisini yanlışlıkla silmez..
bu her şeye bir cevap bana göre...

aklında birisi olması büyük ihtimal...
siz sadece etrafında koşuşan hayran hayran bakan kızlardan birisi olabilirsiniz o adamın gözünde...

Canım, bence hemen fazla kapılmışsın.
Üstelik maalesef adamın da senden hoşlandığına dair hiçbir ipucu göremedim
Bence senin ilgini anladı kendini geri çekti, umut vermek istemedi. Facebooktan silmesi falan bu sebepten diye düşünüyorum.
Sen üstüne gitme bir bakalım kendini geri çek, merak edecek mi.

Canım haklısın ama adamda tip yok :) yani şimdi herkes beni eleştircek ama adamı görmeniz lazım kimse yakıştırmıyor ama ben aşık oldum işte yani ego değil ama ben bu adamı çözemedim

Canım bak cidden ayağıma geldi konuşmaya çalıştı bilmiyorum bişeyler dönüyo ama artık bişe yapmam zaten.. teşekkürler

ah ah
beni sevgilim terketti 5 aylık
ne diyorsun kuzum:)
olanla ölene çare yok
olursa olur olmazsa boşver..zor ama akışına bırakmak en güzeli..

Fazla kaptırmışsın kendini, azıcık frene bas
Yeterince belli etmişsin kendini, bundan sonrasını ona bırak
Gelir ya da gelmez fikrini ona sabitleme, kendine üzüntü yaratma

Canım haklısın ama adamda tip yok :) yani şimdi herkes beni eleştircek ama adamı görmeniz lazım kimse yakıştırmıyor ama ben aşık oldum işte yani ego değil ama ben bu adamı çözemedim

belki de bu sebeple bu tipime rağmen benimle ilgilenen birisi var diye adamda ego tavan yapmıştır ?

siz adamdan daha güzelmişsiniz, eee böyle güzel kız bana bakıyorsa herkes bakar diye hepten havalanmış olabilir...

bariz bir şekilde ilgilendiğini hissetiniz madem, ilgilenmiş de olabilir.. ancak bu ilginin sebebi ney? önemli olan burası....
sizin ilginizden hoşlandığı için olabilir, birisi peşimde koşsun diye boncuk dağıtmış olabilir...

gerçekten hislerinize cevap verecek gibi değil...

bir de hani demişsiniz ya , face de elektrikle ilgili paylaşım diye, belki orada birisine gönderme yapmış olabilir mi ?
yani o arkadaş listesinde bir xxxx kişisi vardır...
flörtüm yok mesajları onadır, ya da arası limoni olan birisine gönderme olabilir...

bu durumda düştüğü duygusal boşluğu sizinle tatmin etmek istemiş bu sebeple size boncuklar dağıtmıştır..

daha sonra da o xxxxx kişisiyle işi tatlıya bağlanmış olabilir, o kızdan bir sinyal almış ve listesini temizleme gereği duymuş olabilir...

Evet buda bir ihtimal ama neden ekleyin kabul edeyim desinki çok saçma ben olsam attığım mesaja cevap bile vermem..

Başta kapalıydı benim sonra açtım o ekleyin diyince. Ama eklemedim eklemem o eklesin ki sanmıyorum nasıl bir ego onuda çözemedim..

sonradan açmış olduğunuzu fark etmemiş olabilir...
yalnız itiraf etmeniz gerek artık bu gerçeği kendinize,
gerçekten size karşı bir ilgisi olsa profilinizden çıkmazdı... arkadaşlık isteğini açtığınızı gördüğü anda eklerdi ve nileda sen eklemedin ben ekleyeyim dedim şeklinde bir mesajla size geri dönerdi diye düşünüyorum

o an mesajınıza karşılık ekle tamam yanlışlıkla olmuş dedi geçti gitti muhtemelen...
devamını getirmedi.. aklına da gelmemiş olabilir

Peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…