• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu işler ırka da bakmıyor. Benim eniştem ırk olarak Kürt ve kendisi polis.. Evine gitseniz salonu Atatürk resimleri ve Türk bayraklarıyla doludur. Keza ailesi de aynı şekildedir. Ailelerinde iki tane şehit var. Öte yandan da Türk olup da terörist olanlar da var maalesef.. Hep diyorum bu işler ırk değil şeref meselesidir..
Selahaddin Eyyübi Kürt tür
Kurtuluş savaşında o kahraman vatansever kürtler ve aşiretleri olmasa bugün Fransızlar güneydoğuda hükümsürüyor olacaktı
Örnekler bitmez….
Kürt laz çerkez boşnak…..
Mevzu ırk değil meşrep….
10 kasımda ata cı, 18 martta vatancı olanlar anlayamaz bunları
Çok sevdiğim bir sözdür, vatan sevgisi maya gibidir sütü bozuk olanda tutmaz, o misal işte

terore ve teror orgutune bir sempati yok ise...birleşilmemelidir...
bu bir duruştur..ben kızı seviyorum veya abimin evliliği bize ne denilse de bir süre sonra kana dokanacak durumlar oluşacaktır..
Ben yapamam şahsen..Şiddete karşıyım ama benim bulunduğum ortamda sempatiyi belli eden bir konuşma olursa derhal terkederim bu da ortamı gerer zaten..
Abinde bir süre sonra katlanamayacaktır eğer bir sempatisi yoksa..
bizim bu konuda kalbimiz çok yaralı çünkü..illaki dokunur...
hiç başlamasın,sevgili bulunur şart değil böyle biri ile evlenmek..

Sempatizanlığınızı alıp az ötede oynayın insanların sinirleriyle oynamayın
neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. ne sempatizanlığı . bazı ülkeler terörist der ama silah desteği sağlar. bu laftan nasıl sempatizanlık anladın. veya yukarıda arkadaş yazmış bir çok türk terör olarak düşünmüyor. ama kürt olan kişi terör diyor. bunu lafımdan nasıl sempatizanlık çıkardınız . kimine göre terör , kimine göre değil . ayrıca asker eşiyim , hakkıma giriryorsunuz . yazmayacaktım yazıyorum . eski yazılarım bulabilirisniz asker eşi olduğumu .

Yanlis anlama ama benimde ananem ağır okb'ydi bilmem masumlar apartmanini izledin mi aynı safiye gibi temizlik hastasıydı. İlişkileri kötüydü insanlarla,iyi insandı herkesten iyiydi ama maalesef hastaydı işte. Maalesef dayimda ne biliyim abin gibi bir gönül işi tutturamadi, etrafımda böyle olanlar var ikinaile daha. Bu bilimsel değil benim düşüncem ama sanki oğullar analardan birseyler alıyor, nasıl anlatacagimi bilemedim ama umarım anladın. Analarinda bir boşluk mu buluyorlar da dolduramiyorlar bilemedim.
Benim annemde oyle
Disardan cok sessiz sakin masum hele kendini acindirmak icin aglamasi Boyun egmesi tam bir acitasyon yaparak manipule ediyor
Annemde mesela insanlarla iliskilerinde iyi degildir ya coook cok iyidir yada kotu
Arasi yoktur
Cook cok iyi olduguda bi zaman sonra kopuyo

neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. ne sempatizanlığı . bazı ülkeler terörist der ama silah desteği sağlar. bu laftan nasıl sempatizanlık anladın. veya yukarıda arkadaş yazmış bir çok türk terör olarak düşünmüyor. ama kürt olan kişi terör diyor. bunu lafımdan nasıl sempatizanlık çıkardınız . kimine göre terör , kimine göre değil . ayrıca asker eşiyim , hakkıma giriryorsunuz . yazmayacaktım yazıyorum . eski yazılarım bulabilirisniz asker eşi olduğumu .
Kimine göre terör değil diye bir şey yok hanımefendi asker eşi olmanız bir şey değiştirmez zira yorumlarınız gayet saçmalıktan ibaret kafaya bak ya kimine göre terör değilmişmiş eğer ki nüfus cüzdanınızda tc vatandaşı yazıyorsa ortada olan terör örgütüne terör dersiniz aksi olamaz aksini iddaa edenin teröristten farkı yoktur nokta

Benim annemde oyle
Disardan cok sessiz sakin masum hele kendini acindirmak icin aglamasi Boyun egmesi tam bir acitasyon yaparak manipule ediyor
Annemde mesela insanlarla iliskilerinde iyi degildir ya coook cok iyidir yada kotu
Arasi yoktur
Cook cok iyi olduguda bi zaman sonra kopuyo
Bir senle iyi olamadı be sandriyon
Bitmiyor imtihanın Allah yardımcın olsun be güzel kardeşim
Duamdasın

Sempatizanlığınızı alıp az ötede oynayın insanların sinirleriyle oynamayın
siz böyle yazdığınız için herkes öyle algılıyor, ortada olan gerçekleri yazıyorum . kendim terör değildir yazmıyurm.. terör kabul görmeyen var diyorum sempatizan yazıyorsunuz. hakkıma giriryorsun . yeter . piraye başlattı bunu onada hakkımı helala etmiyorum. doğu da neler çektiğimi ben bilirm . klavye karşısın da adam suçlamaca. işininize bakın lütfen . muatap olmayın benle .

Kimine göre terör değil diye bir şey yok hanımefendi asker eşi olmanız bir şey değiştirmez zira yorumlarınız gayet saçmalıktan ibaret kafaya bak ya kimine göre terör değilmişmiş eğer ki nüfus cüzdanınızda tc vatandaşı yazıyorsa ortada olan terör örgütüne terör dersiniz aksi olamaz aksini iddaa edenin teröristten farkı yoktur nokta
yaaaa adam görmüyor , terör demiyor . onun düşüncesi . ne yapabilirisn

İster siyasetle ilgisi olsun ister olmasın, terörist bir aileyle yaşamıyor mu bu kız, onların sofrasına oturmuyor mu, onların soyadını taşımıyor mu? Bitmiştir benim için
Vatan namustur şereftir var olma sebebidir, ailedende aşkta hikayedir hikaye
Bu kızın yeterli hassasiyeti olsa o aileden çoktan kopmuş doğru yolda yaşıyor olurdu
Mehmedime kurşun atan insanın lokmasını yutuyormu bu kız evet bitmiştir
Kimse bana ama bu kız masumu inandıramaz
Suç bireyseldir evet ama bu bambaşka bir durum
Lütfen size karşı olduğum için bunu yazdığımı sanmayın ama bu kızdan hassasiyet beklememek lazım bana göre. Büyük ihtimalle küçükken gitti oraya belki orda doğdu, vatanı olarak orasını biliyordur belki, belki vatan nedir, vatan sevgisi nedir bilmiyordur bile. Böyle manipülatif bir ailede büyümüş, büyük ihtimalle anavatanı sürekli kötüleni, karalandı. Burayı ülkesi bilen bizler için bu doğru yol ama onun doğru yolu bu değildir büyük ihtimalle, belkide böyle bir yolun varlığından haberdar bile değil. Öte yandan konu sahibinin “milliyetçi abisi” uçkuru uğruna aileyi buna bulaştıran kişi. bu konuda asıl sorun kaynağı konu sahibinin abisi. Ve bence bunca yıldır çektiği eziyetlerden sonra aralarındaki son bağı koparmak için, artık yeter demek için yeterli bir sebep veriyorlar konu sahibine. Emin misin, bak bu kısımları görmezden gelme minvalinde bir konuşmadan sonra konu sahibi elini çekmeli annesinden ve abisinden.

Lütfen size karşı olduğum için bunu yazdığımı sanmayın ama bu kızdan hassasiyet beklememek lazım bana göre. Büyük ihtimalle küçükken gitti oraya belki orda doğdu, vatanı olarak orasını biliyordur belki, belki vatan nedir, vatan sevgisi nedir bilmiyordur bile. Böyle manipülatif bir ailede büyümüş, büyük ihtimalle anavatanı sürekli kötüleni, karalandı. Burayı ülkesi bilen bizler için bu doğru yol ama onun doğru yolu bu değildir büyük ihtimalle, belkide böyle bir yolun varlığından haberdar bile değil. Öte yandan konu sahibinin “milliyetçi abisi” uçkuru uğruna aileyi buna bulaştıran kişi. bu konuda asıl sorun kaynağı konu sahibinin abisi. Ve bence bunca yıldır çektiği eziyetlerden sonra aralarındaki son bağı koparmak için, artık yeter demek için yeterli bir sebep veriyorlar konu sahibine. Emin misin, bak bu kısımları görmezden gelme minvalinde bir konuşmadan sonra konu sahibi elini çekmeli annesinden ve abisinden.
Gercekten bu ailenin annesi babasi yuk tasiyani oncu olani ama hic bir degeri gormeyen kisisi olmakdan cok yoruldum
Dun anneme birdaha bu konu hakkin da bise duymak istemiyorum bana ikidebir msj atip durma diye azarladim
Dunden beri bana rest cekti
Ama gercekten umursamiyorum artik tasdim doldum

asker esı olarak bırdaha yazdıklarınıza ekstra dıkkat edersınız artık.

Gercekten bu ailenin annesi babasi yuk tasiyani oncu olani ama hic bir degeri gormeyen kisisi olmakdan cok yoruldum
Dun anneme birdaha bu konu hakkin da bise duymak istemiyorum bana ikidebir msj atip durma diye azarladim
Dunden beri bana rest cekti
Ama gercekten umursamiyorum artik tasdim doldum
hah rest cektı ya oyle kalsın sız adım atmayın bekleyın akısına bırakın

hah rest cektı ya oyle kalsın sız adım atmayın bekleyın akısına bırakın
Ben soyleyim ne olacak
Pzrtesi hastanede rdvusu var
Saat kactaydi diyecek
Sonra sende gel diyecek
Hatta otomatik olarak nerde bulusalim hastaneye gitmek icin diyecek

Ben soyleyim ne olacak
Pzrtesi hastanede rdvusu var
Saat kactaydi diyecek
Sonra sende gel diyecek
Hatta otomatik olarak nerde bulusalim hastaneye gitmek icin diyecek
musaıt degılım ben gelemem dıyeceksınız net sekılde :)

Bu kızdan hassasiyet beklerim, şöyle beklerim: bir vatan algısı olmayabilir, anavatanı kötülenerek büyütülmüş olabilir, hatta Türk düşmanı vatan düşmanı olarak büyütülmüş olabilir, harita üzerinde Türkiye nerede onu bile bilmiyor olabilir ama terör nedir biliyor değil mi? Ailesinin ideolojisini biliyor değil mi? Her ne akla hizmet olursa olsun hangi nedenle yada sonuçla olursa olsun insanları dağa kaldıran, masum çocukları katleden, orada burada canlı cansız bomba patlatan, bir bayrağı devleti ve toprak bütünlüğü olan bir ülkeyi bölmek isteyen bir güruh söz konusu ve aile en basit şekliyle buna sempati duyuyor. Bu ülke o kızın ana vatanı olsun olmasın insani değer yargıları olmalı ama yok
Bakın ben Türk üm, Afganistanlı yada Iraklı değilim ama abd nin oralarda yaptıkları yüzünden bir nefret duyuyorum, abd li değilim ama Ladin in yaptıkları yüzünden bir nefret duyuyorum, Bosnalı değilim ama sırpların yaptıklarından dolayı bir nefret duyuyorum, Filistinli değilim ama İsrail’in yaptıklarından dolayı bir nefret duyuyorum. Ailem bunlardan herhangi birini desteklemeyi bırakın sempati duysa yada tepkisiz olsa artık benim ailem olamazlar. Masum kanı dökülen yerde insanlık bitmiştir. Bu kızda bu hassasiyet yok
Evlenecem bu kızla diyende de yok

Bu kızdan hassasiyet beklerim, şöyle beklerim: bir vatan algısı olmayabilir, anavatanı kötülenerek büyütülmüş olabilir, hatta Türk düşmanı vatan düşmanı olarak büyütülmüş olabilir, harita üzerinde Türkiye nerede onu bile bilmiyor olabilir ama terör nedir biliyor değil mi? Ailesinin ideolojisini biliyor değil mi? Her ne akla hizmet olursa olsun hangi nedenle yada sonuçla olursa olsun insanları dağa kaldıran, masum çocukları katleden, orada burada canlı cansız bomba patlatan, bir bayrağı devleti ve toprak bütünlüğü olan bir ülkeyi bölmek isteyen bir güruh söz konusu ve aile en basit şekliyle buna sempati duyuyor. Bu ülke o kızın ana vatanı olsun olmasın insani değer yargıları olmalı ama yok
Bakın ben Türk üm, Afganistanlı yada Iraklı değilim ama abd nin oralarda yaptıkları yüzünden bir nefret duyuyorum, abd li değilim ama Ladin in yaptıkları yüzünden bir nefret duyuyorum, Bosnalı değilim ama sırpların yaptıklarından dolayı bir nefret duyuyorum, Filistinli değilim ama İsrail’in yaptıklarından dolayı bir nefret duyuyorum. Ailem bunlardan herhangi birini desteklemeyi bırakın sempati duysa yada tepkisiz olsa artık benim ailem olamazlar. Masum kanı dökülen yerde insanlık bitmiştir. Bu kızda bu hassasiyet yok
Evlenecem bu kızla diyende de yok
Bende hasasiyeti su konuda beklerdim
Babasinin dusuncesiyle bizim dusuncelerimizin siyasi gorusumuzun ayni olmadigini biliyodu
Nasilki biz oraya gitmeden once abim bize adam x parti karsiti sakin o konuyu acmayin deme yusuzlugunde bulunuyorsa (ozellikle babama, cunku babam milliyetci ataturkcu, Turkiye aski olan bir adam) bu kizda babasina ya kendisi yada annesi tarafindan artik bu konuyu kapat isareti verilmesi gerekti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back