Abimi tanıyamıyorum

abiniz sizinle esi arasinda kaliyorsa bu onu geriyordur.evindede esinden sizden veya soylediklrrinizden dolayi kavga cikiyorsa sizi sorun olarak algiliyor olabilir.
soyle bir gercek var ki; kucuk bekar gorumceler yengelerine ne hikmetse takiyor ve bilerek bilmryrrek huzursuzluk cikariyorlar.bunlara sahit oluyoruz malesef.
bence yengeyle arkadas olmaya calidirsan abinlede aran duzelir

Bana karşı sadece. Yengemle aramda pek yaş farkı yok. Kendiyle beni bir tutuyo. O evli barklı artık olgun olması gerekirken. Sen neysen bende oyum gibisinden konusabiliyo. Ama yine kötü ben oluyorum.

Ama o evli barklı olmayı; gençliğe sünger çekmek olarak görmüyor olabilir

Bunun kararını da siz veremezsiniz ki

Sen gençsen ben de gencim; sen sinemaya gidersen ben de giderim; hadi beraber dondurma yiyelim vs vs gibi bir konuşma ise yengede bir hata yok

Yengenin olgunluğunu, halini tavrını giyimini kuşamını ve benzeri kişisel özelliklerini dert etmek en fazla sizi gerer

Merhaba merhaba dan öteye geçip çekişmeye girince üzülüyorsunuz çünkü

Bana karşı sadece. Yengemle aramda pek yaş farkı yok. Kendiyle beni bir tutuyo. O evli barklı artık olgun olması gerekirken. Sen neysen bende oyum gibisinden konusabiliyo. Ama yine kötü ben oluyorum.
yengenizle aranızdaki sürtüşmeden dolayı böyle davranıyor olmalı...
evlendi diye olgun olması gerekmiyor karakteri neyse odur evlenince değişmiyor insanlar..
bende çok cıvıl cıvıl biriyimdir evlendim hala cıvıl cıvılım çocuğum oldu hala aynıyım...
bence ağabeyiniz eşini haklı görüyor

Abinizin eşiyle ilişkilerinizi düzeltmeye çalışın ve aranızı cıvıtmadan iyi tutun. Abiniz hala da değişmiyorsa size davrandığı gibi davranın. Eşini çok önemsiyorsa eşine yakın davranın ona da nötr olun bir süre. Böylelikle tavrınızı sadece abinize karsı koymuş olursunuz, eşiyle bir alıp veremediğinizin olmadıgını görür belki.

ben yengemle kardeş gibiyimdir hiç kıskançlık yapmadım mesela nişanlılıklarından beri artık abim ve o artık aile diye düşündüm ama kendim görümcemden böyle bi tavır göremedim aksine hep kıskandı soğuk davrandı annesine bana iyi davranmaması için baskı yaptı ben sinir oldum çoğu zaman ama hep kardeşidir dedim nişanlımın kendisi bu Davranışları bana yaptığı için soğudu ondan. Tavsiyem gelinlerinizi biraz sahiplenin onları düşman olarak görmeyin ve bunu hissettirin o zaman kimse size soğuk davranmaz

ben yengemle kardeş gibiyimdir hiç kıskançlık yapmadım mesela nişanlılıklarından beri artık abim ve o artık aile diye düşündüm ama kendim görümcemden böyle bi tavır göremedim aksine hep kıskandı soğuk davrandı annesine bana iyi davranmaması için baskı yaptı ben sinir oldum çoğu zaman ama hep kardeşidir dedim nişanlımın kendisi bu Davranışları bana yaptığı için soğudu ondan. Tavsiyem gelinlerinizi biraz sahiplenin onları düşman olarak görmeyin ve bunu hissettirin o zaman kimse size soğuk davranmaz
Hep elimden geldiğince iyi oldum yakın oldum buna rağmen benim kendisine soğuk gittiğimi düşünen biri zorla soguk davrandırtmaya calışan biri.

Işte tatlım onlar evli ve artık eşleri var düşünecekleri bu Yüzden abini senin düşündüğün kadar düşünmüyorlar bence sende evlendikten sonra abini ve yengeni bu kadar kafana takmayacaksın çünkü sen de farklı bi hayata başlayacaksın huzurunu kaçırmaya çalışanlara cephe alacaksın yuvanı koruyacaksın anne baba kardeşler çok kıymetlidir ama herkes yuva kuracak Kurduğu yuvaya sahip çıkacak bu Davranışlar hoş görülmeli canım sen böyle davran bak yengen bile sana kardeş olacak

Tipik kadin ornegi. Gorumceyi cekemez ve kocayi görünceye fişekler koca da ailesiyle arasini açar. Yaslariniz yakin olmasaydi ayni problemle karsilasmazdiniz.

Bence eskisi gibi olmayi beklemek yanlis. Onun ailesi baska artik. Evet kardesisiniz ama esinden onemli olamazsiniz. Ablamla aramizda 1.5 yas var, ikiz gibi buyuduk her animizi uzakta da olsak paylastik. Sonra evlendi. Enistemi de severim, aramiz iyidir. Ama istet istemez o artik ozelini esiyle paylaşıyor, ilk zamanlar eskiyi ozlesem de ona hic kizmadim. Simdi bir de çocuğu var, eskiden günde iki uc kez konusurduk simdi haftada anca bir iki kez o da fırsat bulursa. Simdi bende evlendim ve onu daha iyi anliyorum, calisan insanin esiyle vakit gecirmesi, evlillige zaman ayirmasi zaten tum serbest zamanini aliyor.

Bence eskisi gibi olmayi beklemek yanlis. Onun ailesi baska artik. Evet kardesisiniz ama esinden onemli olamazsiniz. Ablamla aramizda 1.5 yas var, ikiz gibi buyuduk her animizi uzakta da olsak paylastik. Sonra evlendi. Enistemi de severim, aramiz iyidir. Ama istet istemez o artik ozelini esiyle paylaşıyor, ilk zamanlar eskiyi ozlesem de ona hic kizmadim. Simdi bir de çocuğu var, eskiden günde iki uc kez konusurduk simdi haftada anca bir iki kez o da fırsat bulursa. Simdi bende evlendim ve onu daha iyi anliyorum, calisan insanin esiyle vakit gecirmesi, evlillige zaman ayirmasi zaten tum serbest zamanini aliyor.
Bzim abimle durumumuz farklı. Küsüz gibi bi hava var. Duvar gibi bana karşı. Eski ilgisini bende beklemiyorum zaten. Anlatmaya çalıştığım bu.

X