- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.173
-
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Memlekette akılsız çok, kapında kuyruk olurlar çok para kazanırsın bencezaten yazcam buraya merak etme dedim ya astroloji kursundayım suan piyasadaki en bilindik 3 hocada biri ve cok menunum 17 kisi yazdırdı bile adını bakmam icin agustozda sertifikamı alıcam egitimler devam edicek tabi en az 3 sene ama ilk sene tamamladıktan sonra astroloji haritası bakmaya baslıyosun bakalım aylık gelirim kac olucak ona göre bi plan yapıcam allahıma sükürler olsun ki bu cendereden kurtardı beni
cok yanlıs düsünüyosun tarot degil ki bu kisinin dogum haritası ile bakılan matematıksel bi programMemlekette akılsız çok, kapında kuyruk olurlar çok para kazanırsın bence
Benim aşkım kocamı kuklaya çevirmek için kullanacağım bişey değil, çok derin çok kıymetliben bunu genel yazdım yaa kendim icin degil cogu kadın burda neden rahatszı koca ailesi sürekli görüsmek ister anası danası halası bilmemne eeee ne diyoruz mesafe koy dimi eee kadınlar da hep ister yani aman kocam sözümden cıkmasın hep beni ve benim tarafımı kayırsın bu kadar basit heralde imzayı attıgın gibi ananaı babanı sil demiyosun kocaya olan olayları lehine cevirmeye bak askını kullan onu kullan bunu kullan yani
cogu erkek aileside melek degil simdi nice gelinler aglıyor burda o yuzden erkek ailesine zerre acımam binde birdir o aman sen evimizin gelini degil kızısın 1 dedigin 2 olmasın dicek kaynana kaynata o yuzden
kendi tarafına cek rahat et
Kim olsa böyle yapmaz yapmasin da zaten. Gitsin tedavi olsun kimsenin başını yakmasın..görümceligi bırak kim olsa aynısını yapar sende evlen görelim
Tamamen size katılıyorumMaşallahlık birşey yok ki yazdıklarınızda.
Kendisi eşine bayramda bir gün ailesinin yanına gitmeye izin verdiğini yazmıştı ne kadar doğru bilinmez.
Bir kadın yaşasa bunu o eşe neler deriz, kadın yapınca da aynı rezillik.
Ben benim lafımla ailesiyle arasına mesafe koyan eşime saygı falan duyamam. Kişiliksiz bir insan özelliğidir bu çünkü.
Hem gelinim hem görümce hem de görümcelerim var. Ne görümcelerim benim boşanmama sebep olabilir ne ben abimi karısından boşatabilirim.Gorumceler bunu beğenmedi
ailesine senelerce gittim ilk zamanlar ama saygıszca hareketleri oldu sürekli esim her seferinde köprü olamadı bu benim karım saygı duyucaksınız diyemedi icin sürekli ben kendimi savunmak zorunda kaldım o cirkeflere karsı o yuzdende artık 5 seneedir mesafeliyim hatta nefret ediyorum bi sürü olay olduda neyse yazmıyım simdi o yuzden esimde bayramda gider görür gelir 24 saat icin de kavga cıkrana bi insandan bahsediyoruz burda kaynana ailesi icinMaşallahlık birşey yok ki yazdıklarınızda.
Kendisi eşine bayramda bir gün ailesinin yanına gitmeye izin verdiğini yazmıştı ne kadar doğru bilinmez.
Bir kadın yaşasa bunu o eşe neler deriz, kadın yapınca da aynı rezillik.
Ben benim lafımla ailesiyle arasına mesafe koyan eşime saygı falan duyamam. Kişiliksiz bir insan özelliğidir bu çünkü.
yaa allah askına hemen erkek tarafını dinledik yargıyı verdik kıza kim yogurdum eksi der bunu yazan görümce
abisi 8 senedir kızla cıkıyo eee nerdeymis bu zaman kadar zaten istese ayrılıyorum der demekki kadın ltatlı geliyo kardesim bosuna burd laf dalası yapmayalım neden ayrılmıyo o zaman kardeslerinin yanında arayıncca öfff yeter be demiyo bilmiyoruz demekki cocuk memnun belkide kız kardesleri carlıcak diye onların yanında öyle he he dıyo
sunu bi kere anlayın erkek kardes hicbir zaman kız kardes gibi olmaz bittii
erkek evlendimi bide karısına sesini cıkarmıyosa görümcelik yapmıcan zırt pırt aramıcan eminim kız cok rahatsız oldu kim bilir neler yasadılar 8 senede öyle tek tarafı dinlemekle yargı olmaz
ben her zaman kız tarafından yanayım gecicen öyle erkek kardesim o benim abim o benim sanane ararım sorarım yok yaa
abin kendi evliligini cıkarlaırnı cocuklarını yuvasını korucak hele görümce laf sokan cinsten falansa ki burdaki konudada öyle bi durum var ki kız sinir oluyo
ama cocuk 8 senedir devam ettiriyosa bu iliski zaten evlenir ...
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorumBen şahsen yaşayamadıklarını yaşıyormuş gibi anlattığını düşünüyorum o üyenin
Bir insanın her mesajı saçmasapan olamaz başka türlü
Şu hayatta ne kötülük yaptınız da böyle fikirsiz kaldınız, ne günah işlediniz de bu kadar cahil kaldınız ya hu.
Hayat sizinle geçmez, geçemez ya. Tahammül edilecek gibi değil
önce aynaya bak yargı dagatmadan önceŞu hayatta ne kötülük yaptınız da böyle fikirsiz kaldınız, ne günah işlediniz de bu kadar cahil kaldınız ya hu.
Hayat sizinle geçmez, geçemez ya. Tahammül edilecek gibi değilsiniz.
iyiki böyleyim icimde tutup kendi kendimi yicegime burdakiler gibi en yazar söylerim onlar düsünsün umrumda degil beni üzeni zerre düsünmem hayat felsefen bu olucak dünyada kendinden 1 tane var artı tırganım kırılsa dünyayı yakarımKesinlikle ben de öyle düşünüyorum
Hayırlısı olsun limoncu hanım.iyiki böyleyim icimde tutup kendi kendimi yicegime burdakiler gibi en yazar söylerim onlar düsünsün umrumda degil beni üzeni zerre düsünmem hayat felsefen bu olucak dünyada kendinden 1 tane var artı tırganım kırılsa dünyayı yakarım
Siz şaka mısınız ya? Şaka olsanız keşke, bu cinslerden kaldı mı gerçekten.
Abimi mi kıskanacağım ben, şaka mısınız. Kızı 4 ay önce nişanda tanıdık biz.
Asıl siz hastalıklısınız gerçekten düşünceye bak.
Abinize karabuyu mu yaptı nedirHerkese iyi mutlu geceler.
Abim 4 aydır nişanlı. Öncesinden de 8 yıldır devam eden bir ilişkileri var. Fakat kız gerçekten çok kıskanç. En basitinden bir örnek verecek olursam: abim ablam ve ben beraber gezmeyi çok severiz. Ne zaman üçümüz bir yere çıksak abimin telefonu susmuyor. Ne zaman kalkıyorsunuz diye soruyor resmen. Aradan yarım saat geçiyor tekrar ne yapıyorsunuz diye arıyor. Yada abimle ablama kalmaya gidiyoruz, abimin bütün gün suratı düşük oluyor. Anlıyoruz zaten. Bu sebeple de ablamla araları epey limoni, ablamda abime kızıyor ona bu haddi verdiği için.
Mesela arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde zehir ediyor. Çıktığında da en az 10 kez arıyor. Teyit ediyor tahminimce. Normalde arkadaşlarında kalırdı bir iki gün arada, şimdi gidemiyor. Kız sorun çıkarıyormuş. Abim bunları çaktırmamaya çalışıyordu ama artık saklanacak durumda değil, hepimiz anlıyoruz suratından. Adam evden çıkamıyor artık kavga çıkmasın diye. Geçen de kolu dikkatimi çekti kan toplanmış gibiydi. Meğerse kız sinirden tırnaklarıyla kolunu sıkmış. Şok oldum bu raddeye nasıl geldi diye. Dinlemeyip bir yere gittiğinde kız küsüyor birkaç gün sonra yine kendisi arıyor, niye beni aramadın diye kızıyor bu sefer de
Çok üzülüyorum gerçekten. Abimle de çok konuşuyoruz ama onu kırıp kaybetmekten korkuyor. Normal olmadığının farkında. Kızla da konuştuk “ben böyleyim, değişemiyorum” diye sıyrılıyor. Başka açık saçık kızları görecek olması bile beni sinir ediyor ondan karışıyorum diyor. Bu hangi hastalık bi adı var mı bilmiyorum..
Göz göre göre abimin bu kişiyle evlenmesini istemiyorum ama vebalde almak istemiyorum. O yüzden çözüm arıyorum. Bir kadın neden böyle davranır. Abimde hiç öyle serseri tip de değil ki, ne yalanını yakalamış ne başka bir şey. Sizce ne yapmalı? Bu durum nasıl düzeltilir? Ayrılmadan da halledebilirler mi?
Sen kocanı kullanınca iyi de biri seni kullanmaya kalkınca neden kötü?ailesine senelerce gittim ilk zamanlar ama saygıszca hareketleri oldu sürekli esim her seferinde köprü olamadı bu benim karım saygı duyucaksınız diyemedi icin sürekli ben kendimi savunmak zorunda kaldım o cirkeflere karsı o yuzdende artık 5 seneedir mesafeliyim hatta nefret ediyorum bi sürü olay olduda neyse yazmıyım simdi o yuzden esimde bayramda gider görür gelir 24 saat icin de kavga cıkrana bi insandan bahsediyoruz burda kaynana ailesi icin
bu arada kendi ailemde sus otur kafasında bide onlarda aynı sekılde savastım yani hayır dedim bana saygısızlık yapan insanlara koca hatrı falan yok kocam önce arayı bulmayı ögrenicekti cünkü neden bbabam da sürekli annemi böyle kullanıyo ben kendimi kimseye kullandırmadım kullandırmıcam böyle böyle bu kıvama geliyosun iste
Bi yaksana görelimiyiki böyleyim icimde tutup kendi kendimi yicegime burdakiler gibi en yazar söylerim onlar düsünsün umrumda degil beni üzeni zerre düsünmem hayat felsefen bu olucak dünyada kendinden 1 tane var artı tırganım kırılsa dünyayı yakarım
Işte yakıyorum zaten beni düşünmeyen kocayida sallamam aileyi de kendi bildigimi okurum bu kadar basitBi yaksana görelim