Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama göz yaşım pıt

Sizin 4 ayda anladiginizi abiniz 8 yılda anlamıştır eminim.

Ilişki devam ettiğine göre bu durum abimizi o kadar da rahatsız etmiyor demektir.

Herkes kendi kararlarının sonuçlarına katlanır, abiniz bile bile bu yola girdiyse sizin de yapacak pek bir şeyiniz yok.

Müdahale ederseniz abinizle aranız açılır, kötü görümce olmakla kalırsınız, karışmayın derim ben.

Ayy ne biliyim ne kadar kötüde olsa limoncu gibi eşi var insan bir üzülüyor Tencere kapaklar yoksa aksı olamaz
İşte ikisini de birbirlerinden başka kimse tercih etmez aslında. Ama limoncu bir özgür kadın olcem ben moduna girdi boşanmaya çalışıyor. Gerçi beş senedir yerinde sayıyor ama...

İşte ikisini de birbirlerinden başka kimse tercih etmez aslında. Ama limoncu bir özgür kadın olcem ben moduna girdi boşanmaya çalışıyor. Gerçi beş senedir yerinde sayıyor ama...
Öyle bir eşe yaptıklarından ötürü de kendini ezilmeyen güçlü kadın gibi görmese sorun yok aslında. Körler sağırlar birbirini ağırlar şekilde yaşayıp gidebilirler.

Öyle bir eşe yaptıklarından ötürü de kendini ezilmeyen güçlü kadın gibi görmese sorun yok aslında. Körler sağırlar birbirini ağırlar şekilde yaşayıp gidebilirler.
Kendini öyle kandırıyor. Ben güçlü kadınım deyip adamın tepesine çıkıyor. Asıl sebep o adamla evlenerek verdiği karardan pişmanlık duyması. Sen bana hayallerimdeki evliliği vermedin ben de senin canına okurum böylece kendimi iyi hissederim diyor. Ama o hayallerdeki evliliği yürütebilecek kapasitede olmadığının farkına varamıyor. Elde edebileceğinin en iyisi bu adam aslında.

Arkadaşlar siz niye limoncuya laf anlatıyorsunuz?
Öyle bi koca, eş ailesi filan yok ki
Kocası dediği tuzluk, ailesi dediği de kettle filan onun
Öyle mutfağında hayali şeyler anlatıp duruyor bize
Yaşamak istediği ama aslında çok uzak olduğu hayatı aktarıyor

Ay hiç bir kadının öyle bir hayat yaşamak isteyeceğini sanmıyorum. Limoncu da dahil. Bence o hayatın içine sıkışıp kalmış o

Ay hiç bir kadının öyle bir hayat yaşamak isteyeceğini sanmıyorum. Limoncu da dahil. Bence o hayatın içine sıkışıp kalmış o
Sen inanıyor musun gerçekten eğittiği, tek kendi ailesiyle görüşen, paralara boğan ve el üstünde tutan bi kocası olduğuna?
Üstelik de karşılığı yok hiç adam açısından

Sen inanıyor musun gerçekten eğittiği, tek kendi ailesiyle görüşen, paralara boğan ve el üstünde tutan bi kocası olduğuna?
Üstelik de karşılığı yok hiç adam açısından
El üstünde falan tutmuyor adam ya. Eski çoook eski konuları göremiyorsunuz sanırım. Adam benim zihnimde öyle bir yer etti ki silemiyorum

Adam her dediğini yapıyor çünkü o adamla limoncudan başka hiç bir kadın el bile sıkışmaz. Ben mecbur kalıp tokalaşsam elimi çamaşır suyuna basarım o derece aşk sevgi yok, muhabbet yok, cinsel yaşam yok, birlikte geçirilen zaman, yapılan aktivite yok. Adam çalışıyor getirip parayı limoncuya veriyor, limoncu altın alıyor, adamın canı isteyince 1.5 dakika kadar fikfikliyorlar. İyi evlilik dediği bu. Bunların acısını da adamı ezerek çıkarıyor işte.

Ay kuma emojisi olsaydı keşke

Limoncu hanim resmen bana konu sahibinin derdini unutturduu... Limoncu hanimin fake olmasini diliyorum.... Hangi mesajini alintilayacagimi da şaşırdım, her biri birbirinden değişik. Üstelik insanlara fitne veriyorsunuz.

Eş ailesi ile sorunlu olmaniz, adami böylesine nesne yerine koymaniz hakkini size vermiyor.
Ben de görümcem ile sorunluyum, onunla görüşmüyorum. Onun dısındaki herkesle aram iyi, görüsüyorum. Tek bir insanla olan problemi bütün aileye yikamayiz. Eşime de asla görüşme, gitme vs diyemem. Onlar kardesler yahu. Eger ciddi bir durum varsa adam zaten azami ve mesafeli bir şekilde dengeyi kurar. Bu sadece ve sadece onun kararidir.

Kiz abine guvenmiyor ki devamli kontrol halinde bilemiyorum insllh duzelir bu kiz yoksa evlilikte sikntı cikabilir. Yani kiskanc insanlarla olmak gercektende zorr

Ayakta alkışlıyorum bu yorumu. Bizim büyük gelin de annemin maaş kartı yüzünden tartıştı. Beni, ablamı, abimi engelledi. Ablama karşı kocasını da düşman etti. Bir tek annemle iyi geçiniyor, çünkü o arada maddi olarak destek veriyor. Ancak ben evlerine gitmiyorum, gelmiyorum. Karısı onun annesi, kardeşi olsun. Evimize annesini görmek istiyorlarsa gelirler, onun harici ben gitmem. Bütün akrabalara reklam ettiler kendilerini. Biz üvey evladız, bilmem ne dediler. Abimi bizden koparmaya çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…