Abimin Eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende evliyim yahu eşim kardeşiyle ne zaman ne konuşmuş hiç merak etmedim. Öğlen arası konuşulan birkaç dakikadan rahatsız olması beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası. Bu konuyu ciddiye bile almıyorum. Akşam vaktinde olur olmadık zamanda arasam elbette rahatsız olur ama öyle bir durum yok ki.

Abimi ciddi bir sorun varsa çağırırım zaten, her işini eşine kardeşine yaptıran bir değilim ama sağlık sorununda çağırabileyim bir zahmet.

Kardeşler buyuzden var adi ustunde kardes.
Mesafe huzurdur zaten. Yabanelma da sizde yorumları naif guzel insanlarsınız.
Hal böyle olunca tavrınız ne oldu peki diye sormadan edemedim.

Ben gelinin bu durumda %100 dogru hareket ettigini demiyorum ki. Ancak bu bardagi tasiran son damla olmus olabilir. Konu sahibi daha öncede hep abisine kostuysa, bu defada gelin patlamistir. Ha hakli ha haksiz olarak.

Ki sadece 1 saat sürmesi onu dahada doldurtmustur "bak zaten birsey yokmus, ama yine ille abisini çagiracak" gibi. Bu konuda orta yol bulunmali bence. Konu sahibi fark etmeden fazla müdahaleci olabilir, fazla abisine kosabilir.

Onada tavsiye verdim bu konuda normal bir sekilde gelin ile konussun diye.

Bence uzak durun haklisiniz evet sonucta kardesiniz ve yigeni söz konusu ama yeni evliliklerde tecrubesizliklerden dolayi sacma kiskancliklar olabiliyor.Sizin sık gorusmeniz yengenizi rahatsiz ettiginden dolayi getcekten ihtiyaciniz oldugu zaman gozune batmis.Siz uzaktan izleyin evlilikleri oturup gözunden sakinma kiskanma halleri gecince yengeniz iyi niyetliyse normale dönecektir

Hayır zaten ota boka arayıp çağıranlara benimde tavrım sizin gibi olur ama burda bir kaza olmuş eş yok konu sahibi babasının arabası olsa onu arardı onun yokmuş abisini aramış iki çocukla hastane işi o kadar zor ki kendimden biliyorum illaki tanıdık biriyle gitmek gerekiyor hastaneye konu sahibi de abisini aramış gelin hanım hiç kıyas yapmamış hemen mesaj atmış dün bir bugün iki ha bi bekle daha ilk seferde böyle uyarması yanlış olmuş

seni seviyorum kk. esime tripliyim su konuyu okuyunca kalbim yumusadi.

7 sene evel saat sabahin 4ü. kardesim ariyor telimin sesi kisik, tabi duymuyorum. esimi ariyor. esim horul horul uyudugundan teli ben aciyorum.

ablaaaa cok fena kaza yaptim ben diye agliyor. ben o korkuyla yerini falan sormadan ortaligi inleterek donumla disari kosuyorum. esim yerinden zipliyor noluyoo noluyo diye pesimden geliyor. ceket ayakabi filan alip beni arabaya atip kaza yerine götürüyor...

kardesim o sokla kaldirimda otururken bende cocuk ya ölseydi diye zangir zangir titrerken esim polis vs her isleri halledip dur eve gitmeden bide hastaneye ugruyalim nolur nolmaz diye saat sabahin bilmem kacina kadar basinda bekleyip dur ananlar seni böyle görmesin diye bide evde dusa sokmustu... öyle eve atmisti. he ordan hic bisi olmamis gibi ise gittik...

bizde yeniii evlüüüydük adamin seyi düsmedi... yasiyor hala...

ya yanlışlık oldu sizin mesajı boş cevapladım.öncelikle geçmiş olsun.tabiki abiniz onu arayacak ona koşacaksınız.benim eşimi mahalleli uyandırıyor gece yarısı bir kez olsun komşularıma bile demedim taksi çağırın diye.çağıramıyorlarsa paraları yoktur diye düşünürüm ben.ayıp olan gelinin yaptığı.ne boş buldumcuk bayanlar var ya.sonra ne paylaşacak bir şeyimiz yok diyorlar.adamın yeğeninin eli yanmış.ateşide çıkabilirdi hiç farketmez hayatım bende geleyim mi çocuk iyimi diye arayıp soracağına atışan mesaj abest.kocalarımız tapulu malımız değil.bizden önce ailesi vardı o adamın.onları sil gel gece gündüz ...... zaman geçirelim yeni evliyiz böğğğğ beni bile sıktı kadın.ben olsam varya neyse

Allah korusun başıma böyle bir şey gelse benim küçük kızım hayatta başkasıyla kalmaz.
Hem çok yaramaz gözümün önünde elim üstünde olduğu halde düşüp kolunu kirdi, birine emanet etmektense yanımda götürmeyi tercih ederim.
Ikinci olarak eşimin akrabasını, kocası şehir dışında olduğu için bizzat kadını kendim arayıp (küçük bebeği var çünkü) " fatma abla enişte yok, her hangi bir sorununuz olursa saat kaç olursa olsun çekinmeden eşimi ara. " dedim.
Çünkü ben insanım
Nasıl böyle yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

Konuşuyoruz ama iki günde bir birkaç dakika. Yani tüm öğlen arasını alan bir konuşmamız olmuyor zaten. Dışarıdan iyi gözüküyorlar açıkçası tabi gün içerisinde konuşuyorlar mı bilmiyorum.

Bundan sonra abimle konuşmak isteyince önce senden izin alacağım
Yaz gönder derdim ama iki küçük yetim var ortada. Onların hatrına kendisi konuyu açana kadar olmamış gibi davran
Bende çok ondan sorun çıksın istemiyorum hem kendileri yeni hem yeğenlerim var ortada.
İyilik meleği olmak gibi bir derdim yok ama bu evlilik için ne kadar endişe edip kendimce destek olmaya çalıştığımı Allah biliyor.

Kardeşler buyuzden var adi ustunde kardes.
Mesafe huzurdur zaten. Yabanelma da sizde yorumları naif guzel insanlarsınız.
Hal böyle olunca tavrınız ne oldu peki diye sormadan edemedim.

Ben bilerek kötülük yapmam, bilmeyerek de olmamıştır inşallah bir şey.
Kin de tutmamaya çalışırım
Bir kac yasanmisliktan sonra aklimda onu cocuk kategorisine yerlestirdim, cuk oturdu, sorun yaşamıyoruz
Bir çok iyi özelliği var, asla kötü biri değil.
Ama değişik.
Kendisinin 3 kızkardeşi var yediği içtiği ayrı gitmez, ama bana erkek kardeşle kız kardeşin samimi olmasını doğru bulmuyorum demişti :) paylaşımlarımız sınırlı olmalıymış
Evlendiği ilk zamanlar ona birisinin, kocanin ailesi ile samimiyet kurma sakin dediğini anlatmıştı.
Kurnaz, içten pazarlıklı, kötü niyetli olsa söylemez, dile Getirmez bunları.
Bence gerçekten olgun degil

Ona yaramaz degil, kural dinlemez deriz.
Ve çoçuklar düse kalka büyüyorlar, gözün onlarin üstüne olmasi birsey degistirmez ki.

Ne bilim, çoçugunu annene emanet edemeyecek kadar birsey varsa, profesyonel yardima ihtiyacin var demektir.

Neyse ben zaten diyecegimi dedim. Ister bana insafsiz deyin, ister kalpsiz. Yorumlarimde ne demek istedigim gayet belli. Polemigede girmek istemiyorum. Iyi aksamlar.

Oluyor demek ki..
Cidden mesajı görünce çok şaşırdım, insan neden bu kadar rahatsız olur bu durumdan?
Hiç birşey söylemedi iz mi sonrasında?

Bence kesinlikle abine soylemelisin. Aramizda kalsin abi demelisin. Abin de esini alip karsisina endiseleri her neyse yersiz oldugunu anlatir. Eger soylemezsen bu mesele dallanip budaklanacak o zaman soylemedigine pisman olabilirsin. Hem boylece daha da buyumesini engellemis olursun.

Hiç cevap yazmayın bence.

Ben lisede elimi kaynar suyla haşladım, o yaşta evde acıdan neler çektiğimi ben bilirim. Yok annenizi bekleseymişsiniz de yok taksiyle gitseymişsiniz de... Küçücük çocuk o haldeyken tabii ki aklınıza ilk gelen, en güvendiğiniz insanı arayacaktınız.

Ben yengemin, eniştemin veya annemin böyle bir durumda arıza çıkardığını hayal bile edemiyorum. Günlük sıradan bir iş için çağırsanız rahatsız olabilir ama acil bir sağlık durumunda insan rahatsız olsa bile çenesini kapatır.

Biz de biliyoruz canım.

Ablam abim yok, ailem de farkli bir şehirde ben nasil hayatta kaliyorum acaba diye dusunuyorum şurdaki yorumlari okurken...

Kızım daha 15 aylık, aşağı yukarı Yabanelma nin da bebeği o kadarlık.
Neyse Allah basa vermesin, yurt dışında yasamak sizi kendi işinizi kendiniz yapmak zorunda bırakmış. Siz de haklısınız. İyi geceler.

Tebrik ediyorum saçını başını yolmadan hala bu kadar sakin durdugunuza... Ne demek ya hayır şuan acayip şoktayım. Bacım bu senin abin abiiinnnn. Sen o kadına nasıl haddini bildirmezsin. Saygı falan bı yere kadar. Bu kadın çok farklı amaçla yaklaşmış yani normal değil soyliyim. Baya kiskanmis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…