- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
Konu sahibinin ilk sayfalardaki mesajlarını okudum.
Kadının ailesi manyak, siyasetle kafayı bozmuş, tehlikeli fikirleri var falan filan da şu da bir gerçek abiniz de manyak . Bir sürü psikolojik probleminin yanında evliliğinde şiddet ve her şey olmuş. Şimdi bile iki yılda on kadını 'bunla evlenecem' diye getiren, mantıklı bir karar bile almaktan aciz - evlenmek için çok kötü bir seçim .
Ailenizin kalani, anneniz vs zaten 'tvdeki psikolojik dizileri aratmayacak cinsten' diye kendiniz dediniz . O evde yaşayan en normal insanın kendiniz olduğunu ama çocukluktan beri psikolojik destekle kendinizi koruyabildiginizi yazmissiniz.
He,bir de o abi illaha ki evlenecek. Çünkü erkek olduğu için evlenmezse ç.kü düşermis, anneniz buna inanıyormus,mutlaka evlendirecekmis çocuğu, çocuk da razı zaten dünden
Eeee yani eğri oturup doğru konuşmak lazım, abiniz işinde gücünde,Kizini el bebek gül bebek buyutmus bir ailenin, tatlı, Nazik, çiçek gibi kizini alsa es diye, abiniz ve ailesi o çiçeği soldurmayacak mi???
Öyle biriyle evleneceğine zaten kendi içinde sorunları olan - ailesiyle problemleri olan biriyle evlensin, bence daha iyi. Daha uyumlu olurlar - o kız da ailesiyle ilgili tonla kötü şey yaşadığı için zaten sizin eve idmanli gelir, ufak tefek şeylere canını sıkmaz en azından.
Hem de başka kızların canını yakmamis olursunuz ailenize alıp.
Ben yerinizde olsam ne konuşacağım? Laftan anlayan insanla konuşulur.
Bana ne, ne yaparlarsa yapsınlar. Kendimi ve yuvamı olabildiğine uzak tutmaya çalışırim,olayların içine girmem, asla zinhar akıl falan vermem. Kendi hayatini kendi yaşasın. Zaten bir yerde içine s.çma ihtimali yüksek, en azından beni suclamaz
Abim ayrildigi gun ben basladim bi psikologa gitsin, bi konussun yanlislarini duzeltsin.
Ben ilk evliliginde 2 kere gittim diye gorumcelik yapmis oldugumu iddia eden birisi var burada.
Niye 2 defa gittim. Cunku her gitmemde yanlis olan seyleri soyledigimde ben azar isittim sen karisma onlar oyle anlasiyo. Ya hayir efendim bu geline neden boyle yapiyosun mecburmu senin kahrini bu dende cekmeye dedigimde bisuru kavga dovus cikiyodu
Kiz ayrilirken ben gittim konustum herseyi gectim anneme bana o... Diyor ben artik kaldiramiyorum beni dovdu hastanelik oldum dediginde ben polisi arayîp sikayet ederim sen etmezsen dedigimde
Ugrasmak istemiyorum benden bitti, benim seninle sorunum olmadi hic bizaman dedi. Sadece benden uzak dursun dedi
Aile icinde facia yasandi ben gelinin tarafini nasil tutarmisim diye.
Iste ben boyle gorumcelik yaptim....