Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyide nişanlisi aileden uzak tutmaya calismiyor ki ruh hastaligi boyutunda bir kisknaclik var,
İnsan kardesleriyle beraberken esini nisanlisini zirt pirt neden arayip rahatsiz etsin ki.
Kadinin ki uzak tutmak degil kardesinden bile kiskanmak

Siz şaka mısınız ya? Şaka olsanız keşke, bu cinslerden kaldı mı gerçekten.
Abimi mi kıskanacağım ben, şaka mısınız. Kızı 4 ay önce nişanda tanıdık biz.
Asıl siz hastalıklısınız gerçekten düşünceye bak.

Size laf düşmez. Abiniz her şeyin farkındaymış. Mutsuzum da diyormuş. Buna rağmen müdahele etmiyorsa , kendi tercihidir.

bir de yanlış anlamayın, bu tarz konularda ben her 2 tarafın da dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazen olaylara taraflı bakıp anılardaki boşlukları abartarak doldurabiliyoruz.

Evet haklısınız iki tarafı da dinlemek lazım tabi ki. Yine de "haklı bir sebepten yapıyor" diyelim.. Sizce de bu kadar özgürlüğün kısıtlanması normal mi? Yani misal siz nişanlınızı eşinizi biriyle dışarıda vakit geçirirken yarım saatte bir arar mısınız? hadi kalk, ne zaman geliyorsunuz, çok oturdunuz diye bağırır mısınız? sanmıyorum. Ya da kolunu sıkmazsınız.. İstediği kadar haklı olsun bu yaptığı düşüncesizlik gibi geliyor bana.

Kesinlikle haklısınız. Çok anormal. Benim demek istediğim, belki de anlattığınız kadar abartı tepkiler vermiyordur, siz öfke birikimiyle dolduğunuz için bu kadar şiddetli görüyorsunuzdur

Sürekli kendi hayatınla ilgili örnekler veriyorsun ya olmuyor iste olmuyor geçen kanaryanın konusunda yazdim kimse sen olamaz herkeste senin kocan gibi ailesi gibi olamaz farklı farklı kültürler var yetiştirilme tarzları aileler var
Senin gibi olsak kocayi aldık bütün aileyi yok saydık olucak ama olmaz iste olmaz

Nasıl bir şans.mi yada nedir bilmiyorum kocaya düştünse maşallah ipler elinde her yöne çekip ayar yapiyorsun istedigini yaptırıyorsun bunu iste sen yapıyorsun başkası bunu yapamaz silsin ailesini kessin iletişimi kendine.kendi ailesine çeksin yok böyle dünya

Ben şahsen yaşayamadıklarını yaşıyormuş gibi anlattığını düşünüyorum o üyenin
Bir insanın her mesajı saçmasapan olamaz başka türlü

Maşallahlık birşey yok ki yazdıklarınızda.
Kendisi eşine bayramda bir gün ailesinin yanına gitmeye izin verdiğini yazmıştı ne kadar doğru bilinmez.
Bir kadın yaşasa bunu o eşe neler deriz, kadın yapınca da aynı rezillik.
Ben benim lafımla ailesiyle arasına mesafe koyan eşime saygı falan duyamam. Kişiliksiz bir insan özelliğidir bu çünkü.

Ben şahsen yaşayamadıklarını yaşıyormuş gibi anlattığını düşünüyorum o üyenin
Bir insanın her mesajı saçmasapan olamaz başka türlü
Valla nasıl bir dünyası var nerde yaşıyor nasıl bir kocası ailesi var şaşırıyorum
Gerçekten böyle birimi ve kocasıyla cidden mutlumu anlamıyorum

Herkese bi akıl bi akıl kes sil sallama görümce değil mi kv değil mi çıkar hayatından ne kadar kolay bazılarına herşey

İyi niyetinizi anlıyorum ama yine de abinizin sevgilisi sizi pek de ilgilendirmemeli. Yetişkin insanlar. Kendileri karar alabilirler. Zaten abinizin sizi dinleyeceğine de ihtimal vermiyorum.

Bana hiç inandırıcı gelmiyor artık
Bir mesajında bile ılımlılık yok
O keskinlikte bi insanın ilişki kurması mümkün değil

Bazen internette resimler oluyor ya dizilerle ilgili
Yok şu aslında buymuş, o sandığımız tuzlukmuş filan diye
Kocam diye anlattığı tuzluk olabilir

Zira sadece tuzluktan bir koca bu özelliklere sahip olabilir

Onu dedim bende inanmak zor acaba hayali bir kicasimi var yada tam tersi evet koca var ama burda sergilediği farklı bir şeymi aslında hayatı bambaşka ama mükemmel ötesi gösteriyor çift kişilik gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…