Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memlekette akılsız çok, kapında kuyruk olurlar çok para kazanırsın bence

Memlekette akılsız çok, kapında kuyruk olurlar çok para kazanırsın bence
cok yanlıs düsünüyosun tarot degil ki bu kisinin dogum haritası ile bakılan matematıksel bi program

zaten aylık geliri iyi oldugu icin ve astrolojiye meraklı oldugum icin girdim

bizde bu dersleri parayla alıyoruz hocalardan 1 yıl boyunca yani öyle havadan astrolog olunmyor

Benim aşkım kocamı kuklaya çevirmek için kullanacağım bişey değil, çok derin çok kıymetli
Rahatsızsa mesafeyi kadın koysun, karısı anasından bacısından rahatsız mesafe istiyor diye adam niye ailesine mesafe koyacak. Kadın istemiyorsa görüşmez adam görüşür.
Aman kocam sözümden hiç çıkmasın, aman benim ailemi kayırsın, aman kendi ailesini silsin isteseydim koca değil süs köpeği alırdım. Ben kimim ki kocam hiçbir sözümden çıkmayacak? Hangi kaf dağının tepesindeyim. Belki ben yanlışım kocam yanlışıma da mı he he diyecek? Aklı fikri vicadanı yokmu bu adamların? Sırf benimle evlendi diye niye ailemi kayırsın? Ailem mükemmel mi? Adam benim ailemi kayırmak zorunda mı?
İster erkek ailesi olsun ister kız ailesi olsun ister kendi kurduğum aile olsun asla ayırmam. Herkesin iyiside olur kötüsüde. Erkek aileleri geline çektiriyor da kız aileleri çektirmiyor mu kızlarına yada damatlarına yada karı-koca-evlat birbirlerine çektirmiyor mu?
Kaynana-kaynata niye gelinin bir dediğini iki etmeyecekmiş? Gelin keyiflerinin kahyası mı? Kocası bir dediğini iki etmesin kaynana-kaynataya ne?
Öyle süs köpeği gibi tasmasından tut beriye çek olmadı bas tekmeyi ileriye it nedir ya. Öyle bir kocayla evli olsam bırak kocayı kendime saygım olmaz

yaa allah askına hemen erkek tarafını dinledik yargıyı verdik kıza kim yogurdum eksi der bunu yazan görümce

abisi 8 senedir kızla cıkıyo eee nerdeymis bu zaman kadar zaten istese ayrılıyorum der demekki kadın ltatlı geliyo kardesim bosuna burd laf dalası yapmayalım neden ayrılmıyo o zaman kardeslerinin yanında arayıncca öfff yeter be demiyo bilmiyoruz demekki cocuk memnun belkide kız kardesleri carlıcak diye onların yanında öyle he he dıyo

sunu bi kere anlayın erkek kardes hicbir zaman kız kardes gibi olmaz bittii

erkek evlendimi bide karısına sesini cıkarmıyosa görümcelik yapmıcan zırt pırt aramıcan eminim kız cok rahatsız oldu kim bilir neler yasadılar 8 senede öyle tek tarafı dinlemekle yargı olmaz

ben her zaman kız tarafından yanayım gecicen öyle erkek kardesim o benim abim o benim sanane ararım sorarım yok yaa
abin kendi evliligini cıkarlaırnı cocuklarını yuvasını korucak hele görümce laf sokan cinsten falansa ki burdaki konudada öyle bi durum var ki kız sinir oluyo

ama cocuk 8 senedir devam ettiriyosa bu iliski zaten evlenir ...

Tamamen size katılıyorum

Abiniz zaten 8 senelik ilişkisinde herşeyin farkına varmış ama yine de kabul ederek nişanlanmış. Sizlik bir durum yok, kendisi çözmeli.

ailesine senelerce gittim ilk zamanlar ama saygıszca hareketleri oldu sürekli esim her seferinde köprü olamadı bu benim karım saygı duyucaksınız diyemedi icin sürekli ben kendimi savunmak zorunda kaldım o cirkeflere karsı o yuzdende artık 5 seneedir mesafeliyim hatta nefret ediyorum bi sürü olay olduda neyse yazmıyım simdi o yuzden esimde bayramda gider görür gelir 24 saat icin de kavga cıkrana bi insandan bahsediyoruz burda kaynana ailesi icin

bu arada kendi ailemde sus otur kafasında bide onlarda aynı sekılde savastım yani hayır dedim bana saygısızlık yapan insanlara koca hatrı falan yok kocam önce arayı bulmayı ögrenicekti cünkü neden bbabam da sürekli annemi böyle kullanıyo ben kendimi kimseye kullandırmadım kullandırmıcam böyle böyle bu kıvama geliyosun iste

Şu hayatta ne kötülük yaptınız da böyle fikirsiz kaldınız, ne günah işlediniz de bu kadar cahil kaldınız ya hu.

Hayat sizinle geçmez, geçemez ya. Tahammül edilecek gibi değilsiniz.

Şu hayatta ne kötülük yaptınız da böyle fikirsiz kaldınız, ne günah işlediniz de bu kadar cahil kaldınız ya hu.
Hayat sizinle geçmez, geçemez ya. Tahammül edilecek gibi değil

Hayat sizinle geçmez, geçemez ya. Tahammül edilecek gibi değilsiniz.
önce aynaya bak yargı dagatmadan önce

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
iyiki böyleyim icimde tutup kendi kendimi yicegime burdakiler gibi en yazar söylerim onlar düsünsün umrumda degil beni üzeni zerre düsünmem hayat felsefen bu olucak dünyada kendinden 1 tane var artı tırganım kırılsa dünyayı yakarım

Ben size hastalıklısınız diye bir şey demedim Sekiz senedir birlikteler deyince kızı tanıyorsunuzdur zannettim. Tanımıyormuşsunuz okey ama siz ve ablanız abinizin hayatında hep vardınız öyle değil mi üçünüz birlikte vakit geçirdiğinizi söylüyorsunuz peki bu kız bu kadar vahimse eskidende sorun çıkarıyordur kesin abinizin suratı o zaman da düşüyordur, ne bileyim sizden uzaklaşıyordur… yine biraz olsun anlaşılırdı diye düşünüyorum o yüzden garip geldi bana biraz konu. Kıskançlık sadece partnerlere özgü bir şey değil ki sevgili kıskançlığı ayrıdır, kardeş kıskançlığı, arkadaş ayrı… aşırısı ve anormal düzeyi tabiki hastalık. Eksileri yedim neyse

Abinize karabuyu mu yaptı nedir
Tüm bunlara ragmen bı insan ' olsun seviyom' da demez ki

Sen kocanı kullanınca iyi de biri seni kullanmaya kalkınca neden kötü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…