Ben kesinlikle size hak veriyorum konu sahibi hanfendiciğm, yerden göğe kadar haklısınız ve bu kadar haklı olduğunuz biri karşısında kesinlikle mesafe getirmeli ve ona küsmelisiniz.
Bir kere çok büyük ayıb edilmiş size ve annenize; elinizde valizlerle resepsiyonda kalışınızı hayal edince yüreğim titredi ve bir damla göz yaşı yanağımdan süzüldü. Bu hainlik değil de nedir sorarım ey üyeler? Ah canım bir de burada linç etmişler. Anlamaz KK kadınları hepsi vahshet vabmir tiim onların, bir ben anlarım seni aynısını kaynımda yaşadık.
Kaynım bir gün tatile gidecek oldu, eldimle beraber kiğ eltim ne sinsi yılandır anlatamam, engerek kuyruğunu şıkır şıkır ettirmeye utanır benim eltiyi görse. İşte hep girmiş beyinin aklına, hepsi zihin kontrolü hep öğrenmiş o illümünağtik şeyleri artık günahı boynuna. Kayınvalidem ki bir gelin olarak kendisi benim kutsalımdır, içime katasım gelir, "Kaynanamı severim kocamdan ötürü" mottosuğylan yaşayan gayet unikorn pembesi bir bağyanımdır, öyle de ponçik ve tatlıyım kendimi övmek gibi olmasın. Ne diyordum, hah, bunlar tatile gideceklermiş bencil pisler, neresi diye sorduk görümcemlen beraber; dediler "Cehennemin dibine gidiyoruz!!!" biz de topladık bavulları, kaynanam, ben, kocişim, görümcem; aradık taradık bulamadık yokmuş öyle bi otel. Kandırdı bizi anlayacağnız çok sitemkardık. Hepimiz birden küstük kendilerine ve asssla da görüşmüyoruz.
Size de kesinlikle tavsiye ederim, küsün. Acilen küsün. Böyle bencil yalancı insanlarlan olmuyor kardeş. Çok ayıb ediyorlar, sanki tatillerini yiycektik değil mi ama? Küsün.