Abimi polise şikayet etmeli miyim?

sınav sonucu basarısız olursa bahane abi olacak gıbı gelıyor bana :)
ders calısmak ısteyen heryerde calısır
ben ozellıkle tv nın sesını ıyıce acar karsısında oturur calısırdım kı derse daha ıyı odaklanayım dıye

evet kendince haklı sebeplerin var.Ama ailen sanki polisin yolunu bilmiyo mu bu derece psikopat diye bahsettiğin abini annenler neden şikayet etmiyorlar yada evden kovmuyorlar bi düşün evlat diye.önce ailene de ben şikayet edicem sizde edin ailen tamam beraber gidelim derse polise edin birlikte şikayetinizi. diyelim sadece sen ettin şikayet polise .yoğunluğu az olan karakola denk geldin polisler şikayetini işleme aldılar.(ispatın yoksa abi kardeş kavgası aile mahremi diye polislerde karıştığına bin pişman olunuyor.öncelik ikna etmeye çalışıyor aileleri.çünkü polis aile barışıp yada şikayeti geri çekince yazdıkları onca evrak yanlarına kar kalıyor)malum bürokrasi.1 reşit değilsin.ve 2.cisi annen baban seni inkar edeceklerdir yok öyle bişey diye .sonrası ne mi olcak abin daha çok kinlencek sana ve daha çok şiddete başvuracak belkide. Bencede ailende sen gibi polise şikayet taraftarı değilse sabret kazan ünvni dur kendş ayaklarının üzerinde .birde tedavi görüyorum demişsin ses hastalığını tetikleyen bi unsurmu.nedir rahatsızlığın.

Son düzenleme:
Benimde sinav donemlerimde abilerim hatta ablam da cok ses yaparlardi. Abimlerin yanina gidip gidip cemkirirdim iki saat ama sonralari o duruma oyle alismistim ki sesi duymuyordum bile artik,oyle calisiyordum..bence biraz daha sabret, zaten gidecekmissin..

Derse bahane bulmayin sınavda da emin olun ses olacak sese alışın. 1 sene sonra abim yüzünden kazanamadım dersiniz
Sınavda ses olacağını biliyorum ama bu kadar yüksek bir ses olamaz. Olsa bile bir anlık falan olur oda bu kadar büyük olmaz. Kulak tıkacı aldım zaten birde onu deneyeceğim. Ayrıca abimlerde annemler yüzünden kazanamadım diyordu bende abimlere derim ödeşmiş oluruz.

kulaklıkla ders çalış.

bu ülkede erkeklerle zıtlaşılmaz. kendini koru. kazan sınavını git o evden.

Ya bu kadınların abiden, babadan, eşten, kpden çektiği ne ya..
bir ömür musallat bir ömür yapışkan ve kadınların zerre gelişmesini istemeyen bir cins bunlar ya...

Kuzum yapacağım tek şey sabah evden çıkacaksın bulunduğun ilin-ilçenin kütüphanesine gideceksin sabahtan akşama orada çalışacaksın. Yanına yemeğini vs. alıp sabah git akşam gel.
Annem kütüphaneci.
Senin gibi o kadar çok geliyordu ki kütüphaneye... Çok mutlulardı orada çalıştıkları için.
Kendini kurtar sonra evden. Bu fedakarlığı yapmalısın.

Tıpa tak kulaklarına medikalcilerde vardır

Bugüne kadar çok güzel geçti ne kadar meraklısınız özyargıda bulunmaya
özyargı değil önyargı senin kendi ifadelerinle vardım ben bu kanıya.!
hayatında başarılar !
inşallah ünv kazanırsın kendi yoluna bakarsın. :) Mümkünse öğretmen doktor polis asker olma bu sinirinle . Çünkü bu meslek gruplarının işi tamamiyle insanlarla sabır isteyen meslekler bunlar yapamazsın.

Önyargı olduğunu biliyorum yanlış yazmışım. Benden çok daha sinirli insanlar öğretmenlik doktorluk vs. yapıyor. Hayırlısı zaten istediğim meslekler değil.

Bence de polis birsey yapmaz bu durumda. Gündüzleri de abinler evde mi? Medikal ürün satan eczanelerde kulak tıkaclari satılıyor onlardan alabilirsin. Sadece gece evdelerse tikacla idare edip gunduz rahat çalışırsin. Arkadaşlarin dediği gibi kütüphane en iyisi gitmeye çalış başarılar

Kimse ilgilenmez.
Abilerine diklenmeden guzellikle soyle cnm, illa ki anlayis gosterirler.

Kimseyle ödeşmezsiniz bu sizin geleceğin iz. Ben Alese girerken dışarda inşaat vardı makineyle beton kırıyolardi. Bunun üstü bir ses olamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…