Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Sen de bir gün evleneceksin ele karışacaksın. Bu zihniyetin er geç seni bulur. Siz ana kız oğluşunuzdan ayrılamıyorsunuz diye beraber vakit geçirebilmek için akşamdan akşama kç kadar odaya tıkışmak zorunda değil insanlar.

Hatalarını anlayıp seni rahat bıraktılarmı. Yoksa anlayısli hali sadece kendi kızına kadarmı
Bunu bana degil eltime yapmislardi..Ama genel olarak kizi evlenene kadar hep bu kafada idiler.Bu kafa yapisini o kadar iyi tanıyorum ki hic sasirmiyorum..

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Koca İnsanları yalan söyleyecek kıvama siz getirmişsiniz. Gittikleri yerde başka insanlar olmasıyla nasıl bağdaştırdınız gerçekten 😒

siz evlenince balayınız dahil her yere görümce elti kaynana kim varsa götürürsünüz hatta Kv’niz de sizden önce arabanın ön koltuğuna oturur 😁

dediğiniz gibi “Yalnız kalmak istiyorsanız akşamları odanız da zaten yalnız kalırsınız”

AÇILIN!
aynı durumu yaşayan gelin geldi!

Bizim de geçen seneki tatilimizde kayınvalidem aynı şekilde görümcemi yanımız yollamaya çalıştı 😡görümcem de anne bizim ne işimiz var demedi. 😡 ben kötü gelin olmayı göze alıp açık açık söyledim. Ağlamalar bağrış çığrışlar sonuçta gelmediler. Sanırım bi daha kalkışmazlar.

Ama kalkışırlarsa da sizin gelinin yaptığı çok ilham verici oldu ben de aynısını yapacağım ✌️

Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Eeee siz de onlardan gizli anahtar çoğaltıp onları kandırmışsınız. Skor 1-1 olmuş.

geçmiş konusunda linç yedi, işitmediği kalmadı. belli ki zaman insanları olgunlaştırmıyor. aynı tas aynı hamam devam :)
Allah kendileri gibi ailenin oğlu ile karşılaştırırsa mecbur olgunlaşır.
haa bi de konu sahibi abisi onun telefon faturasını ödemedi diye gelini suçlamıştı bol bol. bak düşününce hatırladım. kendi parası var ama abisinin ödemesi lazımdı.
ödü patlamıştı telefon faturasını ödemicek evlenince diye :)
Üç kuruşluk fatura için düşülen hale bak. Yarın kocası kardeşine 100 TL verse burda 10 konu açar ama.

Benim için anne istedi sozu ağır basar ama bu konuda olmaz hadi annen yaşlı sen niye ne işimiz var banane diyemedinmi bak ne güzel annenle yalnız abanta gidebiliyormussunuz aman neyapicaz onlarla biz beraber kafa dinleriz niye demedin görümce nedir gelin ve kv kp arasında köprüdür ortamı yumuşatır

Ben kesinlikle size hak veriyorum konu sahibi hanfendiciğm, yerden göğe kadar haklısınız ve bu kadar haklı olduğunuz biri karşısında kesinlikle mesafe getirmeli ve ona küsmelisiniz.

Bir kere çok büyük ayıb edilmiş size ve annenize; elinizde valizlerle resepsiyonda kalışınızı hayal edince yüreğim titredi ve bir damla göz yaşı yanağımdan süzüldü. Bu hainlik değil de nedir sorarım ey üyeler? Ah canım bir de burada linç etmişler. Anlamaz KK kadınları hepsi vahshet vabmir tiim onların, bir ben anlarım seni aynısını kaynımda yaşadık.

Kaynım bir gün tatile gidecek oldu, eldimle beraber kiğ eltim ne sinsi yılandır anlatamam, engerek kuyruğunu şıkır şıkır ettirmeye utanır benim eltiyi görse. İşte hep girmiş beyinin aklına, hepsi zihin kontrolü hep öğrenmiş o illümünağtik şeyleri artık günahı boynuna. Kayınvalidem ki bir gelin olarak kendisi benim kutsalımdır, içime katasım gelir, "Kaynanamı severim kocamdan ötürü" mottosuğylan yaşayan gayet unikorn pembesi bir bağyanımdır, öyle de ponçik ve tatlıyım kendimi övmek gibi olmasın. Ne diyordum, hah, bunlar tatile gideceklermiş bencil pisler, neresi diye sorduk görümcemlen beraber; dediler "Cehennemin dibine gidiyoruz!!!" biz de topladık bavulları, kaynanam, ben, kocişim, görümcem; aradık taradık bulamadık yokmuş öyle bi otel. Kandırdı bizi anlayacağnız çok sitemkardık. Hepimiz birden küstük kendilerine ve asssla da görüşmüyoruz.

Size de kesinlikle tavsiye ederim, küsün. Acilen küsün. Böyle bencil yalancı insanlarlan olmuyor kardeş. Çok ayıb ediyorlar, sanki tatillerini yiycektik değil mi ama? Küsün.

U Unknown34 eski konunuzu ve abinizin eşi ve sizin aranıza koyduğu mesafeyi gayet net gördüm. Siz birlikte tatil yapma konusunda abinizin söylediği yere gerçekten geleceklerine inanarak mı gittiniz. Ben bu kadarcık yazışmadan ki daha 39.Sayfasındayım abinizin bunu asla yapmayacağını anladım, anneniz güzel bir tuzağa düşmüş ama siz bari inanmasanız olurmuş. Şu an kaldığınız yerin parasını da abiniz ödediyse eğer size tek söyleyebileceğim. Abinizin asla sizinle böyşe bir tatile çıkmayacağı.
Abiniz önünde saygıyla eğilinecek bir eş, tebrik ediyor ve başarısının devamını diliyorum.

Ben kesinlikle size hak veriyorum konu sahibi hanfendiciğm, yerden göğe kadar haklısınız ve bu kadar haklı olduğunuz biri karşısında kesinlikle mesafe getirmeli ve ona küsmelisiniz.

Bir kere çok büyük ayıb edilmiş size ve annenize; elinizde valizlerle resepsiyonda kalışınızı hayal edince yüreğim titredi ve bir damla göz yaşı yanağımdan süzüldü. Bu hainlik değil de nedir sorarım ey üyeler? Ah canım bir de burada linç etmişler. Anlamaz KK kadınları hepsi vahshet vabmir tiim onların, bir ben anlarım seni aynısını kaynımda yaşadık.

Kaynım bir gün tatile gidecek oldu, eldimle beraber kiğ eltim ne sinsi yılandır anlatamam, engerek kuyruğunu şıkır şıkır ettirmeye utanır benim eltiyi görse. İşte hep girmiş beyinin aklına, hepsi zihin kontrolü hep öğrenmiş o illümünağtik şeyleri artık günahı boynuna. Kayınvalidem ki bir gelin olarak kendisi benim kutsalımdır, içime katasım gelir, "Kaynanamı severim kocamdan ötürü" mottosuğylan yaşayan gayet unikorn pembesi bir bağyanımdır, öyle de ponçik ve tatlıyım kendimi övmek gibi olmasın. Ne diyordum, hah, bunlar tatile gideceklermiş bencil pisler, neresi diye sorduk görümcemlen beraber; dediler "Cehennemin dibine gidiyoruz!!!" biz de topladık bavulları, kaynanam, ben, kocişim, görümcem; aradık taradık bulamadık yokmuş öyle bi otel. Kandırdı bizi anlayacağnız çok sitemkardık. Hepimiz birden küstük kendilerine ve asssla da görüşmüyoruz.

Size de kesinlikle tavsiye ederim, küsün. Acilen küsün. Böyle bencil yalancı insanlarlan olmuyor kardeş. Çok ayıb ediyorlar, sanki tatillerini yiycektik değil mi ama? Küsün.
Ay bence de çok güzel bir çözüm.Küsün ama anneniz de küssün muhakkak.Ne diye görüşüp sinirinizi bozuyorsunuz(!)Koparın bağlarınızı.

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Ay Allah razı olsun ne iyi insanlarsınız (!) sizce abiniz bayat numaralarınızı yer miydi? Allahtan ne olduğunuzu biliyor.. sizin de sizin kadar iyi kalpli kayınvalideniz olsun anlarsınız gelinin neler çektiğini…. Ayrıca sizin neden tüm konularınız ağabeyiniz ve eşi üzerine..

Son düzenleme:
Ay ben bunu görmemişim, aynı yerde olsak n’olcak ki mi? Akşamları odalarında yalnız kalsınlar mı? 😂😂😂

Bak güzelim kocamla başbaşa tatile gittiğimde canım isterse üstsüz güneşlenirim, kocamın şezlonguna geçer oynaşırım, dizine yatar şımarırım, öpüşürüm koklaşırım, hiç bişe yapmasam başbaşa mum ışığında yemek yerim, içer dağıtırım belki. Bunları kaynanayla mı yapalım? Kaynananın şezlonguna zıplayıp görümcenin dizine mi yatalım? Kayınbabayla da ormanda kovalamaca oynarız ağaç arkalarına saklanarak 😂😂😂

aa olurmu hiç:-)
yeni evliyiz nere gidersek peşimizdeydi
kabus gibiydi:-)
Ya gerçekten anlamıyorum. Yeni evli insanların ardına takılmak ayıptır bizde. Hep tuhafıma gitmiştir böyle ördek ailesi gibi yeni evlilerin peşine takılan eş aileleri. İlk bir yıl evlerinde bile kalmadık kimsenin. Ayıptır bu.

Oğluna aşık anne ve kız kardeş sendromu. Ancak ilginç biçimde adam alışılmışın dışında gayet normal birey. Helal.
Adam göre göre bağışıklık kazanmış adeta 😄 2 kere fırsat verse 3.de yuvasını başına yıkarsınız ikiniz bir olup. Neymiş annesi fenalaştı der zehir edermiş. İyi niyetli biri bunu aklından bile geçirmez. Potansiyeliniz analı kızlı yüksek de işte işleyecek alan bulamıyorsunuz 🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X