Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tepki vermesi gereken abiniz ama burda size karışmak düşmez diyenlere eğer konu abinizin nişanlısı tarafından şöyle açılsaydı..Nişanlım ablası kardeşiyle takılıyor,sinir oluyorum.Artık arkadaşlarıyla çıkmasını da istemiyorum diye konu açsaydı..

Hiç sağlıklı bir ilişki değil.Eğer abiniz seviyor ve rahatsız etmiyorsa bu durum yapacak bir şey yok.Ama bazen erkekler pasif kalabiliyor.Düzen bozulur korkusu ailem üzülür korkusu olabiliyor.Yani zor bir durum bilemedim.

Çok problemli insan gördüm sizin gibisini nadiren gördüm
Her evlenen hayatı akışına bıraksa eşler birbirine nasıl davranması gerektiğini bilse adaletli ve hakkaniyetli olsa doğru olmaz mı?
Ben sevdiğim adamla evlenince adam niye ailesini silsin niye görüşmesin ben niye bunu isteyeyim? Adam nikah defterine imza atıyor, sülalesini reddetmiyor. Kimin ne haddine araya mesafe koydurmak. E o zaman adamda kızla ailesi arasına mesafe koysun, evlensinler, ömürlerinin sonuna kadar kimse ailesiyle görüşmesin, olurda bir oğulları olursa sevgilisi olduğunda o da ailesini silip atsın
Konu sahibi kıza nasıl davranırsa davransın kız görüşmeyebilir ama adam istediği zaman ailesiyle görüşür kimse buna burnunu sokamaz

valla aklı basındada olsa 2 ünide bitirse o raddeti bagı koruyamayan erkek dolu burası o yuzden kadınlar klubu yazıların cogu kadınların kocasinin ailesinden bıkması sürekli gelmesi gitmesi kocalarınn her bayram anneme gidelim 5 gun bizde 1 saat sizde kalalım konuları dolu burası

sen öyle olmayabilirsin ama cogu kadın ister esi hep kendi tarafıyla olsun gec bu bogem tavırları valla benden önce varsa 30 a kadar zaten durmus ailesiyle yeter bayram seyran görür tamam kalanı benim dir

heleki ailesi sorun cıkaran tipse hicc görüstürmesin kadın ev huzuru daha önemli allah askına kadınlar sürekli buraya bunu yazıyo sırf kendi anneleri aman kızım kocanın ailesidir sus evindur yuvamdır sus neden kadınlar susarken kocalarının ailelerine istemeden de olsa giderken iyide kocaları mı kadınlar kendi tarafını alınca suclu gecin bunları yeter artık kadınların ezildigi birazde erkekler bizim tarafımızda olsun 30 sene ailenleydin zaten farzelelim yani kac yasında evlendiyse yeter bi 30 senede benle ilgilen

ben bunu genel yazdım yaa kendim icin degil cogu kadın burda neden rahatszı koca ailesi sürekli görüsmek ister anası danası halası bilmemne eeee ne diyoruz mesafe koy dimi eee kadınlar da hep ister yani aman kocam sözümden cıkmasın hep beni ve benim tarafımı kayırsın bu kadar basit heralde imzayı attıgın gibi ananaı babanı sil demiyosun kocaya olan olayları lehine cevirmeye bak askını kullan onu kullan bunu kullan yani

cogu erkek aileside melek degil simdi nice gelinler aglıyor burda o yuzden erkek ailesine zerre acımam binde birdir o aman sen evimizin gelini degil kızısın 1 dedigin 2 olmasın dicek kaynana kaynata o yuzden

kendi tarafına cek rahat et

bazı insanlar hayal dünyasından çıkamıyor varmış gibi yaşanmış gibi anlatarak kendi iç dünyasını böyle aydınlatıyor Allahtan acil şifalar diliyorum
Yok yav hayal değil. Ciddi anlattığı gibi bir kocası var. Ama o adamın öyle özellikleri de var ki limoncudan başka bir kadın o adamla bırak evlenmeyi yanından geçmez. Limoncu da beş senedir boşanmayı düşünüyor zaten ama para biriktiremedi işe giremedi bir türlü. Bi de babası kocasından beter. Babayı çekeceğime kocayı çekerim en azından dediğimi yapıyor diye düşünüyor.

Ben şahsen yaşayamadıklarını yaşıyormuş gibi anlattığını düşünüyorum o üyenin
Bir insanın her mesajı saçmasapan olamaz başka türlü
cüsss ne sacma sapan kendimi kocaya ve ailesine kullandırmamam mı oooo geccen sen bunları kimse durduk yere ne evlilinde kavga cıkarır nede bisey baktın koca arayı bulamıyo ailede salca oluyo ya buyuk bi kavga cıkarken ya ruleti oynıcan bosanırım yada bosannmam diye bakıcan koca cok aile istiyosa valla evlenmesin hic sevmem öyle zırt pırt aile iliskilerini

ben burdada kendimi millet gibi saklamadım senelerdir burdayım her üzüldügüm paylasmak istedigim konuyuda yazdım asıl simsarlar benim yaptıgımı yapmak isteyip 12 saat calısıp bunlar doktor ögretmen bankacı ama aksamında kocasına maas kartını verip bide isten gelip anasına danasına hizmet edenler

bizde 20 yıldır var aynısından

8 yıldır beraberlermiş abinin bir memnuniyetsizligi olsa nişan yapmazdı yada nişanı bozardi bence kendi hayatina odaklan her iliskinin bi şekli, dinamiği var 3. Şahısların karismamasi gerekir

merak etme vuslat yakın insallah yazmıcam nazar deger falan

Bu adamlar biblo veya kukla mı, kendi tarafımıza çekmekle cebelleşelim. Allahın lütfettiği bir beyinleri ve iradeleri var. Senin eşin senin aklınla mı hareket edecek sürekli, o zaman daha vahim. Tencere kapak.

Bu adamlar biblo veya kukla mı, kendi tarafımıza çekmekle cebelleşelim. Allahın lütfettiği bir beyinleri ve iradeleri var. Senin eşin senin aklınla mı hareket edecek sürekli, o zaman daha vahim. Tencere kapak.
Ciddiye almayın lütfen. Sinirinizin bozulduğuna değmez.

İnsanlar oraya buraya çekilerek sündürülecek Tokat helvası değildir Hepimiz birer bireyiz ve hayatı kendi vicdanımıza göre yaşarız. Bunu değiştirmeye çalışan eşimiz bile olsa karşı çıkma hakkımız var. Kimse ne eşinin ne annesinin oyuncağı değil

Sevgilisini de dinlemek lazım. Aralarında ne geçti, yalanlar oldu mu, ya da ablama gidiyorum diyip başka yerlerde olduğu ortaya çıktı da bu kadar mı sıkıyor, her iki durumda da abiniz ve sevgilisi ayrılmamış, 8 sene geçirmiş ve nişan aşamasına gelmişler. Bu saatten sonra birbirlerini bırakmazlar ama evlenince ayrılık olabilir.
Karışmamalısınız bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…