Abimin Eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun, bunlar nasıl insanlar yahu evlenince kardeşlik bitiyor mu? Allah’ından bulsun, benim içim parçalandı.

Son düzenleme:
Abinizin önceki evliliğinde böyle bir sorun olmuşmuydu

cevap vermeye gerek yok bence.abinizden önce yengenizle mi konuşsanız acaba.bazı kadınların kıskançlığı abartılı oluyor.uzamadan konuşmakta fayda var.

Umarım olmaz ben o 2 yavrucak için bu konuya tarafsız bakamıyorum. Çocuk bu hoplar zıplar bir şey doker vs. Bir sabreder 2 sabreder sonra patlarsa... Umarım abiniz çocuk konusunda çizgisinden sapmaz. Çünkü bazi eşler napip edip kocalarını esir edebiliyor. Ben sizin sürekli bir şeyler için abinizi aradığınızı sanmiyorum. Hadi markete götür hadi bozulan DVD yi yaptır falan dediğinizi sanmıyorum. Buna rağmen hastaneye gitmeli onemlli bir konuda kıskançlık cikariyorsa, o öksüz çocuklara çok tolerans göstereceğini sanmıyorum.

Ben yengem hoşlanmıyor diye abimi arayamiyorum.. bir şeyler istemek asla söz konusu değil. Çocuğum rahatsizken tip a gitmemiz gerekiyordu ilcedeydik o sıra annemlerde kaldım babam götürdü ama abim bı gelip çocuğumun alnına elini koyup korkma abim ateşi yok bu çocukda kötu bir şey yok dediğinde öyle güç bulmustum ki.. taksi şoförü ya da konu komşu bana bu gücü veremezdi. O yuzden o telaseli zamanda abinizin korkma eline bir şey olmaz demesi size yeter ve artar bile..

Görümcemi zerre sevmem çok büyük nankörlük etti bana affedemem, ona rağmen eşime böyle bir durum da ben derim sen git diye ki başka kardeşleri babası her şeyi varken.
Kocam benim ablamı nereye olsa götürür arabayla, kendi ablasını götürse ne diyebilirim. Hadi beni ihmal etse bana yapmasa o zaman derim ki orda dur yapamazsın.
Yanık ne demek hiç bir fikirleri yok onu yazanların, kaynar su döküldüğü için evet derisi soyuluyor, başıma geldi. Küçücük bebek o acıya nasıl dayansın, taksiyle gitse diğer çocukla kim ilgilenecek orda.
Şu konu da geline hak verenlere inanamıyorum.

Çünkü kafa yapıları aynı. Kendi kardeşine ailesine dünyayı yakar ama işte eşi bu hastaneye götürür olay nerelere gelir.

ne erkekler gördü bu gözler duydu bu kulaklar cocuklari icin dünyayi yerinden sökecek adamlar baska bir kadin icin evlatlarinin adini bile unuttular. umarim abin böyle biri degildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…