- 25 Haziran 2019
- 11
- 3
- 36
- 32
- Konu Sahibi Eksilimon435
Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu biraz kisinin kendisine bagli olan bisey .. yani cok iyide olabilirler hem elti kardes olarak yada elti olunca abla kardesin arasi aciladabilir .. malum kiskancliktir kv sorunudur vs .. ben tasvip etmiyorum böyle biseyi ama ailemizde böyle olan var ona istinaden bunlari söylebilirim ..Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
olur olur neden olmasınBiz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Vallahi kardeşimle elti olmadım ama eltilerimden birini 6 yıldır (abartmıyorum) resmen kardeşim kadar seviyorum. Tatile gitsem ilk onu özlüyorum falan.. Evlerimiz de yakın çok bir arada oluyoruz, birbirimizi her yönden idare ediyoruz, yardıma ihtiyacımız olunca önce birbirimizi arıyoruz falan.. Hiç kızkardeşim yok benim, bikaç çok yakın kız arkadaşım var ama bu kızı gerçekten bi ayrı seviyorum, bence sizin de çok keyifli olurBiz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Tanıdığım 4 ayrı vaka var,biri kardeşiyle yıllarca küs kaldı elti kavgalarından:)Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?