Abimi polise şikayet etmeli miyim?

Canım benim öncelikle merhaba . Aynı evde yaşadığın insanlar bu kişiler biraz sabretmeye çalış. Ben de tehdit davasına çıkmıştım hiç bir şey olmuyor can güvenliğin sağlanmıyor sana daha da bilenir rahat bırakmazlar. Biraz sabret üniversitede başka bi ile gitmeye bak sen

Bence sen gecimsiz birisin. Ne yani ygs ye hazırlanıyorsun diye dünya mı dursun ? Sen sana.inat yapılıyor olduğuna inandirmissin kendini. Okulda bile kavgalı olduğun çok kişi varmış.

bunu en iyi ben bildiğim için ilk kez polise şikayet etme gereği duydum. Son 1 aydır fazlalaştı diyorum. Şu an durum çok kötü değil ama bir tane temasında şikayet edeceğim. Kimin ne dediği umurumda değil.

Bence sen gecimsiz birisin. Ne yani ygs ye hazırlanıyorsun diye dünya mı dursun ? Sen sana.inat yapılıyor olduğuna inandirmissin kendini. Okulda bile kavgalı olduğun çok kişi varmış.
Hayır, okuldakiler dediğim kavgalı değiliz ama görmek istemiyorum tanıdık birini. Çok uğraştılar benimle ben bir şey demeden. İkincisi tabikide dünya duracak annem sürekli ben ilk sınavda bir yere yerleşmeni istiyorum diyor. Fakat sadece lafta eğer gerçekten isteseydi ses yalıtımı yaptırır yada abilerimin sesini keserdi.

Çok teşekkür ederim sizin tehdit davası hakkında bilginiz olması rahatlattı beni. Şimdi bende öyle düşünüyorum birisi gündüz uyu gece çalış demişti bende onu deneyeceğim.

Normalde o kadar asabi değilim sadece adet dönemindeyim ve olayın tazeliği sebebiyle asabi yazdım. Evet, bugün gece uyumayıp kahve içip çalışacağım arkadaşlarım daha akılda kalıcı olur demişti. Teşekkürler.

Çok teşekkür ederim sizin tehdit davası hakkında bilginiz olması rahatlattı beni. Şimdi bende öyle düşünüyorum birisi gündüz uyu gece çalış demişti bende onu deneyeceğim.
Ve bu dava sonucu aylar sürüyor. Delillerin toplanması için bir 6 ay daha erteleniyor. Sabırlı olmaya çalış. Malesef herşey kanunlarda yazdığı gibi değil. Bir sürü suç var ve takibi çok uzun. Aile içinde olunca böyle şeyler ciddi bir kin ve düşmanlık besliyor insanlar birbirine. Hiç gerek Yok bence.

Polislik bir durum yok:)
Abilerinle zıtlaşma bence güzel dille uyar ya da tak kulaklığı video dersler izle
Kütüphaneye git
Dibimde çalgı davul zurna var şimdi ben oturdum matematik çözdüm:)

Canım polisler seni sepetlemekten başka bi şey yapmazlar...

Bu kadar sinirli olma, az sabır.

O kadar gözünde büyütme, elbette biryerlere yerleşirsin bin tane üniversite var. Daha erken şimdiden sabahlamalara başlayıp yorma bünyeni. kaç net yapıyorsun hiç denedin mi kendini?

Okula gitmek istemiyorum değil, ama okul evime çok yakın ve mahallede sevmediğim insanlar var onlarla karşılaşmak istemiyorum. İkincisi evet aklıma yattı okul ama bilmiyorum deneyeceğim işte bir şeyler babama düzgünce söyleyeyim belki götürür.

yahu sevmediğin insanlardan sana ne? git okuluna zaten 2 hafta kalmış. 12.sınıf boş geçer. geç sırana testini çöz git kütüphaneye çalış. ders çalışmak için millet çobanlık yaparken zaman buluyor

Pardon ama görmeye bile tahammül edemediğim arkamdan konuşan insanlarla karşılaşmak istemiyorum. Zaten babamla konuştum kütüphane için bakıcaz dedi eğer öyle olmazsa ben gündüzleri uyuyup gece çalışacağım. Okul başlayıncada kütüphaneye gideceğim yada sıramda çalışacağım.

Yarin obur gun universiteyi kazanip yurtta kaldiginda oda arkadaslarini mi sikayet edeceksin peki?Konusuyorlar diye?

Keşke abim burda olsaydı keşke o ses çıkarıyor diye sınavı kazanmasa idim. Keşke onun ömründen giden benim ömrümden gitse idi. Keşke benden nefret etseydi ama burda olsaydı.

ben polıs olsam
bı tel gelse merkeze evde huzursuzluk yasadıgı ıcın abısını sıkayet etse
cok gulerım

veya merkeze gelse dılekce yazsa ve gozler bu dılekceyı okusa yıne cok gulerım

abınız dovuyorsa, ölumle tehtıt edıyorsa bunun ıcın sıkayet edebılırsınız tabıkı

Derse bahane bulmayin sınavda da emin olun ses olacak sese alışın. 1 sene sonra abim yüzünden kazanamadım dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…