- 21 Ağustos 2020
- 174
- 110
- 27
Trollsunuz sanırımHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Trollsunuz sanırım
Sizin tatilin parasını kim ödüyor çok merak ettim de rica etsem söylermisinizDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Sonra adım görümce düşmanı oluyor ey ahaliDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Doğru söyle, 2828383883833.defa yaptınız ve abin kanmıyor artık, değil mi?Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Vah vah bu beni bi miktar üzdüOnlar geçmişte kaldı.Abim anahtarları çoğaltırmadı
Kız kaynananın peki fenalaştım deyip geri döndürürdüm demesi ahdkdhdsjsjskU Unknown34 eski konunuzu ve abinizin eşi ve sizin aranıza koyduğu mesafeyi gayet net gördüm. Siz birlikte tatil yapma konusunda abinizin söylediği yere gerçekten geleceklerine inanarak mı gittiniz. Ben bu kadarcık yazışmadan ki daha 39.Sayfasındayım abinizin bunu asla yapmayacağını anladım, anneniz güzel bir tuzağa düşmüş ama siz bari inanmasanız olurmuş. Şu an kaldığınız yerin parasını da abiniz ödediyse eğer size tek söyleyebileceğim. Abinizin asla sizinle böyşe bir tatile çıkmayacağı.
Abiniz önünde saygıyla eğilinecek bir eş, tebrik ediyor ve başarısının devamını diliyorum.
Bir an önce evlenmesini istediğim 2.üye oldun. Eş adayı da bulurdum eğer adamlara acımasaydım. Allah ana kız hayallerinizdeki abin gibi bir eş versin sana.Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Gene insaflısınBöyle görümcem ve kaynanam olsa bayramdan bayrama görüşürdüm. Abi de takdire şayan