Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bana da sanki kız izin verse abin devamli ablanla senle ve arkadaslariyla takilacak 8yillin hatrina iki haftada bir anca gorusecekler gibi geldi :)

Ne ailenden ne eşinden yana yüzün gülmemiş limoncu sende haklısın.
Ünlü bir astrolog olunca tanımazsım artık hiçbirini.

Neden hep erkekler.mi kadınları kullanicak birazda kadinlar kullansin
Siz hayatınızı genel olarak mı yaşıyorsunuz? Ben kişisel yaşıyorum. Erkeklerin çoğu karısını kullandıysa bana ne, kendini kullandıran kadınların intikamını suçsuz günahsız kocamdan mı çıkaracam

Işte yakıyorum zaten beni düşünmeyen kocayida sallamam aileyi de kendi bildigimi okurum bu kadar basit
Ya yavrum sen kendini kocanı kocanın ailesinden başkasını yakmıyorsun.
Hee sen şimdi dünyayı yaktın aklınca benim ruhum duymadı.
Böyle beylik laflar edip kendinizi gülünç duruma düşürmeyin ya
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın derler adama

Hmm...
İnsanin bu kadar yakını olunca susmak kolay değil ama sorun tamamen kizda değil bence. Erkek olarak fiziksel olarak daha gucludur muhtemelen, isteseydi kendini o denli tirmalanmaktan da koruyabilirdi sanirim.

Once bir psikologa gorunsun, bu kizdan ayrilsa bile bu kafayla yine benzer bir ilişkinin içine girer cunku. Kardesiniz once kendi sikintilarini cozsun gerisi gelir. Ayirmaya filan calismayin, kardesiniz psikolojik olarak iyileşirse zaten kendisi oyle biriyle evlenmez.

Kesinlikle haklısınız. Çok anormal. Benim demek istediğim, belki de anlattığınız kadar abartı tepkiler vermiyordur, siz öfke birikimiyle dolduğunuz için bu kadar şiddetli görüyorsunuzdur

Bende bunu anlatmaya çalıştım aslında. Konu sahibinin anlattığına göre kız adama şiddet uyguluyormuş adam ses etmiyor kaybetmekten korkuyor falan… inanamadım pek yani bende konu sahibi abartıyor olabilir mi acaba diye düşündüm. Bir kadın bir erkeğe kolay kolay fiziksel şiddet uygulayamaz hadi yapıyor diyelim adam bu kadar aptal mı

Ses çıkarmıyor değil, tartışıyorlar. Fakat abim yine bir şey olmamış gibi devam ediyor. Kolunu sıktığında mesela eve kavga etmiş bir şekilde döndüler. Sonra kız aradı, barışmışlar. yani hemen unutuyorlar normalmiş gibi.

İşte, kendinizi ifade etme şekliniz yanlış oldu biraz, ondan dolayı tepki çektiniz

Yaşları kaç ? Ergen olsalar hadi tamam derim de yetişkin insanlar bu şekildeyse psikolojik destek almalılar ikiside başka çözüm yok gibi bu durumda

Burdaki binlerce kadına da aynısını dilerim keske benim yaptigimi yapabilseler kocaya ne.olursa olsun ses çıkarma mantiginda olmasınlar ailesine ayni sekilde asil kadinlari dik başlı yetistirmemiz lazim saygi adi altinda burdaki kadınların neler çektiğini okuyorsun galiba

Ben hayatımı kadınların erkeklerin çektiklerine endeksli yaşamıyorum. Herkes kendi hayatından mesuldür. Senin yaptığının elle tutulur akla vicdana değer bir yanı yokki seni örnek alsınlar.
Bir sorun karşısında sessiz kalmak başka birşey bir başkası sessiz kalıyor diye havadan nem kapıp kocaya mikropmuş gibi davranmak başka birşey. Diyelim benim kocam bana çile çektiriyor ben de göz yumuyorum sana ne bundan, kocana ne bundan, olayla yakından uzaktan bağı olmayan kocan neden benim suskunluğumun çilesini çeksin
Yapılması gereken kadın-erkek değil tüm insanları saygılı,seviyeli,vicdanlı,ahlaklı,sınırlarını bilir yetiştirmek
Birinin önünde pipisi var birileri pipili birinin ailesi diye baştan kötü olmuyor

Işte yakıyorum zaten beni düşünmeyen kocayida sallamam aileyi de kendi bildigimi okurum bu kadar basit
Seni kimse sallamıyor ki Emin ol kocanda senin gibi beyni çalıştığı için son çare atlamıştır. Yoksa normal bir insan evladı senin gibi biriyle niye evlensin? Seni kimse çekmez sen anca hayallerinle yaşa

Tabı tabii cesaretli kadin görünce böyle oluyo denek ki
Aslında cesaretli kadın neyse ki çok gördüm ama ici dolu cesaret gördüm ya tutarsa cesareti bana göre değil. Tutmazsa erkek değil mi o yapsın aile değil mi o yapsın sonucuna bağlanacağı muhtemel bir cesaret bana göre değil. Yoksa kız kardeşlerim de keza kadın kuzenlerim de çok cesaretlidir benim en yakınımda. Güçlü, ayağı yere sağlam basan bir kişiye bile muhtaç olmayan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…