Teşekkür ederim.Geçmiş olsun Yabanelma, yanık en basiti bile çok zor olan bir şey.
Yalnızsan ve iki küçük çocukla o panikle yapılması gerekeni yapmışsın. İnsan yakınını arar o durumda.
Taksi hastaneye girip çocuğunuzu tutamaz,prosedürlerle ilgilenmez.
Belki babanızı arayıp anne ve babanızla taksiyle gidebilirdiniz o da var ama bunu da biz bilemeyiz şimdi buradan. Kim nerede oturur hastane nerededir, kim daha işe yarar, kim daha yakın vs.
Abinizi aramasanız belki de kızardı size.
Neyse, burada önemli olan bu gelin hanım neden böyle hayal kırıklığı yarattı.
Bende bile
İkiz yeğenlerinizin durumundan ne kadar etkilendiğimi defaatle yazmıştım size.
Gelin hanımdan umutluyduk burada.
Hadi hemen modumuz düşmesin, belki bir daha böyle densizlik yapmayacaktır.
Densizlik evet. Kimse bayılmıyor kayın ailesine ama böyle mesajlar atmak da yürek istiyor.
Neden bu kadar öfke dolu onu anlamak lazım.
Sizin hassaslığınızın da farkında olmalı ki, abinize söylemeyeceğinizi düşündüğünden böyle çirkinleşmiş.
Ne yaparsınız bilmem. Yeterki o küçük kızlar mutsuz olmasın, bu kadın sizlere pişmanlık vermesin.
Allah kalbine merhamet versin.
Umarım abi ile çok mutlu olurlar da kızlar da bu sıcaklıkla büyürler.
Basta soyledigim seyi anlamissinidir ama anlamamis gibi yapmissiniz neyse demek istedigim anasi babasi kucuk cocuk sahibi yeni evli cift degil. Tamam?
benim ailem beni aramaz gercekten bensiz yapamiycaklari bir seyse cunku dusunceli insanlar rahatsizlik vermek sitemezler.
Nedenmi gorumceye yaziyor cunku esi kardesine gelemem diyemez mecbur kendisi soyluyor.
Comek gorumceye dusmuyor kiz rahatsiz mesafesini ayarlamak gorumceye dusuyor kardesimin karisi onu aramamdan rahatsiz olsa daha dikkatli davranirdim o benim kardesim istedigimi yaparim istedigim gibi ararim tribine girmezdim hani kaynanalar oglunu sahiplenir ya o misal.
son olarakta sadece bir hastane isi icin yazmamistir o mesaji belkide biriken seyler vardir. Gercekten sikildim daha bisey yazmiycam ne derseniz deyin sizin dusunceniz o benimki bu gelini hakli buldum bukadar.
Yahu ne taksisi, taksın pelerinini uçarak gitsin. Ana dediğin süper kahramandır çünkü. Yardım istemez, ancak yardım eder.kendi işini kendin hallet
evli barklıı 2 cocuk anası kadınsın
bin taksiye git
Sen kendi doğru bildiğini yap abini tanıyorsun yapısını biliyorsun abine söylemelisin bence ki abin bence farkındadır evde abinede laf ediyordur ama bu kadar ileriye gittiğini bildiğini sanmıyorum. Abin saklamanı ister miydi bu durumu en iyi sen bilirsin ki ben olsam söylerdim sonuçta o evde iki küçük yiğenin var evlenirken komşunmuş her şeyi bilerek evlenmiş bu kadar istekli olmasıda tuhaf doğrusu abin sıcak bakmadığını bile bile evlenmesi çocuklu biriyle evlenmek kolay değil. Abinin durumuda iyiymiş öyle dedin nedense evlenene kadar iyi gözükmüş gibi geldi o durumda kimse öyle bir mesaj yazmaz belki yanlış düşünüyorumdur inşallah öyledir ama bence bir bakıcı kamerası yerleştırın size böyle bir davranış sergilediyse abinin çocuklara ilgisinide kıskanıp çirkinleşebilir küçük çocuklara ve ya kendi çocuğu oluncadaTeşekkür ederim.
Şuan tek düşündüğüm yeğenlerim açıkçası.
Sabaha kadar uyuyamadım, ben mesajı es geçerim de onun neden bu kadar bana bilendiğini bilmemiz lazım.
Sırf kötü niyetliyse bu başka konularda ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
Abime söyleyeceğim ama uygun bir dille zaten o benim ne niyetle söyleyeceğimi bilir.
Allah kalbine merhamet versin, bu duaya yürekten amin diyorum.
Evet acımaz.
Konu sahibi açıklama yazmış. Ondan sonra anladım ki kadının niye evlendiği çok belli..
Abisinin durumu çok ıyiymis. Evde özel yardımcı var.
Ama kadında sitem masallah..
Bu kadın kendi çocuğu oldu mu ciddi ayırım yapacak.
Ki yerini garantilemek için hemen hamile kalacak.
Bakın yazmıştınız dersiniz..
Bazen hemcinslerimden çok korkuyorum.
Neden aramalarını görüyor mesela? İnsan eşinin gün içinde kiminle konuştuğunu neden bakar,8 yıldır evliyim bir kere baktığım yoktur eşim kiminle konuşmuş diye.Tüm sayfaları okumadım ama benzer durumları çok yaşadığım için pozitif ayrımcılık yapacağım, ben gelini haklı buluyorum.
Yeni evlendiğimiz zaman ota b.ka ararlardı eşimi. Bozulan dvd den, çocuğunun ilacına. Her olayda bizde araba var onlarda yok diye kocasından önce bizi ararlardı.
gün içinde eve gelince de her gün her gün konuşmalarını görünce insan huzursuz oluyor eğer eşiyle ufak tefek problem yaşarsa insanın gözüne batıyor ne yalan söyleyim.
yeni evliyiz lafını herkes sevişmeye yormuş ama ben öyle algılamıyorum. Konu biz olunca yeni evliyiz daha birbirimize alışmadık. Hangi olaylar karşısında kim ne tepki verecek bilmiyoruz. Bunları düşünür insan. Olay sadece sevişmek değil. Daha onlar da birbirini tanımıyor esasında
Gelin bunu size söylediyse belki sandığınızdan daha çok onların hayatına müdahil oluyorsunuz. Belki de bunun artacağını düşündüğü için kendince önlem alıyordur gelin hanım. Arkadan arkaya iş çevirmek yerine, derdini muhattabına söyleyebildiği için ben takdir ettim açıkçası gelini.
Aynen. Çünkü evlenince kocamızı kurt kapıyorDedi bekar
Evde kamera var zaten, yardımcı olduğu için.Sen kendi doğru bildiğini yap abini tanıyorsun yapısını biliyorsun abine söylemelisin bence ki abin bence farkındadır evde abinede laf ediyordur ama bu kadar ileriye gittiğini bildiğini sanmıyorum. Abin saklamanı ister miydi bu durumu en iyi sen bilirsin ki ben olsam söylerdim sonuçta o evde iki küçük yiğenin var evlenirken komşunmuş her şeyi bilerek evlenmiş bu kadar istekli olmasıda tuhaf doğrusu abin sıcak bakmadığını bile bile evlenmesi çocuklu biriyle evlenmek kolay değil. Abinin durumuda iyiymiş öyle dedin nedense evlenene kadar iyi gözükmüş gibi geldi o durumda kimse öyle bir mesaj yazmaz belki yanlış düşünüyorumdur inşallah öyledir ama bence bir bakıcı kamerası yerleştırın size böyle bir davranış sergilediyse abinin çocuklara ilgisinide kıskanıp çirkinleşebilir küçük çocuklara ve ya kendi çocuğu oluncada
Ben daha Farklı bakıyorum bu konuya.ayrıca insanların bir aileye girince 30 senelik aile yapısını değiştirmek istemeleri çok saçma değil mi?
yani bunca insan yıllardır ne kadar mesafe olmalı diye düşünemedi de gelin hanım aileye girince tüm doğruları ortaya koyup düzene mi sokmaya çalışıyor?
ayrıca bu gelin sizin abinizle bu kadar yakın olduğunuzu düğünden önce bilmiyor muydu?
sanki dur evleneyim de ben açarım aralarını gibi bir düşünceyle evlendiyse çok çirkin zaten.
Zaten kendim söyledim başta, yaşadıklarımdan dolayı pozitif ayrımcıyım diye. Bunu sizin söylemeniz bir gerçeği tesbit ettiğiniz anlamına gelmiyor kiNeden aramalarını görüyor mesela? İnsan eşinin gün içinde kiminle konuştuğunu neden bakar,8 yıldır evliyim bir kere baktığım yoktur eşim kiminle konuşmuş diye.
Sizin ne yaşadığınızı bilmiyorum, yaşadıklarınızdan dolayı konuya objektif bakamadıgınızı düşünüyorum.
Ben evimdeki birşey için abimi aramam, eşimde böyle birşeye müsade etmez zaten.
Bir buçuk ayda ilk defa yardım istedim, yine olsa yine isterim.
Abimle yine konuşacağım, kendi ile ilişkilerinde sorun varsa ona odaklansın, gerçek soruna gözünü kapatıp görümceye bilenmek hiçbir işine yaramayacak.
Aramalarımızdan rahatsız olduğunu dile getirmişti bir şekilde.Zaten kendim söyledim başta, yaşadıklarımdan dolayı pozitif ayrımcıyım diye. Bunu sizin söylemeniz bir gerçeği tesbit ettiğiniz anlamına gelmiyor ki
aramasına bakar bakmaz kimseyi ilgilendirmez. Siz bakmadınız eşinize diye onun da öyle olmasını bekleyemezsiniz. Siz bilmiyorsunuz ki belki de abiniz onun aramalarına bakıyordur, o da bakıyordur. Ya da canı sıkılıyor bakıyor. Bilemeyiz.
Ayrıca ben gelinin ilk çağırmanızda böyle yaptığını düşünmedim. Çünkü siz de demişsiniz daha önce rahatsızlığını dile getirmiş bir şekilde. Kimsenin ilk olayda böyle bir mesaj yazacağını düşünmüyorum.
evet sizinki çirkin bir durum olmuşBen daha Farklı bakıyorum bu konuya.
tabiki aileye kimse girmediyse, evin oğlu ileride evlenirim. Eşim olur. Aileye bir mesafe koyayım diye düşünmez. Tabiki kadın da düşünmez. Ama iki insan evlenince otomatikman iki aile hep beraber olamaz. Gelin kendi ailesiyle eskisi gibi devam etse, damat aynı şekilde bekarlığı gibi aileyle birlikte olsa evlilik istese de yürüyemez bence.
Nedense bu konu daha çok erkek ailelerinde ortaya çıkıyor. Çünkü erkek aileleri gelini aldık, bizim kurallarımıza uyacak, bizim aile ilişkilerimize devam edecek diye bakıyor. Ama olay öyle değil. İnsan zorla bir şeyler dayatılınca kendi sevdiği şeyi bile sevmez hale geliyor.
Çünkü bu da başıma geldi. Ben evlendikten belki bir ay geçmemişti ki hep onlardaydık. Bir gün gidemedik diye hepsi karışma dikilip oğlumuz bizi görmeden uyumazdı, sen mi izin vermiyorsun. Bizi ondan ayıramayacaksın sen kimsin falan demişlerdi. Şok olmuştum. O günden sonra mesafe koymaya çalıştıysam da kimi zaman oldu kimi zaman olmadı. Ama 7 yıl sonra şuan hiç görüşmüyorum. Çünkü insanın sahibi gibi davranılırsa, kimse sana evine ailene değer vermiyor diye düşünürsen mesafeyle başlıyor ama bir yerden kopuyor ilişkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?