Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trollsunuz sanırım

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Sizin tatilin parasını kim ödüyor çok merak ettim de rica etsem söylermisiniz

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.

Ne kadar melek kalplisiniz gözlerim yaşardı :) sizin gibi iyi insanlar hatrina dönüyor dünya :)

Sonra adım görümce düşmanı oluyor ey ahali

Doğru söyle, 2828383883833.defa yaptınız ve abin kanmıyor artık, değil mi?

Kız kaynananın peki fenalaştım deyip geri döndürürdüm demesi ahdkdhdsjsjsk

Bir an önce evlenmesini istediğim 2.üye oldun. Eş adayı da bulurdum eğer adamlara acımasaydım. Allah ana kız hayallerinizdeki abin gibi bir eş versin sana.

Bana konu fake geldi. Burda hepimizin sinirini oynatmak için açılıyor sürekli konuları. Yoksa bir insan bu kadar süzme fesat olamaz sanırım. Sanki kendisi ve ailesine sinir olup saydirmamizi ister nitelikte mesajları. Daha önce de böyle konular açan üye vardı sonra fake olduğu çıkmıştı ortaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…