- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
doğru tahminAdam bir kadın bulup evlenebildiği için limoncu ne derse yapıyor. Limoncudan başka biri onunla evlenmezdi, bunun farkında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru tahminAdam bir kadın bulup evlenebildiği için limoncu ne derse yapıyor. Limoncudan başka biri onunla evlenmezdi, bunun farkında.
Çok problemli insan gördüm sizin gibisini nadiren gördümher evlenen kız esini kendi tarafına cekmeye calısır bu bi gercek istemez kendi tarafıyla eskisi gibi görüssün
sahsen bende öyleyim burdaki cogu kız neden sıkayetci sürekli ablam annem halam teyzem diyen kocalardan kızın da etrafı böyleyse demistir simdidem mesafe koyıyım da evlenen kadar görüsmesin diye
hee belki sizi tanıyınca degisir orası sizin tavrınıza kalmıs kıza nasıl davranıyosunuz
valla aklı basındada olsa 2 ünide bitirse o raddeti bagı koruyamayan erkek dolu burası o yuzden kadınlar klubu yazıların cogu kadınların kocasinin ailesinden bıkması sürekli gelmesi gitmesi kocalarınn her bayram anneme gidelim 5 gun bizde 1 saat sizde kalalım konuları dolu burasıBu nasıl bir yaklaşım şekli? Ben de evlendim ama, eşimi kendi tarafıma çekmeye calışmadım. Ben sevsemde sevmesemde onun bir ailesi var ve dut kovuğundan çıkmamış.
Gereksiz samimiyet kurmam lakin, eşimide ailesinden koparma gafletinde bulunmam. Bu düşmanlık niye? Siz görüşmeyebilirsiniz ama, sizin olduğu gibi, onun da bir ailesi var.
Erkek ya da kadını boğarak kendinize çekmezsiniz. Bunun adı psikolojik siddettir. Salın şu adamları, zaten aklı başında biriyse o dengeyi kurar.
Tahmin değil gözlem. Bir zamanlar her konusunda “bir kadın böyle bir adamla neden evlenir ki” diye sorardım kendimedoğru tahmin
bazı insanlar hayal dünyasından çıkamıyor varmış gibi yaşanmış gibi anlatarak kendi iç dünyasını böyle aydınlatıyor Allahtan acil şifalar diliyorumTahmin değil gözlem. Bir zamanlar her konusunda “bir kadın böyle bir adamla neden evlenir ki” diye sorardım kendime
ben bunu genel yazdım yaa kendim icin degil cogu kadın burda neden rahatszı koca ailesi sürekli görüsmek ister anası danası halası bilmemne eeee ne diyoruz mesafe koy dimi eee kadınlar da hep ister yani aman kocam sözümden cıkmasın hep beni ve benim tarafımı kayırsın bu kadar basit heralde imzayı attıgın gibi ananaı babanı sil demiyosun kocaya olan olayları lehine cevirmeye bak askını kullan onu kullan bunu kullan yaniSürekli kendi hayatınla ilgili örnekler veriyorsun ya olmuyor iste olmuyor geçen kanaryanın konusunda yazdim kimse sen olamaz herkeste senin kocan gibi ailesi gibi olamaz farklı farklı kültürler var yetiştirilme tarzları aileler var
Senin gibi olsak kocayi aldık bütün aileyi yok saydık olucak ama olmaz iste olmaz
Nasıl bir şans.mi yada nedir bilmiyorum kocaya düştünse maşallah ipler elinde her yöne çekip ayar yapiyorsun istedigini yaptırıyorsun bunu iste sen yapıyorsun başkası bunu yapamaz silsin ailesini kessin iletişimi kendine.kendi ailesine çeksin yok böyle dünya
Onun sizin gibiler yaparben kadınlar icin demedim ki onu zaten erkek tarafıyla muhattap olmasın diye dedim öyle sacma kıskanclıkarım yok heryer kadın ben görümceler icin dedim her kadın kendi eşrebine almak ister kocayı o yuzden de kocanın tarafından uzak tutar o manada yazdım
Yok yav hayal değil. Ciddi anlattığı gibi bir kocası var. Ama o adamın öyle özellikleri de var ki limoncudan başka bir kadın o adamla bırak evlenmeyi yanından geçmez. Limoncu da beş senedir boşanmayı düşünüyor zaten ama para biriktiremedi işe giremedi bir türlü. Bi de babası kocasından beter. Babayı çekeceğime kocayı çekerim en azından dediğimi yapıyor diye düşünüyor.bazı insanlar hayal dünyasından çıkamıyor varmış gibi yaşanmış gibi anlatarak kendi iç dünyasını böyle aydınlatıyor Allahtan acil şifalar diliyorum
cüsss ne sacma sapan kendimi kocaya ve ailesine kullandırmamam mı oooo geccen sen bunları kimse durduk yere ne evlilinde kavga cıkarır nede bisey baktın koca arayı bulamıyo ailede salca oluyo ya buyuk bi kavga cıkarken ya ruleti oynıcan bosanırım yada bosannmam diye bakıcan koca cok aile istiyosa valla evlenmesin hic sevmem öyle zırt pırt aile iliskileriniBen şahsen yaşayamadıklarını yaşıyormuş gibi anlattığını düşünüyorum o üyenin
Bir insanın her mesajı saçmasapan olamaz başka türlü
bizde 20 yıldır var aynısındanYok yav hayal değil. Ciddi anlattığı gibi bir kocası var. Ama o adamın öyle özellikleri de var ki limoncudan başka bir kadın o adamla bırak evlenmeyi yanından geçmez. Limoncu da beş senedir boşanmayı düşünüyor zaten ama para biriktiremedi işe giremedi bir türlü. Bi de babası kocasından beter. Babayı çekeceğime kocayı çekerim en azından dediğimi yapıyor diye düşünüyor.
merak etme vuslat yakın insallah yazmıcam nazar deger falanYok yav hayal değil. Ciddi anlattığı gibi bir kocası var. Ama o adamın öyle özellikleri de var ki limoncudan başka bir kadın o adamla bırak evlenmeyi yanından geçmez. Limoncu da beş senedir boşanmayı düşünüyor zaten ama para biriktiremedi işe giremedi bir türlü. Bi de babası kocasından beter. Babayı çekeceğime kocayı çekerim en azından dediğimi yapıyor diye düşünüyor.
ben bunu genel yazdım yaa kendim icin degil cogu kadın burda neden rahatszı koca ailesi sürekli görüsmek ister anası danası halası bilmemne eeee ne diyoruz mesafe koy dimi eee kadınlar da hep ister yani aman kocam sözümden cıkmasın hep beni ve benim tarafımı kayırsın bu kadar basit heralde imzayı attıgın gibi ananaı babanı sil demiyosun kocaya olan olayları lehine cevirmeye bak askını kullan onu kullan bunu kullan yani
cogu erkek aileside melek degil simdi nice gelinler aglıyor burda o yuzden erkek ailesine zerre acımam binde birdir o aman sen evimizin gelini degil kızısın 1 dedigin 2 olmasın dicek kaynana kaynata o yuzden
kendi tarafına cek rahat et
Hadi bakalım hayırlısıyla bi boşansan da rahatlasakmerak etme vuslat yakın insallah yazmıcam nazar deger falan
Ciddiye almayın lütfen. Sinirinizin bozulduğuna değmez.Bu adamlar biblo veya kukla mı, kendi tarafımıza çekmekle cebelleşelim. Allahın lütfettiği bir beyinleri ve iradeleri var. Senin eşin senin aklınla mı hareket edecek sürekli, o zaman daha vahim. Tencere kapak.
İnsanlar oraya buraya çekilerek sündürülecek Tokat helvası değildir Hepimiz birer bireyiz ve hayatı kendi vicdanımıza göre yaşarız. Bunu değiştirmeye çalışan eşimiz bile olsa karşı çıkma hakkımız var. Kimse ne eşinin ne annesinin oyuncağı değilher evlenen kız esini kendi tarafına cekmeye calısır bu bi gercek istemez kendi tarafıyla eskisi gibi görüssün
sahsen bende öyleyim burdaki cogu kız neden sıkayetci sürekli ablam annem halam teyzem diyen kocalardan kızın da etrafı böyleyse demistir simdidem mesafe koyıyım da evlenen kadar görüsmesin diye
hee belki sizi tanıyınca degisir orası sizin tavrınıza kalmıs kıza nasıl davranıyosunuz
.....Hadi bakalım hayırlısıyla bi boşansan da rahatlasak