Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun abiniz ve sevgilisinin bu durumda, çözümde ikisinde ,sizin yapabilceğiniz bişey yok gibi gözüküyor kardeşiniz için endişelenmeniz tabii normal ama gidişata dur demesi gereken kişi abiniz

Dogrudur! Ama siz baya kendi yasadiklarinizi konu sahibi görumceden cikaracak gibisiniz
Evet doğru!Ben kabul ettim zaten.Cok sıkıntı yaşadığım için önyargılı yaklaşmış olabilirim yazdım sonrasında ..Neyse en azindan konu sahibi iyi bir gorumce.Benimki olsa kolları sıvamış nişanlımı doldurma seanslarına başlamıştı .Ben çok doluyum kapatayım en iyisi .Hayırlısı olsun

Bence sizin yapacağınız birşey yok.. Allah herkese akıl vermiş. Herkes kendi kararını verip sonucuna da katlanır.. Abiniz kocaman adam olmuş açsın gözünü bi zahmet ya da size yalandan bu durumdan şikayetçi gibi davranıyor..

Belki gerçekten şikayetçi ama bu şekilde kabul ediyor.. Ben olsam öyle biriyle evlenmeyi falan düşünmezdim ama bazı ilişkilerde kurallar karşılıklı kabul edilip saçma da olsa o kurallara uyuluyorsa sorun olmuyor.. Demek ki abiniz de onun kurallarını kabul etmiş.. Enteresan ama etmiş işte

Bence sizde bunu kabul edin ve ilgilenmeyin.. Belki zamanla birşeyler değişir..

siz öyle düşünüp davrana bilirsiniz genelleme yapmasanız kendi adınıza konuşsanız akrabadan aileden kıskanmak da ayrı bir şey bizden önce hayatlarında onlar vardı istese akrabalarından yada çevresinden biri ile evlenirdi bu erkek içinde aynı kadın içinde aynı boş kıskançlık yani

görümceligi bırak kim olsa aynısını yapar sende evlen görelim
Yooo sorunlu olmayan kimse bunu yapmaz
Ne sevgiliyken ne evliyken eşime böyle davranmadım o da bana davranmadı. Kız adamın kolunu morartacak kadar şiddet gösterecek kadar sorunlu.
adam sevgilisini ablasından kardeşinden kıskanacak tutup kolunu morartacak olsa kaç kurtul deriz değil mi? Herkes öyle davranır normal mi deriz?
Konu sahibi kardeşinin durumuna üzüldüğü için ve kardeşi de bu durumun farkında olduğu için seçenek soruyor. Kardeşimle kızı ayıracam nasıl yapayım demiyor.
Ve farkındaysanız ki değilsiniz kız arkadaş abladan da kıskanıyor, sevgilisi ablasının evine gittiğinde yada üç kardeş dışarıya çıktığında da problem çıkarıyor.
Ben çok saygılı ve anlayışlı bir insanımdır, yengemin abimi herkesten kıskandığını bilsem benden kaynaklı sorun yaşamamaları için daha özenli davranırım ama abimin benimle geçirdiği zamana bile müdahale görürsem yengemi alır karşıma konuşurum.

maalesef var böyle zihniyet annesini babasını yok saydığıklarinin da oğluyla evli kalmasınlar ozaman o istemedikleri annenin babanın evladi senin kocanda olsa kimse kimseyi sevmek zorunda değil evet ama eşini seven ailesine saygı duyarsın değil ama

görümceligi bırak kim olsa aynısını yapar sende evlen görelim
Kıskanmak farklı birşey, güvenmemek farklı birşey.
Güvenmediğiniz adamla evlenirseniz hayatı kendinize de eşinize de zindan edersiniz.
Evlenince kimse kimsenin kuklası olmuyor, zihniyetiniz berbat

Kıskançlık tamamen kişinin kendine ve çevreye güven duygusuyla ilgili. Çocukluk ihmalleri en büyük sebep. Siz değiştiremezsiniz

Adam bir kadın bulup evlenebildiği için limoncu ne derse yapıyor. Limoncudan başka biri onunla evlenmezdi, bunun farkında.

Böyle çok insan var da asıl sorun abinizin neden böyle biriyle birlikte olduğu.

Bu kadar kıskanç bir kadın nerede gördüysem çok kısa bir sürede ilişkilerini mahvettiklerini de gördüm. Hatta bir tanesi evli ve çocuğu küçücükken kocası dayanamadı.

Bence abinize tatlı tatlı terapi önerin. Kızla alakalı konuşmayın. Abiniz kendisini sever, anlarsa zaten uzaklaşır.

Kıskanmak farklı birşey, güvenmemek farklı birşey.
Güvenmediğiniz adamla evlenirseniz hayatı kendinize de eşinize de zindan edersiniz.
Evlenince kimse kimsenin kuklası olmuyor, zihniyetiniz berbat
Kıskanma duygusunun temelinde güvensizlik yatıyor. Özellikle 0-24 aylık temel güven döneminde bebek ne kadar yara alırsa ömür boyu o yaraları taşıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…