Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

nileda bak lütfen iyi dinle
sana olumlu şeyler yazıldığında teşekkürleri sıralıyorsun mutlu oluyorsun
ve öyle olduğuna kendini inandırıyorsun
olumsuz yazılınca direk kırılıyorsun kabül edemiyorsun ve sende kalp kırıyorsun
inan bak kaç kişi sana umutlanma yoktur birşey diiyor
ve san adamın yazdığı bir sözü acaba banamı yazdı diye düşünüyorsun
inan bir umut görmüş olsaydık umutlandırırdık seni
ama baştan aşağı yook hiç bişey yok
elle tutulur bir olay yok
belki olur zamanla ama şimdi yok ortada birşey
konu açtın buraya
sordun bizdde gördüğümüzü söyledik
sen daha bu konudaki olumsuz bir düşünceyi bile kabullenemiyorsun

nileda bak lütfen iyi dinle
sana olumlu şeyler yazıldığında teşekkürleri sıralıyorsun mutlu oluyorsun
ve öyle olduğuna kendini inandırıyorsun
olumsuz yazılınca direk kırılıyorsun kabül edemiyorsun ve sende kalp kırıyorsun
inan bak kaç kişi sana umutlanma yoktur birşey diiyor
ve san adamın yazdığı bir sözü acaba banamı yazdı diye düşünüyorsun
inan bir umut görmüş olsaydık umutlandırırdık seni
ama baştan aşağı yook hiç bişey yok
elle tutulur bir olay yok
belki olur zamanla ama şimdi yok ortada birşey
konu açtın buraya
sordun bizdde gördüğümüzü söyledik
sen daha bu konudaki olumsuz bir düşünceyi bile kabullenemiyorsun
Yoo ben olumsuz yazanlarıda destekledim hatta beğendim iyi okuyun bakın lütfen..

Seni yargilamak degil niyetim. Tum iyi niyetimle sana yardimci olmak. Cunku sen kendini cok kaptirmissin. Hayal kirikligina ugrayip aci cekmeni istemiyorum. Umarim senin hissettiklerin dogrudur ama cok da basit seylerden o kadar buyuk anlamlar cikariyorsun ki hayal kirikligina ugramandan korkuyorum. Daha gencsin. Yasayacagin hayal kirikligi ilerdeki yasamini etkileyebilir, seni alt ust edebilir cunku basit seyleri bile buyutuyorsun. O zaman hayal kirikligini da belli ki kolay atlatamayabilirsin. Sadece incinmeni istemiyorum. Hepimiz asik olduk. Bu ask acsini hepimiz yasadik. Asik olmak guzel bir sey, kendunce yasa bu duyguyu ama yerinde ve kararinca. Sen daha simdiden duygularini bilmedigin birini hayatinin merkezine koymussun. Olmazsa ne olacak? Adam o kadar merkezde ki bu iliski olmazsa yikilacak gibisin. Yapma. Cok gencsin. Kimbilir saha kimlere asik olacaksin. Kimler karsina cikacak. Bu lar guzel sey yasa ama seni de alkak bullak etmesine izin verme.
Sunu da unutma. Kacan kovalanir her zaman. Eger adamin sana ilgisi ilduvunu dusunuyorsan ilgini cektiginde uzerine dusecektir ama bu sekilde devam edersen kendinden uzaklastirirsin.
Sevgiyke kal. Sanurim artik sana sadece bu kadar yardim edebilirim. uzduysem ozur dilerim ama dilerim bu sahis uzmesin seni.
Çok teşekkür ederim kesinlikle dediklerinizi yapıcam sağolun.. Söz veriyorum.

Son bir sey: sana zarar vermemek icin face den attigina inaniyorsun ya. Madem oyle bir durum vardi ilk bastan eklemezdi. Bunu da dusun derim.

Askini yasa. Bu guzel bir duygu. Ama hayatini alt ust etmesine izin verme.
Kendine iyi vak, sevgiyle kal. Burdaki insanlara da alinma. Sadece senin incinmeni istemiyorlar.Sana yardim etmeye calisiyorlar.

Sizden son bişe istiyorum :KK43: ben ne yapmalıyım ? Yani bu kadar şey oldu utanıyorum karşılaşırsak nasıl ilerde meslekte ben cidden çok utanıyorum adama açılmadım ama cidden bir yerleri kalktı.
napiyim mesela cool mu davranıyım ? Önemsemiycem artık o bi kesin ama utanıyorum
o_O

Sizden son bişe istiyorum :KK43: ben ne yapmalıyım ? Yani bu kadar şey oldu utanıyorum karşılaşırsak nasıl ilerde meslekte ben cidden çok utanıyorum adama açılmadım ama cidden bir yerleri kalktı.
napiyim mesela cool mu davranıyım ? Önemsemiycem artık o bi kesin ama utanıyorum
o_O
Nileda yapacagin tek şey hicbise yapmamak.. Tamam mi güzelim? Kendin gibi davran merkezin kendin ol..

Guzel kardeşim belli ki henüz çok toysun ve masumsun...çokta güzel bir meslektesin ama daha yolun en basindasin...bana sorarsan ben de o adamın sana birsey hissettiğini sanmıyorum...bir an evvel işine ver kafanı..ona birsey belli etme ilgilenme...daha karşına ne komiserler amirler çıkacak ohooooo hem de yakışıklısindan :KK66:

Guzel kardeşim belli ki henüz çok toysun ve masumsun...çokta güzel bir meslektesin ama daha yolun en basindasin...bana sorarsan ben de o adamın sana birsey hissettiğini sanmıyorum...bir an evvel işine ver kafanı..ona birsey belli etme ilgilenme...daha karşına ne komiserler amirler çıkacak ohooooo hem de yakışıklısindan :KK66:
Peki.. :KK43:

Sevgili arkadaşım neredeyse tüm sayfaları okudum. Okudukça inanın şaşkınlığım arttı. Adam bugün hava 25 derece dese siz bana mı yazdı moduna giriyorsunuz. Bu çok yanlış. Konu her ne olursa olsun bir erkek gerçekten istiyorsa gelir konuşur en azından sizi ikna eder. Yani der ki, eğitim okul herneyse bitene kadar bunu gizli yapalım. Bunu gelip söylemiyorsa ya sizin gibi hissetmiyor yada umursamıyor uzaktan flörtöz olmak hoşuna gidiyordur. Ayrıca çok fazla msj vs yazmışsınız. Sizin kendisinden hoşlandığınızı taa o hastane bildirimine verdiğiniz cevaptan zaten anlamıştır. Bence artık msj vs yollamayın. He iş yada eğitim gereği görüşmeniz gerekirse elbette görüşün ama 15 yaşındaki ergenler gibi değil daha mesafeli olarak. Zaten mesafeyi olması gibi koruyabildiğinizde kimin ne düşündüğü de ortaya çıkacaktır. Kimseye de aşığım vs diye bahsedip olayı dallandırmayın. Şuan ulaşamadığınız için gözünüze vazgeçilmez geliyor. Kendinizi boşa üzmeyin. Herşey olacağına varır.

Toy falan degil masallah.Bana baya cesaretli geldi konu sahibi :)

X