- 10 Ekim 2014
- 31.657
- 141.682
-
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Burdaki binlerce kadına da aynısını dilerim keske benim yaptigimi yapabilseler kocaya ne.olursa olsun ses çıkarma mantiginda olmasınlar ailesine ayni sekilde asil kadinlari dik başlı yetistirmemiz lazim saygi adi altinda burdaki kadınların neler çektiğini okuyorsun galiba
Belki kolu başka bi şey yaparken morarmıştır söyleyemiyordurHerkese iyi mutlu geceler.
Abim 4 aydır nişanlı. Öncesinden de 8 yıldır devam eden bir ilişkileri var. Fakat kız gerçekten çok kıskanç. En basitinden bir örnek verecek olursam: abim ablam ve ben beraber gezmeyi çok severiz. Ne zaman üçümüz bir yere çıksak abimin telefonu susmuyor. Ne zaman kalkıyorsunuz diye soruyor resmen. Aradan yarım saat geçiyor tekrar ne yapıyorsunuz diye arıyor. Yada abimle ablama kalmaya gidiyoruz, abimin bütün gün suratı düşük oluyor. Anlıyoruz zaten. Bu sebeple de ablamla araları epey limoni, ablamda abime kızıyor ona bu haddi verdiği için.
Mesela arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde zehir ediyor. Çıktığında da en az 10 kez arıyor. Teyit ediyor tahminimce. Normalde arkadaşlarında kalırdı bir iki gün arada, şimdi gidemiyor. Kız sorun çıkarıyormuş. Abim bunları çaktırmamaya çalışıyordu ama artık saklanacak durumda değil, hepimiz anlıyoruz suratından. Adam evden çıkamıyor artık kavga çıkmasın diye. Geçen de kolu dikkatimi çekti kan toplanmış gibiydi. Meğerse kız sinirden tırnaklarıyla kolunu sıkmış. Şok oldum bu raddeye nasıl geldi diye. Dinlemeyip bir yere gittiğinde kız küsüyor birkaç gün sonra yine kendisi arıyor, niye beni aramadın diye kızıyor bu sefer de
Çok üzülüyorum gerçekten. Abimle de çok konuşuyoruz ama onu kırıp kaybetmekten korkuyor. Normal olmadığının farkında. Kızla da konuştuk “ben böyleyim, değişemiyorum” diye sıyrılıyor. Başka açık saçık kızları görecek olması bile beni sinir ediyor ondan karışıyorum diyor. Bu hangi hastalık bi adı var mı bilmiyorum..
Göz göre göre abimin bu kişiyle evlenmesini istemiyorum ama vebalde almak istemiyorum. O yüzden çözüm arıyorum. Bir kadın neden böyle davranır. Abimde hiç öyle serseri tip de değil ki, ne yalanını yakalamış ne başka bir şey. Sizce ne yapmalı? Bu durum nasıl düzeltilir? Ayrılmadan da halledebilirler mi?
Orantıyı kuramıyorsa bu eşinizin pasifliği lakin, ailesi ile görüşmemesini istemeye hakkınız yok, hiç birimizin yok. Siz görüşmeyin yeter.Yaa peki kuramiyorsa ??Ailesi annesi,babası ,ablalari her şeyinize karisiyorsa ,evinize aldığınız eşyaya kadar .Sizin giydiklerinize,yediklerinize,ictiklerinize kadar ve hadsiz bir sekilde açık açık soyleyebiliyorlarsa..Ben de öyle biri değildim ama malesef beni öyle biri yaptılar .Şimdi mesafe koymak zorunda kaldım ve eşimin de içli dışlı olmasını istemiyorum .
Benim de erkek evladım var. 1 tanesi, 1 yaşında ve aşırı huysuz bir çocuk. Ben evladımı 9 ay karnımda taşıdım, çok zor bir gebelik geçirdim. 9 ay boyunca kemiklerim kırılırcasına ağrıdı, uyku uyumadım. Karnımda çatlaklar, vücudumda esneme oldu.valla aklı basındada olsa 2 ünide bitirse o raddeti bagı koruyamayan erkek dolu burası o yuzden kadınlar klubu yazıların cogu kadınların kocasinin ailesinden bıkması sürekli gelmesi gitmesi kocalarınn her bayram anneme gidelim 5 gun bizde 1 saat sizde kalalım konuları dolu burası
sen öyle olmayabilirsin ama cogu kadın ister esi hep kendi tarafıyla olsun gec bu bogem tavırları valla benden önce varsa 30 a kadar zaten durmus ailesiyle yeter bayram seyran görür tamam kalanı benim dir
heleki ailesi sorun cıkaran tipse hicc görüstürmesin kadın ev huzuru daha önemli allah askına kadınlar sürekli buraya bunu yazıyo sırf kendi anneleri aman kızım kocanın ailesidir sus evindur yuvamdır sus neden kadınlar susarken kocalarının ailelerine istemeden de olsa giderken iyide kocaları mı kadınlar kendi tarafını alınca suclu gecin bunları yeter artık kadınların ezildigi birazde erkekler bizim tarafımızda olsun 30 sene ailenleydin zaten farzelelim yani kac yasında evlendiyse yeter bi 30 senede benle ilgilen
Ağzınıza sağlıkBenim de erkek evladım var. 1 tanesi, 1 yaşında ve aşırı huysuz bir çocuk. Ben evladımı 9 ay karnımda taşıdım, çok zor bir gebelik geçirdim. 9 ay boyunca kemiklerim kırılırcasına ağrıdı, uyku uyumadım. Karnımda çatlaklar, vücudumda esneme oldu.
Doğdu ve hastalıkları ile mücadele ettim. Ağır reflüsü vardı uyurken bile başından ayrılmadım kusup boğulmasın diye. 1 yaşına geldi huysuz, mızmız bir çocuk. Ben çalışıyorum, işten gelince beni görür görmez ağlar ona " Yorgunum, biraz dinleneyim. Açım yarım saat sonra seninle ilgileneyim" deme lüksüm yok.
Geceleri saat başı uyanır ağlar. "Yarın işe gideceğim uyumam lazım" diyemem. Sürekli yaramazlık yapar, kızmaya kıyamam. Babası ona keza adam nöbetten çıkar uykusuz, oğlum ikna olana kadar bırakmaz, uyutmaz.
Bir evim, bir arabam var. Iki kisi çalısıyoruz. Sadece ikimiz olsak bu yeter. Gençlik elden gidiyor ama, halen calışıyoruz. Niye? Çocuklarımın standartı düşmesin, egitimleri için birikim yapalım. Biz ölürsek bankada eğitim paraları olsun, kimseye muhtaç olmasınlar vs. Diye.
Say say bitmez yani...
Eşiniz o, 30 yaşından sonra yatağa bağımlı kalsa, altını temizleseniz, yemeğini yedirseniz, eve bağımlı kalsanız. Veya aklını kaybetse evi dağıtsa, dısarı bırakamasanız, ulu orta halıya işese vb. Şeyleri olsa off demeden kaç gün bakarsınız? Ya da o çekmeye çalıştıgınız aileniz kaç gün bakar? (Vefalı kendini bilen eşleri tenzih ederek konuşuyorum)
Ben baktım, emek verdim diyede oğlum evlenince tepesine binmem. Evinin içinde yaşadığı kendini ilgilendirir. Beni saysın haddini bilsin yeter.
İstiyorsunuz ki, inek gibi biri beslesin sonra biz satın alalım etinden, sütunden faydalanalım. Lakin o, mal değil insan evladı.
Erkek veya kız tarafının, evlenen çiftlerin artık kendi dünyalarının oldugunu kabul etmeleri ve sınırlarını bilemeleri gerekir. Evlenen çiftlerinde yediği kaba s****maması gerekir. Herkes haddinu bilecek.
Gelin haddini bilmiyorsa ilişkimi keserim. Oğlum ve torunum ile görüşmeme mani olması onun içinin kirliliği. Kaynana, kayınbaba haddini bilmiyorsa yine ilişkisini kesebilir, hakkıda ama, evladı ile münasebeti kimseyi ilgilendirmez.
Ne gelin, ne erkek ailesi haddini aşmamalı. Aşan var ise bununda bir oluru olmalı. Ötesi psikolojik şiddettir.
Ne demek ya? Benim ailem kötü ve eşim sevmiyor ise kendisi görüşmesin. Görüş diyemem. Ama, "Ailenle görüşemezsin" diyemez, haddine değil. Ortada kalır mıyım? Evet. Aileme gittiğimde eşim hakkında dediklerine kulak tıkarım. Veya eşimin ailem hakkında dediklerini duymam, laf taşımam. Sonra zaten ortalık durulur, durum normalleşir. Aradaki husumet sursede birbirine laf etmekten bıkarlar.
Ya limoncunun kocası efsane. Cidden bu kadından başka kimse evlenmezdi onunla. Kocasını anlatınca kızıyor diye anlatamıyorum ama bir erkekte olmaması gereken özellikleri bir araya topla aha işte o limoncunun kocası. Hal böyle olunca adam da çok zeki bir adam olmamasına rağmen kendini biliyor ve limoncuyu elinden kaçırırsa yalnız kalacağının farkında. O yüzden kadın ne derse yapıyor mecburen. Karşısında normal, kendine güvenen, akıllı bir adam olsa çoktan boşanmıştı limoncudan.Seni kimse sallamıyor kiEmin ol kocanda senin gibi beyni çalıştığı için son çare atlamıştır. Yoksa normal bir insan evladı senin gibi biriyle niye evlensin? Seni kimse çekmez sen anca hayallerinle yaşa
Evet böyle tipler çokher evlenen kız esini kendi tarafına cekmeye calısır bu bi gercek istemez kendi tarafıyla eskisi gibi görüssün
sahsen bende öyleyim burdaki cogu kız neden sıkayetci sürekli ablam annem halam teyzem diyen kocalardan kızın da etrafı böyleyse demistir simdidem mesafe koyıyım da evlenen kadar görüsmesin diye
hee belki sizi tanıyınca degisir orası sizin tavrınıza kalmıs kıza nasıl davranıyosunuz
Abiniz kurtulmak istemedikçe siz bişey yapamazsınız, bırakın ne halleri varsa görsünler..Herkese iyi mutlu geceler.
Abim 4 aydır nişanlı. Öncesinden de 8 yıldır devam eden bir ilişkileri var. Fakat kız gerçekten çok kıskanç. En basitinden bir örnek verecek olursam: abim ablam ve ben beraber gezmeyi çok severiz. Ne zaman üçümüz bir yere çıksak abimin telefonu susmuyor. Ne zaman kalkıyorsunuz diye soruyor resmen. Aradan yarım saat geçiyor tekrar ne yapıyorsunuz diye arıyor. Yada abimle ablama kalmaya gidiyoruz, abimin bütün gün suratı düşük oluyor. Anlıyoruz zaten. Bu sebeple de ablamla araları epey limoni, ablamda abime kızıyor ona bu haddi verdiği için.
Mesela arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde zehir ediyor. Çıktığında da en az 10 kez arıyor. Teyit ediyor tahminimce. Normalde arkadaşlarında kalırdı bir iki gün arada, şimdi gidemiyor. Kız sorun çıkarıyormuş. Abim bunları çaktırmamaya çalışıyordu ama artık saklanacak durumda değil, hepimiz anlıyoruz suratından. Adam evden çıkamıyor artık kavga çıkmasın diye. Geçen de kolu dikkatimi çekti kan toplanmış gibiydi. Meğerse kız sinirden tırnaklarıyla kolunu sıkmış. Şok oldum bu raddeye nasıl geldi diye. Dinlemeyip bir yere gittiğinde kız küsüyor birkaç gün sonra yine kendisi arıyor, niye beni aramadın diye kızıyor bu sefer de
Çok üzülüyorum gerçekten. Abimle de çok konuşuyoruz ama onu kırıp kaybetmekten korkuyor. Normal olmadığının farkında. Kızla da konuştuk “ben böyleyim, değişemiyorum” diye sıyrılıyor. Başka açık saçık kızları görecek olması bile beni sinir ediyor ondan karışıyorum diyor. Bu hangi hastalık bi adı var mı bilmiyorum..
Göz göre göre abimin bu kişiyle evlenmesini istemiyorum ama vebalde almak istemiyorum. O yüzden çözüm arıyorum. Bir kadın neden böyle davranır. Abimde hiç öyle serseri tip de değil ki, ne yalanını yakalamış ne başka bir şey. Sizce ne yapmalı? Bu durum nasıl düzeltilir? Ayrılmadan da halledebilirler mi?
Ne olursa olsun ses çıkarma mantığında falan değil insanlarBurdaki binlerce kadına da aynısını dilerim keske benim yaptigimi yapabilseler kocaya ne.olursa olsun ses çıkarma mantiginda olmasınlar ailesine ayni sekilde asil kadinlari dik başlı yetistirmemiz lazim saygi adi altinda burdaki kadınların neler çektiğini okuyorsun galiba
Yalnız asillik afedersiniz de kocayı resmen köpek eğitir gibi eğitmekle olmuyor. Ayrıca bahsettikleriniz doğruysa kadınlara asil olun, güçlü olun demek yerine şöyle bir tavsiye verirseniz daha yerinde olur: "kendine saygısı olmayan, kendi fikri olmayan, pasif ve aklını dogru kullanamayan bir koca bulmalisiniz. " Çünkü sizin durumda asil kadın yok başka bir durum var.Burdaki binlerce kadına da aynısını dilerim keske benim yaptigimi yapabilseler kocaya ne.olursa olsun ses çıkarma mantiginda olmasınlar ailesine ayni sekilde asil kadinlari dik başlı yetistirmemiz lazim saygi adi altinda burdaki kadınların neler çektiğini okuyorsun galiba
Bugün boşanirsam eşimi ve beni bir birimizin kütügunden bile silerler hiç yan yana gelmemişiz gibi, ya ailesi ?valla aklı basındada olsa 2 ünide bitirse o raddeti bagı koruyamayan erkek dolu burası o yuzden kadınlar klubu yazıların cogu kadınların kocasinin ailesinden bıkması sürekli gelmesi gitmesi kocalarınn her bayram anneme gidelim 5 gun bizde 1 saat sizde kalalım konuları dolu burası
sen öyle olmayabilirsin ama cogu kadın ister esi hep kendi tarafıyla olsun gec bu bogem tavırları valla benden önce varsa 30 a kadar zaten durmus ailesiyle yeter bayram seyran görür tamam kalanı benim dir
heleki ailesi sorun cıkaran tipse hicc görüstürmesin kadın ev huzuru daha önemli allah askına kadınlar sürekli buraya bunu yazıyo sırf kendi anneleri aman kızım kocanın ailesidir sus evindur yuvamdır sus neden kadınlar susarken kocalarının ailelerine istemeden de olsa giderken iyide kocaları mı kadınlar kendi tarafını alınca suclu gecin bunları yeter artık kadınların ezildigi birazde erkekler bizim tarafımızda olsun 30 sene ailenleydin zaten farzelelim yani kac yasında evlendiyse yeter bi 30 senede benle ilgilen
Burdaki binlerce kadına da aynısını dilerim keske benim yaptigimi yapabilseler kocaya ne.olursa olsun ses çıkarma mantiginda olmasınlar ailesine ayni sekilde asil kadinlari dik başlı yetistirmemiz lazim saygi adi altinda burdaki kadınların neler çektiğini okuyorsun galiba
Abiniz tek erkek ve anneniz baskın karakterli bir anne mi?Herkese iyi mutlu geceler.
Aristokrat bir aileden geliyor olmalısınız öyleyse :)Ay yok bana dileme
Biz eşimle saygı çerçevesinde yürütüyoruz her şeyi
Ne ben onu eşekmiş gibi yularından tutup oraya buraya çekiyorum
Ne de o beni