• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir muhterem demiş ki alt tarafı gideceksin düğünlerine takını takacaksın görüşmezsin soruyorum o takı nereye gidecek? Mermi olup mehmedin bağrını delmeyecek mi, bir ananın babanın evladın yüreğini dağlamayacak mı, o mehmedin kanı benim toğrağıma akmayacak mı, o mehmedin vebali o kızın o ailenin o takıyı takanın boynuna dolanmayacak mı?
Kansızlarla şerefsizlerle ne işimiz olur bizim gibi insanların, aşkımız sevgimiz bu kadar mı kirlendi?
O kızın yetiştirdiği evlat vatanperver mi olacak, dağ sırtlanı mı?
Ne ana-baba tanırım ne kardeş, ailesiz yaşanır, vatansız yaşanmaz, şerefsiz yaşanmaz
Elinde kalbinde bebek kanı olanlarla bunlara maddi-manevi destek verenlerle, bunların karşısında değil sofrasında bulunanlarla, bunlara ailem diyenlerle, bunlara onlarda insan diyenlerle hiç bir mesaim olamaz, olanda bizden değildir

Is bulmada sorun yasamiyorum
Cok sukur anormal bi ailem olmasina ragmen 2 dilden 2 ayri diplomam var
Bu soyledigim taa 2015 2016 yillarinda oldu
Psikolog psikiyatriste gitmesi gerektigini ve ilac tedavisi gerektigini boyle devam ederse sizofreniye gidecegini soyledi
Ama ben bunu henuz annemle konusmadim bile
Gundemde bu olay varken nebilim ya kafam karma karisik
Yanlis anlama ama benimde ananem ağır okb'ydi bilmem masumlar apartmanini izledin mi aynı safiye gibi temizlik hastasıydı. İlişkileri kötüydü insanlarla,iyi insandı herkesten iyiydi ama maalesef hastaydı işte. Maalesef dayimda ne biliyim abin gibi bir gönül işi tutturamadi, etrafımda böyle olanlar var ikinaile daha. Bu bilimsel değil benim düşüncem ama sanki oğullar analardan birseyler alıyor, nasıl anlatacagimi bilemedim ama umarım anladın. Analarinda bir boşluk mu buluyorlar da dolduramiyorlar bilemedim.

Sanal klavye şövalyelerine de gün doğdu. :işsiz: Tamam vatanını en çok sen seviyorsun, en çok sen biliyorsun, en birinci sensin anladık da konu sahibi ne yapsın bi de onu yazsalar...
Uzak durmaktan başka çaresi yok. Bırakacak, debelenecekler ana oğul pisliklerinde.

Bir muhterem demiş ki alt tarafı gideceksin düğünlerine takını takacaksın görüşmezsin soruyorum o takı nereye gidecek? Mermi olup mehmedin bağrını delmeyecek mi, bir ananın babanın evladın yüreğini dağlamayacak mı, o mehmedin kanı benim toğrağıma akmayacak mı, o mehmedin vebali o kızın o ailenin o takıyı takanın boynuna dolanmayacak mı?
Kansızlarla şerefsizlerle ne işimiz olur bizim gibi insanların, aşkımız sevgimiz bu kadar mı kirlendi?
O kızın yetiştirdiği evlat vatanperver mi olacak, dağ sırtlanı mı?
Ne ana-baba tanırım ne kardeş, ailesiz yaşanır, vatansız yaşanmaz, şerefsiz yaşanmaz
Elinde kalbinde bebek kanı olanlarla bunlara maddi-manevi destek verenlerle, bunların karşısında değil sofrasında bulunanlarla, bunlara ailem diyenlerle, bunlara onlarda insan diyenlerle hiç bir mesaim olamaz, olanda bizden değildir
Easy boy, sakin...o muhterem benim , konu sahibi zaten zor durumda hiç karışma, yaparlarsa git düğüne sonra da kopar iplerini dedim, konu sahibinin takıp takmayacagi bir ceyrekle terör örgütü çökmeyecek, önüne yatsa da bu dengesiz abi ve anneye engel olamaz aksine karışırsa kendi sıkıntı yaşar, kadın zaten ailesi yüzünden tedavi görüyor, çoluğu çocuğu var...siz böyle ağdalı ağdalı yazınca çok vatansever oldugunuza ikna olanlar (başta kendiniz) vardır belki ama merak etmeyin ben bu dili de iyi bilirim... Çok konuşmak istemiyorum ama kimin vatana ne kadar faydası var , ne kadar zararı var burda atıp tutmakla anlaşılmıyor malûm.... Siz konu sahibinin sorusuna cevap verin yeter

sandriyon sandriyon bence kurtarın kendınızı aılenız anne abınız sızın sansızlıgınız ama hayatınız ve sahıp oldugunuz degerler evlatlarınız sızın ıcın buyuk sans hıc kafa yormayın gercekten vallahı benım basım agrıdı burada cok strese gırdım bazı yorumlar kalbımı acıttı gururuma dokundu sız bu yorumları abınız yuzunden actıgınız konuyla okumak zorunda kaldınız

kendı dusen aglamaz dıyelım anladıgım kadarıyla boyle yasamayı sevıyor mutsuzluktan kaostan huzursuzluktan beslenıyor onun burnu zaten pıslıkten cıkmaz koruyamazsınız yanı barı sız kendınızı koruyun kurtarın gorusmeyın onlarla bır sekılde sogukluk mesafe bana koyun gıtsın cok cıddıyım

yabancı kaynakları araşıtıruın . kullandığı silah markalarına googledan bakabilirisniz. ayrıca oy zamanı geldiğinide yapılan antlaşmalarıda bilmek gerek :))
sız sempatızyanlıgınızı lutfen gıdın baska yerde yapın sımdı sızın tek tek ekran goruntunuzu alıp o ıddalarınızla ılgılı de gereklı mercıılere yazmakla ugrasmak ıstemıyorum sahsen .

yabancı kaynakları araşıtıruın . kullandığı silah markalarına googledan bakabilirisniz. ayrıca oy zamanı geldiğinide yapılan antlaşmalarıda bilmek gerek :))
Hepsini biliyorum da yine de kamuya açık bir sitede sizinki kadar cesur bir iddiayı dile getirecek kadar somut delilim olmamasına üzülüyorum işte. :KK14: Keşke ben de yazabilsem sizin gibi yan delillerle sabit muhtemel terör örgütü destekcilerini ama yok, bilmiyorum, ne yapayım, konuya uzağım, Allah da bildirmesin zaten

konu sahıbı banlanmamak ve konusu kapanmasın dıye o kadar ugrastı
gordugum en absurt yorumlara karsı sabır gosterebıldım
17 sayfa ya kadar gelebıldık

bundan sonrasını allah esırgesın bılemıyorum :D

konu sahıbı banlanmamak ve konusu kapanmasın dıye o kadar ugrastı
gordugum en absurt yorumlara karsı sabır gosterebıldım
17 sayfa ya kadar gelebıldık

bundan sonrasını allah esırgesın bılemıyorum :KK70:
He valla kardeş, sinirlerimiz oynadı akşam akşam yeminle, konu sahibi Belçika'nın sefasını sürüyor, cefasi da burda bize kaldı
Ben kaçar, iyi geceler herkese

Easy boy, sakin...o muhterem benim , konu sahibi zaten zor durumda hiç karışma, yaparlarsa git düğüne sonra da kopar iplerini dedim, konu sahibinin takıp takmayacagi bir ceyrekle terör örgütü çökmeyecek, önüne yatsa da bu dengesiz abi ve anneye engel olamaz aksine karışırsa kendi sıkıntı yaşar, kadın zaten ailesi yüzünden tedavi görüyor, çoluğu çocuğu var...siz böyle ağdalı ağdalı yazınca çok vatansever oldugunuza ikna olanlar (başta kendiniz) vardır belki ama merak etmeyin ben bu dili de iyi bilirim... Çok konuşmak istemiyorum ama kimin vatana ne kadar faydası var , ne kadar zararı var burda atıp tutmakla anlaşılmıyor malûm.... Siz konu sahibinin sorusuna cevap verin yeter
Her sakallıyı deden sanma piraye
Senin hayatında duymadığın bir dil konuşuyorum ben, anlaman mümkün değil
Şehit torunuyum ben, şehit Ahmet oğlu Ahmet’in torunuyum, şehit Hüseyin oğlu Tevfik’in torunuyum, adı unutulmuş mezar taşı olmayan 3 atam var bu topraklarda şehit olmuş yatan.
Gazi bir babanın evladıyım, bir çeyrekle çökmez dediğin terör örgütünün Gazi ettiği bir babanın mermi yarasıyla oynayarak büyüyen bir evladım
Yurtdışında palazlanıp dünyanın çeşitli yerlerinde ve ülkemde Türk kanı dökmeye yemin etmiş bunu uygulayacak gücü çeyrek çeyrek toplayıp uygulamış bir terör örgütü vardı yıllar önce, şuan ismi bile yok, o örgütü çökertmiş bir istihbaratçının yeğeniyim, adı sanı silinmiş bu örgüt yıllar sonra trafik kazası süsü vererek amcamı şehit etti
Siz şehitlerimizin adını unutursunuz ama onlar kahramanlarımızın vatanperverlerimizin adını unutmaz
Benim vatanıma ne kadar faydam olduğunu bilemezsin, bildirmem
Peki sen atıp tuttuğumu nereden biliyorsun?vatanım milletim toprağım için birşey yapmadığımı nereden biliyorsun, beni küçük görme cürretini nereden alıyorsun?
Değil bir çeyrek tükürüğümü bile atmam bu şerefsizlere, sizin gibi hafife alanlarda bizim gibilerin değil onlar gibilerin meşrebine yakındır benim için
Sandriyonla birbirimizi iyi tanıyoruz, ona yardımcı olmak için sizin teşvikinize ihtiyacım yok, birbirimizin dilinden anlıyoruz, ona bir yol gösterdim, siz değil ama o beni anladı
Bir daha senden akıl istersem ne yapacağımı söylersin şu halde senin aklına ihtiyacım yok iznine de tabi değilim

Şehit torunuyum ben, şehit Ahmet oğlu Ahmet’in torunuyum, şehit Hüseyin oğlu Tevfik’in torunuyum, adı unutulmuş mezar taşı olmayan 3 atam var bu topraklarda şehit olmuş yatan.
Gazi bir babanın evladıyım, bir çeyrekle çökmez dediğin terör örgütünün Gazi ettiği bir babanın mermi yarasıyla oynayarak büyüyen bir evladım
Yurtdışında palazlanıp dünyanın çeşitli yerlerinde ve ülkemde Türk kanı dökmeye yemin etmiş bunu uygulayacak gücü çeyrek çeyrek toplayıp uygulamış bir terör örgütü vardı yıllar önce, şuan ismi bile yok, o örgütü çökertmiş bir istihbaratçının yeğeniyim, adı sanı silinmiş bu örgüt yıllar sonra trafik kazası süsü vererek amcamı şehit etti
Siz şehitlerimizin adını unutursunuz ama onlar kahramanlarımızın vatanperverlerimizin adını unutmaz
Peki sen atıp tuttuğumu nereden biliyorsun?vatanım milletim toprağım için birşey yapmadığımı nereden biliyorsun, beni küçük görme cürretini nereden alıyorsun?
Değil bir çeyrek tükürüğümü bile atmam bu şerefsizlere, sizin gibi hafife alanlarda bizim gibilerin değil onlar gibilerin meşrebine yakındır benim için
Sandriyonla birbirimizi iyi tanıyoruz, ona yardımcı olmak için sizin teşvikinize ihtiyacım yok, birbirimizin dilinden anlıyoruz, ona bir yol gösterdim, siz değil ama o beni anladı
Bir daha senden akıl istersem ne yapacağımı söylersin şu halde senin aklına ihtiyacım yok iznine de tabi değilim
O kişiyi ben hız ardi etmişim ki iyide etmişim ...easy boy ne ya ??? Nasıl bir üslup???? Bence siz takılmayın ....

Bahsettiğiniz örgüt asala mı diye düşündüm bir an. :(

Bahsettiğiniz örgüt asala mı diye düşündüm bir an. :KK43:
Asala yı herkes biliyor gazetelerde çarşaf çarşaf haberi yazılırdı bir zamanlar
Adı duyulmadan silinen duyulup unutulan bugün adı a yarın b ye dönüşen okadar yapılanma varki
Güzel yurduma huzur vermemeye and içmiş, sokakları Türk kanıyla yıkayacaz diye yaşayan okadar it varki

Asala yı herkes biliyor gazetelerde çarşaf çarşaf haberi yazılırdı bir zamanlar
Adı duyulmadan silinen duyulup unutulan bugün adı a yarın b ye dönüşen okadar yapılanma varki
Güzel yurduma huzur vermemeye and içmiş, sokakları Türk kanıyla yıkayacaz diye yaşayan okadar it varki
Bu işler ırka da bakmıyor. Benim eniştem ırk olarak Kürt ve kendisi polis.. Evine gitseniz salonu Atatürk resimleri ve Türk bayraklarıyla doludur. Keza ailesi de aynı şekildedir. Ailelerinde iki tane şehit var. Öte yandan da Türk olup da terörist olanlar da var maalesef.. Hep diyorum bu işler ırk değil şeref meselesidir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back