• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abladan elti olur mu?

Eksilimon435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
11
3
36
32
Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?

Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Bu biraz kisinin kendisine bagli olan bisey .. yani cok iyide olabilirler hem elti kardes olarak yada elti olunca abla kardesin arasi aciladabilir .. malum kiskancliktir kv sorunudur vs .. ben tasvip etmiyorum böyle biseyi ama ailemizde böyle olan var ona istinaden bunlari söylebilirim ..

Vallahi kardeşimle elti olmadım ama eltilerimden birini 6 yıldır (abartmıyorum) resmen kardeşim kadar seviyorum. Tatile gitsem ilk onu özlüyorum falan.. Evlerimiz de yakın çok bir arada oluyoruz, birbirimizi her yönden idare ediyoruz, yardıma ihtiyacımız olunca önce birbirimizi arıyoruz falan.. Hiç kızkardeşim yok benim, bikaç çok yakın kız arkadaşım var ama bu kızı gerçekten bi ayrı seviyorum, bence sizin de çok keyifli olur ;)

Tanıdığım 4 ayrı vaka var,biri kardeşiyle yıllarca küs kaldı elti kavgalarından:)
Biri abla kardeşti hala:)
Diğer yaşlı örnekleri de birini annem anlatıyordu,geçinemedikleri için evi barkı satıp gitmişler,diğerini de kv dedi ki "görüşüyorlar en azından"

Yıllar önce yaşadığım yerde bir komşum vardı. Birde yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen birlikte büyüdüğü kuzeni. Bu kuzen hep komşumda kalır,beraber vakit geçirirlerdi.
Bir süre sonra elti oldular. Kardeşlerin işi birdi. Zamanla can ciğer kuzenler düşman oldu. Sonra gelen elti, komşumun bebeğini bile sorun yaptı,bebeğe alınanları kıskandı.
Sonrası nedir bilmiyorum ben taşındım.

Annemle teyzem eltiler ☺️ sorun olmuyor hiç daha iyi oluyor hatta yabancı birini içine alıp sevip anlaşmaya çalışmak yerine böylee daha kolay olur gibi geliyor bana

karadenizli degiliz ama annem ve teyzem elti gayette guzel oluyor belki bu bizde boyle
cift tarafli olduklarindan sanirim cocuklariyla daha bir bagliyiz kardes gibiyiz demeyecegim kardeşiz ne teyzeme amcama nede anneme babama hic birimizin yaptiklari rahatsizlik vermedi buyukler icinde gecerli
baba ve amca vefat etti ann ve teyzem simdi birlikte yasiyorlar birbirlerine can şenligi oluyorlar hic bir zaman kirginliklari olmadi

Back