- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Neden hep erkekler.mi kadınları kullanicak birazda kadinlar kullansinSen kocanı kullanınca iyi de biri seni kullanmaya kalkınca neden kötü?
Konuş limoncuNeden hep erkekler.mi kadınları kullanicak birazda kadinlar kullansin
Ne ailenden ne eşinden yana yüzün gülmemiş limoncu sende haklısın.ailesine senelerce gittim ilk zamanlar ama saygıszca hareketleri oldu sürekli esim her seferinde köprü olamadı bu benim karım saygı duyucaksınız diyemedi icin sürekli ben kendimi savunmak zorunda kaldım o cirkeflere karsı o yuzdende artık 5 seneedir mesafeliyim hatta nefret ediyorum bi sürü olay olduda neyse yazmıyım simdi o yuzden esimde bayramda gider görür gelir 24 saat icin de kavga cıkrana bi insandan bahsediyoruz burda kaynana ailesi icin
bu arada kendi ailemde sus otur kafasında bide onlarda aynı sekılde savastım yani hayır dedim bana saygısızlık yapan insanlara koca hatrı falan yok kocam önce arayı bulmayı ögrenicekti cünkü neden bbabam da sürekli annemi böyle kullanıyo ben kendimi kimseye kullandırmadım kullandırmıcam böyle böyle bu kıvama geliyosun iste
Ya bana da sanki kız izin verse abin devamli ablanla senle ve arkadaslariyla takilacak 8yillin hatrina iki haftada bir anca gorusecekler gibi geldi :)
Siz hayatınızı genel olarak mı yaşıyorsunuz? Ben kişisel yaşıyorum. Erkeklerin çoğu karısını kullandıysa bana ne, kendini kullandıran kadınların intikamını suçsuz günahsız kocamdan mı çıkaracamNeden hep erkekler.mi kadınları kullanicak birazda kadinlar kullansin
Ya yavrum sen kendini kocanı kocanın ailesinden başkasını yakmıyorsun.Işte yakıyorum zaten beni düşünmeyen kocayida sallamam aileyi de kendi bildigimi okurum bu kadar basit
Seni ailen ve kocan sallamasa ortada kalacaksın aslında ama neyse hayaller ve hayatlar be bakarsın yaz sen aradaIşte yakıyorum zaten beni düşünmeyen kocayida sallamam aileyi de kendi bildigimi okurum bu kadar basit
Kesinlikle haklısınız. Çok anormal. Benim demek istediğim, belki de anlattığınız kadar abartı tepkiler vermiyordur, siz öfke birikimiyle dolduğunuz için bu kadar şiddetli görüyorsunuzdur
Bende bunu anlatmaya çalıştım aslında. Konu sahibinin anlattığına göre kız adama şiddet uyguluyormuş adam ses etmiyor kaybetmekten korkuyor falan… inanamadım pek yani bende konu sahibi abartıyor olabilir mi acaba diye düşündüm. Bir kadın bir erkeğe kolay kolay fiziksel şiddet uygulayamaz hadi yapıyor diyelim adam bu kadar aptal mı
İşte, kendinizi ifade etme şekliniz yanlış oldu biraz, ondan dolayı tepki çektinizBende bunu anlatmaya çalıştım aslında. Konu sahibinin anlattığına göre kız adama şiddet uyguluyormuş adam ses etmiyor kaybetmekten korkuyor falan… inanamadım pek yani bende konu sahibi abartıyor olabilir mi acaba diye düşündüm. Bir kadın bir erkeğe kolay kolay fiziksel şiddet uygulayamaz hadi yapıyor diyelim adam bu kadar aptal mı
Ses çıkarmıyor değil, tartışıyorlar. Fakat abim yine bir şey olmamış gibi devam ediyor. Kolunu sıktığında mesela eve kavga etmiş bir şekilde döndüler. Sonra kız aradı, barışmışlar. yani hemen unutuyorlar normalmiş gibi.
Tabı tabii cesaretli kadin görünce böyle oluyo denek kiSeni ailen ve kocan sallamasa ortada kalacaksın aslında ama neyse hayaller ve hayatlar be bakarsın yaz sen arada
Burdaki binlerce kadına da aynısını dilerim keske benim yaptigimi yapabilseler kocaya ne.olursa olsun ses çıkarma mantiginda olmasınlar ailesine ayni sekilde asil kadinlari dik başlı yetistirmemiz lazim saygi adi altinda burdaki kadınların neler çektiğini okuyorsun galibaYa yavrum sen kendini kocanı kocanın ailesinden başkasını yakmıyorsun.
Hee sen şimdi dünyayı yaktın aklınca benim ruhum duymadı.
Böyle beylik laflar edip kendinizi gülünç duruma düşürmeyin ya
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın derler adama
Ben hayatımı kadınların erkeklerin çektiklerine endeksli yaşamıyorum. Herkes kendi hayatından mesuldür. Senin yaptığının elle tutulur akla vicdana değer bir yanı yokki seni örnek alsınlar.Burdaki binlerce kadına da aynısını dilerim keske benim yaptigimi yapabilseler kocaya ne.olursa olsun ses çıkarma mantiginda olmasınlar ailesine ayni sekilde asil kadinlari dik başlı yetistirmemiz lazim saygi adi altinda burdaki kadınların neler çektiğini okuyorsun galiba
Ben cesaretli değil bilinçsiz,hadsiz,vicdansız bir kadın görüyorumTabı tabii cesaretli kadin görünce böyle oluyo denek ki
Seni kimse sallamıyor kiIşte yakıyorum zaten beni düşünmeyen kocayida sallamam aileyi de kendi bildigimi okurum bu kadar basit
Aslında cesaretli kadın neyse ki çok gördüm ama ici dolu cesaret gördüm ya tutarsa cesareti bana göre değil. Tutmazsa erkek değil mi o yapsın aile değil mi o yapsın sonucuna bağlanacağı muhtemel bir cesaret bana göre değil. Yoksa kız kardeşlerim de keza kadın kuzenlerim de çok cesaretlidir benim en yakınımda. Güçlü, ayağı yere sağlam basan bir kişiye bile muhtaç olmayan.Tabı tabii cesaretli kadin görünce böyle oluyo denek ki