Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha olabilir böyle koca olacağına olmaz olsun

Konuyu tersten düşünelim.

Buraya bir kadın gelse ve nişanlısının sürekli kendisini aradığını darladığını kardeşleriyleyken rahatsız olduğunu ve ona fizikten zarar verdiğini yazsa herkesin hem fikir olacağı nadir konulardan olur yol yakınken ayrıl deriz 8 senedir görmedin mi deriz şimdiden böyle yapan adam sana evlenince neler etmez deriz. Deriz de deriz..

Ama işte bunu bize sorsa deriz. Abin sormuyor akıl istemiyor ne yapayım demiyor. Biliyor görüyor ve yolundan dönmüyor.

Araya girmek ne size ne başkasına düşer sonuçta görücü usulü evlenilen bir 4 aylık nişanlılık yok ki şimdi fark etsin. Öncesinde koskoca 8 sene var.

Bu teşhisi siz hangi sıfatla koydunuz ?Hastalık arastiriyorsunuz.İnsanlarin ilişkilerine bu kadar dahil olmayın .Siz kiskaniyor olmayasınız evleniyor diye .Gerçekten çok yazık .Benim de görümce takıntıları yüzünden yuvam yikiliyordu .Ama zaman gectikce kimin haklı haksız olduğu ortaya çıkıyor .Şimdi kafam rahat .

Gorumceler bunu beğenmedi

Gerçekten bu yorumu yapıyorsanız hasta olan sizsiniz. Siz bu yorumu hangi sıfatla yapıyorsunuz peki? Kendi canımdan kanımdan olanı hastalıklı gibi nişanlısından mı kıskanacağım? Abisini kıskanan insanlarda zaten ayrı bir hasta benim gözümde. Ayrıca ben abimden önce evleniyorum. İnanın kıskanacak bir durum yok. Ne güzel böyle tanımadığınız insan hakkında sallamak. Pes. Görümcenize de sabır dilerim. :)

Kiz hic normal degil. Abin de oyle. Kendi yasayip gorecek ama. Evlenip bi hayati zindan edecekler birbirlerine. Elbet kendi bunalip bitirecek. Boyle omur gecmez cunku. Abinle sozune guvenip deger verdigi bir aile buyugunuz veya bir arkadasi konussun bence. Iliskinin normali bu saniyo belki adam. Kiz buna alistirmis.

Yaa peki kuramiyorsa ??Ailesi annesi,babası ,ablalari her şeyinize karisiyorsa ,evinize aldığınız eşyaya kadar .Sizin giydiklerinize,yediklerinize,ictiklerinize kadar ve hadsiz bir sekilde açık açık soyleyebiliyorlarsa..Ben de öyle biri değildim ama malesef beni öyle biri yaptılar .Şimdi mesafe koymak zorunda kaldım ve eşimin de içli dışlı olmasını istemiyorum .

Nişanlısının yaptığı abartı duruyor ama ben şunu merak ediyorum. Ona karşı içinde bir rekabet var mı? Ya da abini fazla sahiplenme duygusu ? Iki yetişkin insan tercihlerinin sonucunu yaşıyor. Ne yapabilirsin ki? Herkes kendi yoluna bakar.

Akrabagim böyle bir kizla evlendi. Evlendikten sonra daha da beter oldu. Dügün borclari ödeyebilmek icin iki iste calisan adama "Aksamlari kari kiza gidiyor" diye iftira atti (adam aksamlari calisiyor). Kizin erkek kardesleri onun üzerine bu yüzden saldirinca bosanma davasi acti. Evlilikleri bir yil sürmedi. Is abinizde bitiyor. Kizin davranislari normal degil.

Gorumcemi tanisaydiniz eminim bu lafinizi geri alır ve benden özür dilerdiniz .Özür dilemeseniz bile bilmiyorum derdiniz .Keşke yaptıklarını yazabilseydim buraya ama roman olurdu ..O yüzden de ben önyargılı yaklaşmış olabilirim konumuza.Kabul ediyorum ama kendisi sürekli beni kötüleme ve bana iftira atma egiliminde olup yüzüme canım cicim dediği ve iç çamaşırı a kadar karıştığı için evet malesef beni hasta etti ..Siz de ,abiniz de umarım doğru kararı verirsiniz .Ne diyeyim ..Ama lütfen önyargılı olmayın .

Abiniz kıza bu konuda tepki göstermediği sürece böyle devam eder bu durum. Ha ayrılır mı, bence hayır. Yılların alışılmış vardır. Belki abinize normal geliyordur. Konuşup normal olmadığını anlatmaktan başka çareniz yok.
Bu durumlarda araya giren hep ilerde suçlanır. Yerinizde olsam çok da karışmam

Gerçekten bu yönde yorumlar çok geliyor. Benimde görümcem var, çok tatlı birisi. Herkeste görümceler kıskanır gibi bir algı oluşmuş sanırım. Kız gerçekten iyi birisi, sadece bu mevzularda takıntılı. Rekabet duygusu da nedir. Tek isteğim bu sorunların çözülüp ikisininde huzurlu olması, sadece abim değil kendisi de mutsuz çünkü kendisini harap ediyor ağlayıp üzülerek.

Şu an abim nişanlı. Zerre hoşlanmadığım, muhtemelen asla samimi olmayacağım biriyle. Ama bana ne. Koynuma alacak değilim kadını. Abim koca adam, yanlış ise tercihi yaşayıp görecek. Üzülüyor insan haliyle ama elden bir şey gelmez.

Eşi izin vermiyor diye kardeşleri ile görüşmeyecek ise abiniz, kendi bilir. Ezik der geçerim ben olsam. Peşinde koşacak halim yok. Özetle bu kadar dert etmeyin, herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Abiniz de ruh hastası seviyor demek ki.

Yahu sizin yasadiklarinizla ne alakasi var sanki konu sizle ilgiliymis gibi bir yükseldiniz.

Othello Sendromu.. Allah abinizin yardımcısı olsun. Söz konusunu hanımın abinizin kolunu sıkması, psikolojik ve fiziksel şiddet göstermesi gerçekten çok korkunç ama söylenecek çok şey yok, abiniz gerçekten şikayetçi olsaydı bu ilişki 8 yıl sürer miydi, üstüne bir de nişanlanır mıydı? Bence kız arkadaşının karakterini bir şekilde kanıksamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…