- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Limoncuyu tanımayan bir üyeAman hiç karışmayın kötü olursunuz. Abiniz bu duruma razı demek ki, e evlenecek de belli ki. Yapacak bir şey yok bu durumda. O kadar rahatsız olsa bu ilişkiyi sürdürmezdi bu şartlar altında. Kızla aranız iyiyse, işte suyuna giderek "kendini düşünerek yorma, canına yazık" falan gibisinden destek almasını teklif edebilirsiniz. Ki bana kalırsa ona bile gerek yok. Yanlış anlayabilir çünkü. Yani özünde sizin çözebileceğiniz bir mevzuya benzemiyor.
Pardon yanlış alıntı yapmışımAman hiç karışmayın kötü olursunuz. Abiniz bu duruma razı demek ki, e evlenecek de belli ki. Yapacak bir şey yok bu durumda. O kadar rahatsız olsa bu ilişkiyi sürdürmezdi bu şartlar altında. Kızla aranız iyiyse, işte suyuna giderek "kendini düşünerek yorma, canına yazık" falan gibisinden destek almasını teklif edebilirsiniz. Ki bana kalırsa ona bile gerek yok. Yanlış anlayabilir çünkü. Yani özünde sizin çözebileceğiniz bir mevzuya benzemiyor.
Yoo ben kocama hic oyle seyler yapmadim halada yapmiyorum.görümceligi bırak kim olsa aynısını yapar sende evlen görelim
Pardon yanlış alıntı yapmışım
Bende kendisini tanımıyorum...nasıl kaçırdımLimoncuyu tanımayan bir üye
B Bihterinpekisi
Bu nasıl bir yaklaşım şekli? Ben de evlendim ama, eşimi kendi tarafıma çekmeye calışmadım. Ben sevsemde sevmesemde onun bir ailesi var ve dut kovuğundan çıkmamış.her evlenen kız esini kendi tarafına cekmeye calısır bu bi gercek istemez kendi tarafıyla eskisi gibi görüssün
sahsen bende öyleyim burdaki cogu kız neden sıkayetci sürekli ablam annem halam teyzem diyen kocalardan kızın da etrafı böyleyse demistir simdidem mesafe koyıyım da evlenen kadar görüsmesin diye
hee belki sizi tanıyınca degisir orası sizin tavrınıza kalmıs kıza nasıl davranıyosunuz
Ee 1. Yilda bıraksaydı.. birden olmadi ya. Böyle birini kimse kolay kolay çekmez abi çektiği için kız kendinde çok sorun gormuyordur. Başka çekmeyen olunca belki görür kendini ve yardım alır.8 yıl beraber olunca yarı yolda bırakmama hastalığına tutuluyorlar
Yok yok tanıyorum. Tanımamak ayıp olurLimoncuyu tanımayan bir üye
B Bihterinpekisi
ben kadınlar icin demedim ki onu zaten erkek tarafıyla muhattap olmasın diye dedim öyle sacma kıskanclıkarım yok heryer kadın ben görümceler icin dedim her kadın kendi eşrebine almak ister kocayı o yuzden de kocanın tarafından uzak tutar o manada yazdımYoo ben kocama hic oyle seyler yapmadim halada yapmiyorum.
Herkesi ruh hastası sanıyosunuz sanirim.
Adam Sokaga cikmasa nolacak is yeri kadin dolu ne orasini burasini sıkıp morartacağim.