ABLA SORUNSALI

Dediğim gibi kolay gelsin kontrolu bana ver ben yonlendiriyim sizi de babana ve ipleri sen eline al gerekirse babana sizde bu kadar emeğim var bunu ben halledeyim çok görme falan diye olaya girin, ne de olsa çocuğu kiyamayabilir babanız. Onun anladığı dilden konuşacaksın Bask yol yok ona zafer kazandirmayacaksiniz
günaydın canım dün akşam eniştemi aradım adam olumsuz birşey demiyor konuşurken annemde yanımdaydı adamın söylediklerini duyunca göndericem gitsin evine falan diye bayaaa söylendi bu sabah babamla konuşacaktı
inşallah olacak canım evine dönecek ALLAHIN İZNİYLE şuan tek dileğim bu

günaydın canım dün akşam eniştemi aradım adam olumsuz birşey demiyor konuşurken annemde yanımdaydı adamın söylediklerini duyunca göndericem gitsin evine falan diye bayaaa söylendi bu sabah babamla konuşacaktı
inşallah olacak canım evine dönecek ALLAHIN İZNİYLE şuan tek dileğim bu
o zaman Allah kurtarmış ne diyeyim gözünüz aydın :)yalnız o yeğeninize acıdım en cok..

aynen dün akşam eniştemle konuştum oda üzgün bende ne oldu bilmiyorum dedi ee beraber oturun konuşun dedim ablanla konuşuluyormu hemen bağırmaya küfür etmeye başlıyor dedi sustum kaldım
İşte rabbim birbirimizi idare edelim diye herkesi farklı karakterde yaratmış. Ya çeken oluyorsun ya çektiren meşhur bir söz vardır
Bir kere zalim olmaktansa bin kere mazlum olmayı tercih ederim.

ablana rahat batıyor anlaşılan..
bazı insanlar böyledir,
verdikçe şımarır daha fazlasını ister.

ablana rahat batıyor anlaşılan..
bazı insanlar böyledir,
verdikçe şımarır daha fazlasını ister.
kesinlikle ablamın görümcesinden bahsetmiştim kadın hemşire kadın evde ekmeğini böler yarısını ablama gönderirdi
ya düşün bi yumurta kaç kuruşki onları patatesini soğanını etini saymıyorum bile
evdeki sıvı yağını kavanoza koyar yollardı şimdi ablamın yüzüne bile bakmıyor bıktılar çünkü

kesinlikle ablamın görümcesinden bahsetmiştim kadın hemşire kadın evde ekmeğini böler yarısını ablama gönderirdi
ya düşün bi yumurta kaç kuruşki onları patatesini soğanını etini saymıyorum bile
evdeki sıvı yağını kavanoza koyar yollardı şimdi ablamın yüzüne bile bakmıyor bıktılar çünkü
bıkarlar tabi.
bi yere kadar sabredebilirler.

bıkarlar tabi.
bi yere kadar sabredebilirler.
ya tamam ablam benim sonuçta ama doğruyu konuşmak lazım şiddet görse hakaret görse tamam dersin sahiplenirsin adamı paçalarsın ama durum o değil ablam istediğini alır yer içer giyer gezer eniştem hiççç ses etmez bilmiyorum yaa bir kadın başka ne ister adam zaten üvey anne elinde büyümüş ezik yazık valla annemin dediği gibi eniştenin şansı şans değil annesiz üvey anne elinde büyü sonra bu durum bilemedim yaa

ya tamam ablam benim sonuçta ama doğruyu konuşmak lazım şiddet görse hakaret görse tamam dersin sahiplenirsin adamı paçalarsın ama durum o değil ablam istediğini alır yer içer giyer gezer eniştem hiççç ses etmez bilmiyorum yaa bir kadın başka ne ister adam zaten üvey anne elinde büyümüş ezik yazık valla annemin dediği gibi eniştenin şansı şans değil annesiz üvey anne elinde büyü sonra bu durum bilemedim yaa
eniştenize yazık.
üzüldüm haline..
ablanız ne diyor peki bu duruma ?

eniştenize yazık.
üzüldüm haline..
ablanız ne diyor peki bu duruma ?
valla bugün annem babamla konuşacaktı ablam böyle rahat elini bi işe vurmaz eve para vermez
benim dolabımı odamı kapma derdiyle meşkul kendisi bayaada özentidir çevresinde boşanmış yanlız yaşayan kadınlara özeniyor ama bu imkansız babam izin vermez bir evi geçindiremez ayrıca hiççç de rahat durmaz

valla bugün annem babamla konuşacaktı ablam böyle rahat elini bi işe vurmaz eve para vermez
benim dolabımı odamı kapma derdiyle meşkul kendisi bayaada özentidir çevresinde boşanmış yanlız yaşayan kadınlara özeniyor ama bu imkansız babam izin vermez bir evi geçindiremez ayrıca hiççç de rahat durmaz
boşanmış kadın olunca hür ve özgür olabileceklerini sanıyorlarda ondan.

X