• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siyasi olacağı için yazamıyorum , tc vatandaşı olupta yıılaca şehit verdiğimiz terör olarak saydığımızı , terör olarak görmüyorlar. çevrenizde hiç yokmu nerde yaşıyorsunuz.
Hanimefendi cevremde var hatta burada bi sehir var hep onlarla dolu onlarin tv kanali var devlet yardimi aliyolar
Ama bunu avrupa teror olarak gormuyor
Turkiye teror olarak gordugu icin zaten yasak koymus niye anlamiyosunuz

bakın tc tine göre terördür . ama abiye göre veya nişanlısına göre terör değil . size göre terör olması kimsenin umrunda değil. abi nin umrunda değil. lafı neden farklı algılıyorsunuz.
Abim o teror orgutunu teror olarak goruyor ama bu adamin ve ailesinin o gruba mensup oldugunu dusunmuyor

Şimdi şöyle oluyor, hiç bir terör örgütü kendini terör örgütü olarak görmüyor. Onların dediğine bakacak olursak vatanını savunan, uğruna ölen Mehmetçik terörist. Ne yapacağız yani onların dediğine mi inanacağız.
Kız tarafının ülkeye girişi yasakmış. Bu demek ki aktif olarak bu işin içindeler. Oğullarını, madem evlenmek istiyorsun diye salımıversinler. Uzak tutmak için elbette ellerinden geleni yapacaklar.
evet güzel anladınız , doğru düşünüyorsunuz. ama ortada gerçek var abide terör olarak görmüyor. ben 3 yıl bi ilçede çalıştım. tüm ilçe terör olarak görmüyordu . bu gerçeği yok sayamayız. hatta o milletten olmayıp haklı olduğunu savuna n kesim var. bunlar gerçek.

Sandriyon tehlikeli sulardasın
Abin kendi başını yiyecek, kendini evlatlarını babanı koru, uzak dur
Gordunmu yine konum ne yine kim
Gun gecmiyorki olaylar bitmiyor
Suan dun anneme artik bu durumla ilgili bise duymak istemiyorum dedigim icin ve olayi teyzeme anlattigim icin benimle konusmuyor
Ya konusmasin cokda sknti degil zaten ama onun kafa algilamak istemiyo cunku abim ayrilirsa bu kizdan cok uzulur uf olur kalbi acir

Zaten yurtdışında yaşıyor, Avrupa'daki yasalar ve kolluk gücü etliye sütlüye karışmayan göçmeni dünürleriyle sorun yaşadı diye sıkıntıya sokmaz hatta korur kollar bunlarla başı belaya girerse, ne yapabilirler ki konu sahibine Avrupa da? Düğünde takar takisini sonra sen sağ ben selamet. Ne hali varsa görsünler
O takı nereye gidecek hanımefendi? Benim mehmedime mermi olacak
ne olacak canım altı ustu terorıstlermıs evlenıversınler dıyenlerıde gordum ya
bugun benım goz ardı lıstem epey kabarık olacak

Hanimefendi cevremde var hatta burada bi sehir var hep onlarla dolu onlarin tv kanali var devlet yardimi aliyolar
Ama bunu avrupa teror olarak gormuyor
Turkiye teror olarak gordugu icin zaten yasak koymus niye anlamiyosunuz
şakamısısnız siz , tc ye göre terör olması abi önemsememeiş . onu diyorum . ayrıca davulla zurnayla karşılandı bi dönem :)))

siyasi olacağı için yazamıyorum , tc vatandaşı olupta yıılaca şehit verdiğimiz terör olarak saydığımızı , terör olarak görmüyorlar. çevrenizde hiç yokmu nerde yaşıyorsunuz.
Arkadaşım tamam son yıllarda ota boka terörist diyerek milletin kafasını çorba ettiler ama terörün tanımı tektir. Terör örgütleri de tek tek isim isim bellidir. Üyeleri mimlidir, Sempatizani da sohbette filan kendini er ya da geç ele verir. Siz her denilene her duydugunuza inanmayın , biraz okuyun araştırın kafanız çok karışmış

Son düzenleme:
bende diyorumki söyleyin konuşun anlatın ama abi srara edersede rahat bırakın . hayatı başka türlü kötü olursada abladan bilecek . veya aileyele iletişimi koparacak
Vatan haini damgası yiyeceğine varsın aşk acısı çeksin. Kız tarafı bu kadar faalsa zaten o adamı aileden her şekilde koparırlar

Ya siyasetle alakasi yok ailesinden kopmak istiyor diye duyum aldim
Ama boyle olsa okadar konusmaya izin verirlirmi
Biyerde ya kenara cekilir baba, yada konuyu kapatalim denir
Kizda anneside kardesleride hersey normalmis gibi tavir sergiledi
İster siyasetle ilgisi olsun ister olmasın, terörist bir aileyle yaşamıyor mu bu kız, onların sofrasına oturmuyor mu, onların soyadını taşımıyor mu? Bitmiştir benim için
Vatan namustur şereftir var olma sebebidir, ailedende aşkta hikayedir hikaye
Bu kızın yeterli hassasiyeti olsa o aileden çoktan kopmuş doğru yolda yaşıyor olurdu
Mehmedime kurşun atan insanın lokmasını yutuyormu bu kız evet bitmiştir
Kimse bana ama bu kız masumu inandıramaz
Suç bireyseldir evet ama bu bambaşka bir durum

Abin tam kendi başını yemelik tıp? Hangi ülkede siniz?
Belcikadayiz

Bakin ben yabancilar ofisinde calistim
Cok iyi maasim vardi olanaklarim vardi

Bir gun onume bir dosya geldi Turkiyeden, aa turk e yardim ederim (oturum veriyorum)

Bi baktim il ve ilceyi soylemeyim simdi himm dedim bi baktim siyasi nedenler diyo gerekce.

Is arkadasima verdim dosyayi, gun geldi adamin randevusu var is arkadasim ogun hasta gelemedi. Is dondu dolasti bana geldi, adam onume geldi koskoca TC vatandasi yaziyor.

Bu ulkenin dilini bilmiyor turkce konustum, turkce bilmedigini soyledi kalktim adama tc vatandasisin nasil turkce bilmiyosun diyorum ben turk degilm diyor.

Senin dosyana ben bakmiyorum dedim kavgaya tutusdu benimle. Goturdum dosyayi sefime verdim. Resmen P.. dosyasi... Dedim bu is bana gore degil kalktim istifa ettim.

Ve ne tesadufki o il ve ilce bu kizin memleketi. Babasi orada birzamanlar calismis oldugumu duyunca olayi caktigimi anladi.

Sanal klavye şövalyelerine de gün doğdu. :işsiz: Tamam vatanını en çok sen seviyorsun, en çok sen biliyorsun, en birinci sensin anladık da konu sahibi ne yapsın bi de onu yazsalar...

Belcikadayiz

Bakin ben yabancilar ofisinde calistim
Cok iyi maasim vardi olanaklarim vardi

Bir gun onume bir dosya geldi Turkiyeden, aa turk e yardim ederim (oturum veriyorum)

Bi baktim il ve ilceyi soylemeyim simdi himm dedim bi baktim siyasi nedenler diyo gerekce.

Is arkadasima verdim dosyayi, gun geldi adamin randevusu var is arkadasim ogun hasta gelemedi. Is dondu dolasti bana geldi, adam onume geldi koskoca TC vatandasi yaziyor.

Bu ulkenin dilini bilmiyor turkce konustum, turkce bilmedigini soyledi kalktim adama tc vatandasisin nasil turkce bilmiyosun diyorum ben turk degilm diyor.

Senin dosyana ben bakmiyorum dedim kavgaya tutusdu benimle. Goturdum dosyayi sefime verdim. Resmen P.. dosyasi... Dedim bu is bana gore degil kalktim istifa ettim.

Ve ne tesadufki o il ve ilce bu kizin memleketi. Babasi orada birzamanlar calismis oldugumu duyunca olayi caktigimi anladi.
İnanmıyorum film gibi Allah senin abini varya.... Kız bırak çoluk çocuğuna bak. İş buldun demi sonra ?

Anneni zorla tedavi ettirmeniz. Almanya'da öyle bir kiso vardi aile söyledi gelip evden alıp hastahaneye yatırıp tedavi edip ilaçlarını yazıp yolladılar.

İnanmıyorum film gibi Allah senin abini varya.... Kız bırak çoluk çocuğuna bak. İş buldun demi sonra ?

Anneni zorla tedavi ettirmeniz. Almanya'da öyle bir kiso vardi aile söyledi gelip evden alıp hastahaneye yatırıp tedavi edip ilaçlarını yazıp yolladılar.
Is bulmada sorun yasamiyorum
Cok sukur anormal bi ailem olmasina ragmen 2 dilden 2 ayri diplomam var
Bu soyledigim taa 2015 2016 yillarinda oldu
Psikolog psikiyatriste gitmesi gerektigini ve ilac tedavisi gerektigini boyle devam ederse sizofreniye gidecegini soyledi
Ama ben bunu henuz annemle konusmadim bile
Gundemde bu olay varken nebilim ya kafam karma karisik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back