- Konu Sahibi sinirliyimcok
-
evet kendince haklı sebeplerin var.Ama ailen sanki polisin yolunu bilmiyo mu bu derece psikopat diye bahsettiğin abini annenler neden şikayet etmiyorlar yada evden kovmuyorlar bi düşün evlat diye.önce ailene de ben şikayet edicem sizde edin ailen tamam beraber gidelim derse polise edin birlikte şikayetinizi. diyelim sadece sen ettin şikayet polise .yoğunluğu az olan karakola denk geldin polisler şikayetini işleme aldılar.(ispatın yoksa abi kardeş kavgası aile mahremi diye polislerde karıştığına bin pişman olunuyor.öncelik ikna etmeye çalışıyor aileleri.çünkü polis aile barışıp yada şikayeti geri çekince yazdıkları onca evrak yanlarına kar kalıyor)malum bürokrasi.1 reşit değilsin.ve 2.cisi annen baban seni inkar edeceklerdir yok öyle bişey diye .sonrası ne mi olcak abin daha çok kinlencek sana ve daha çok şiddete başvuracak belkide. Bencede ailende sen gibi polise şikayet taraftarı değilse sabret kazan ünvni dur kendş ayaklarının üzerinde .birde tedavi görüyorum demişsin ses hastalığını tetikleyen bi unsurmu.nedir rahatsızlığın.tamam ben ergenim 17 yaşındayım abim 25 yaşında. Babamı dövmesi ve anneme hakaretler ve öldürmekle tehdit etmesi normal mi 25 yaşındaki biri için? Ben anneme hakaret etmesini duymak zorundaysam peki artık napalım.
hı hı döversin tabii direk yurttan atmazlarsa :)biraz sendeee de var iletişim sorunu.herkesle kavgalısın anlaşamıyorsun .geçmez böyle hayatTepem atarsa döverim bile.
ben bunu ciddi yazmadım öylesine yazdım. Burdakiler çok değişik
daha coook olgunlasıcaksın cok...
Allah rahmet eylesin. Ama bu kendi hayatım düşündüklerimden pişman ettirmedi beni.Keşke abim burda olsaydı keşke o ses çıkarıyor diye sınavı kazanmasa idim. Keşke onun ömründen giden benim ömrümden gitse idi. Keşke benden nefret etseydi ama burda olsaydı.
Bugüne kadar çok güzel geçti ne kadar meraklısınız özyargıda bulunmayahı hı döversin tabii direk yurttan atmazlarsa :)biraz sendeee de var iletişim sorunu.herkesle kavgalısın anlaşamıyorsun .geçmez böyle hayat
Sınavda ses olacağını biliyorum ama bu kadar yüksek bir ses olamaz. Olsa bile bir anlık falan olur oda bu kadar büyük olmaz. Kulak tıkacı aldım zaten birde onu deneyeceğim. Ayrıca abimlerde annemler yüzünden kazanamadım diyordu bende abimlere derim ödeşmiş oluruz.Derse bahane bulmayin sınavda da emin olun ses olacak sese alışın. 1 sene sonra abim yüzünden kazanamadım dersiniz
Birincisi onu ben bilerek yazdım ciddi değil. Öyle bir şey olursa düzgün bir dille uyarırım. İkincisi eğer kötü bir şey yapmışsam tabikide polis benimle ilgilenecek. Öldürmekten yurtta konuşmaya nasıl alaka buldunuz tebrikler.Tamam, o zaman polis ilgilenir.
Tıpa tak kulaklarına medikalcilerde vardırbizim evimizdeki duvarlardan çok ses geliyor. Salonda televizyon kısık sesle açık olsa bile duyuyorum. Annemler kapatır televizyonu ama abimler kahkahayla gülüyor ve tehdit eden abim çok yüksek sesle geyiriyor her seferinde. Sadece beni değil anneme akrabalarımıda öldüreceğini söylüyor. Bu bir suç değil mi? 6 ay 2 yıl arası.
özyargı değil önyargıBugüne kadar çok güzel geçti ne kadar meraklısınız özyargıda bulunmaya
Önyargı olduğunu biliyorum yanlış yazmışım. Benden çok daha sinirli insanlar öğretmenlik doktorluk vs. yapıyor. Hayırlısı zaten istediğim meslekler değil.özyargı değil önyargısenin kendi ifadelerinle vardım ben bu kanıya.!
hayatında başarılar !
inşallah ünv kazanırsın kendi yoluna bakarsın. :) Mümkünse öğretmen doktor polis asker olma bu sinirinle . Çünkü bu meslek gruplarının işi tamamiyle insanlarla sabır isteyen meslekler bunlar yapamazsın.
bizim evimizdeki duvarlardan çok ses geliyor. Salonda televizyon kısık sesle açık olsa bile duyuyorum. Annemler kapatır televizyonu ama abimler kahkahayla gülüyor ve tehdit eden abim çok yüksek sesle geyiriyor her seferinde. Sadece beni değil anneme akrabalarımıda öldüreceğini söylüyor. Bu bir suç değil mi? 6 ay 2 yıl arası.
Kimseyle ödeşmezsiniz bu sizin geleceğin iz. Ben Alese girerken dışarda inşaat vardı makineyle beton kırıyolardi. Bunun üstü bir ses olamaz zaten.Sınavda ses olacağını biliyorum ama bu kadar yüksek bir ses olamaz. Olsa bile bir anlık falan olur oda bu kadar büyük olmaz. Kulak tıkacı aldım zaten birde onu deneyeceğim. Ayrıca abimlerde annemler yüzünden kazanamadım diyordu bende abimlere derim ödeşmiş oluruz.
+1Kardeşler arası kavga, tabi ki polis güler. Ne diyeceksin? Abim yüksek sesle konuşuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?