- 3 Mayıs 2015
- 13.258
- 48.610
-
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Aristokrat bir aileden geliyor olmalısınız öyleyse :)
Adama göz yaşım pıtYa limoncunun kocası efsane. Cidden bu kadından başka kimse evlenmezdi onunla. Kocasını anlatınca kızıyor diye anlatamıyorum ama bir erkekte olmaması gereken özellikleri bir araya topla aha işte o limoncunun kocası. Hal böyle olunca adam da çok zeki bir adam olmamasına rağmen kendini biliyor ve limoncuyu elinden kaçırırsa yalnız kalacağının farkında. O yüzden kadın ne derse yapıyor mecburen. Karşısında normal, kendine güvenen, akıllı bir adam olsa çoktan boşanmıştı limoncudan.
Yok yok hiç üzülme. Gayet tiksinç bir adam kendisi.Adama göz yaşım pıt
Ayy ne biliyim ne kadar kötüde olsa limoncu gibi eşi var insan bir üzülüyorYok yok hiç üzülme. Gayet tiksinç bir adam kendisi.
İşte ikisini de birbirlerinden başka kimse tercih etmez aslında. Ama limoncu bir özgür kadın olcem ben moduna girdi boşanmaya çalışıyor. Gerçi beş senedir yerinde sayıyor ama...Ayy ne biliyim ne kadar kötüde olsa limoncu gibi eşi var insan bir üzülüyorTencere kapaklar yoksa aksı olamaz
Baba evine gidemez kocasından betermiş babasıİşte ikisini de birbirlerinden başka kimse tercih etmez aslında. Ama limoncu bir özgür kadın olcem ben moduna girdi boşanmaya çalışıyor. Gerçi beş senedir yerinde sayıyor ama...
Öyle bir eşe yaptıklarından ötürü de kendini ezilmeyen güçlü kadın gibi görmese sorun yok aslında. Körler sağırlar birbirini ağırlar şekilde yaşayıp gidebilirler.İşte ikisini de birbirlerinden başka kimse tercih etmez aslında. Ama limoncu bir özgür kadın olcem ben moduna girdi boşanmaya çalışıyor. Gerçi beş senedir yerinde sayıyor ama...
Kendini öyle kandırıyor. Ben güçlü kadınım deyip adamın tepesine çıkıyor. Asıl sebep o adamla evlenerek verdiği karardan pişmanlık duyması. Sen bana hayallerimdeki evliliği vermedin ben de senin canına okurum böylece kendimi iyi hissederim diyor. Ama o hayallerdeki evliliği yürütebilecek kapasitede olmadığının farkına varamıyor. Elde edebileceğinin en iyisi bu adam aslında.Öyle bir eşe yaptıklarından ötürü de kendini ezilmeyen güçlü kadın gibi görmese sorun yok aslında. Körler sağırlar birbirini ağırlar şekilde yaşayıp gidebilirler.
Ay hiç bir kadının öyle bir hayat yaşamak isteyeceğini sanmıyorum. Limoncu da dahil. Bence o hayatın içine sıkışıp kalmış oArkadaşlar siz niye limoncuya laf anlatıyorsunuz?
Öyle bi koca, eş ailesi filan yok ki
Kocası dediği tuzluk, ailesi dediği de kettle filan onun
Öyle mutfağında hayali şeyler anlatıp duruyor bize
Yaşamak istediği ama aslında çok uzak olduğu hayatı aktarıyor
Sen inanıyor musun gerçekten eğittiği, tek kendi ailesiyle görüşen, paralara boğan ve el üstünde tutan bi kocası olduğuna?Ay hiç bir kadının öyle bir hayat yaşamak isteyeceğini sanmıyorum. Limoncu da dahil. Bence o hayatın içine sıkışıp kalmış o
El üstünde falan tutmuyor adam ya. Eski çoook eski konuları göremiyorsunuz sanırım. Adam benim zihnimde öyle bir yer etti ki silemiyorumSen inanıyor musun gerçekten eğittiği, tek kendi ailesiyle görüşen, paralara boğan ve el üstünde tutan bi kocası olduğuna?
Üstelik de karşılığı yok hiç adam açısından
Ay kuma emojisi olsaydı keşkeEl üstünde falan tutmuyor adam ya. Eski çoook eski konuları göremiyorsunuz sanırım. Adam benim zihnimde öyle bir yer etti ki silemiyorum
Adam her dediğini yapıyor çünkü o adamla limoncudan başka hiç bir kadın el bile sıkışmaz. Ben mecbur kalıp tokalaşsam elimi çamaşır suyuna basarım o dereceaşk sevgi yok, muhabbet yok, cinsel yaşam yok, birlikte geçirilen zaman, yapılan aktivite yok. Adam çalışıyor getirip parayı limoncuya veriyor, limoncu altın alıyor, adamın canı isteyince 1.5 dakika kadar fikfikliyorlar. İyi evlilik dediği bu. Bunların acısını da adamı ezerek çıkarıyor işte.
Kiz abine guvenmiyor ki devamli kontrol halinde bilemiyorum insllh duzelir bu kiz yoksa evlilikte sikntı cikabilir. Yani kiskanc insanlarla olmak gercektende zorrHerkese iyi mutlu geceler.
Abim 4 aydır nişanlı. Öncesinden de 8 yıldır devam eden bir ilişkileri var. Fakat kız gerçekten çok kıskanç. En basitinden bir örnek verecek olursam: abim ablam ve ben beraber gezmeyi çok severiz. Ne zaman üçümüz bir yere çıksak abimin telefonu susmuyor. Ne zaman kalkıyorsunuz diye soruyor resmen. Aradan yarım saat geçiyor tekrar ne yapıyorsunuz diye arıyor. Yada abimle ablama kalmaya gidiyoruz, abimin bütün gün suratı düşük oluyor. Anlıyoruz zaten. Bu sebeple de ablamla araları epey limoni, ablamda abime kızıyor ona bu haddi verdiği için.
Mesela arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde zehir ediyor. Çıktığında da en az 10 kez arıyor. Teyit ediyor tahminimce. Normalde arkadaşlarında kalırdı bir iki gün arada, şimdi gidemiyor. Kız sorun çıkarıyormuş. Abim bunları çaktırmamaya çalışıyordu ama artık saklanacak durumda değil, hepimiz anlıyoruz suratından. Adam evden çıkamıyor artık kavga çıkmasın diye. Geçen de kolu dikkatimi çekti kan toplanmış gibiydi. Meğerse kız sinirden tırnaklarıyla kolunu sıkmış. Şok oldum bu raddeye nasıl geldi diye. Dinlemeyip bir yere gittiğinde kız küsüyor birkaç gün sonra yine kendisi arıyor, niye beni aramadın diye kızıyor bu sefer de
Çok üzülüyorum gerçekten. Abimle de çok konuşuyoruz ama onu kırıp kaybetmekten korkuyor. Normal olmadığının farkında. Kızla da konuştuk “ben böyleyim, değişemiyorum” diye sıyrılıyor. Başka açık saçık kızları görecek olması bile beni sinir ediyor ondan karışıyorum diyor. Bu hangi hastalık bi adı var mı bilmiyorum..
Göz göre göre abimin bu kişiyle evlenmesini istemiyorum ama vebalde almak istemiyorum. O yüzden çözüm arıyorum. Bir kadın neden böyle davranır. Abimde hiç öyle serseri tip de değil ki, ne yalanını yakalamış ne başka bir şey. Sizce ne yapmalı? Bu durum nasıl düzeltilir? Ayrılmadan da halledebilirler mi?
“Derhal bıraksın” çok iyiymişkızın psikolojik sorunları var derhal bıraksın abiniz kızı.. Hayatı zehir olur benim dayımın karısı da böyle adam cumaya gidiyor 30 kere arıyor nerdesin nereye gittin diye dayım çok pişman evlendiğine hayatı zehir oldu
Ayakta alkışlıyorum bu yorumu. Bizim büyük gelin de annemin maaş kartı yüzünden tartıştı. Beni, ablamı, abimi engelledi. Ablama karşı kocasını da düşman etti. Bir tek annemle iyi geçiniyor, çünkü o arada maddi olarak destek veriyor. Ancak ben evlerine gitmiyorum, gelmiyorum. Karısı onun annesi, kardeşi olsun. Evimize annesini görmek istiyorlarsa gelirler, onun harici ben gitmem. Bütün akrabalara reklam ettiler kendilerini. Biz üvey evladız, bilmem ne dediler. Abimi bizden koparmaya çalışıyor.Orantıyı kuramıyorsa bu eşinizin pasifliği lakin, ailesi ile görüşmemesini istemeye hakkınız yok, hiç birimizin yok. Siz görüşmeyin yeter.
Ailesininde size o denli karışmasıya hakkı yok. Ben de görümceyim, şirret bir gelinimiz var mikser cinsinden. Ama hiç bir zaman kendi evi, yaptıklarına müdahele etmedik. Ama, yine de bu yetmiyor bizim geline. Aksine o her şeye burnunu sokar.
Abiniz tek erkek ve anneniz baskın karakterli bir anne mi?