Merhaba herkese öncelik babadan öz anneler ayrı abim var yani iki kardeşiz. Annem vefat etti vefat etmeden öncede benim üstüme bir ev aldı ve biz ölene kadar (annem ve babam) bu ev bizim sonra senin dedi. Neyse annem vefat etti iki yıl evvel. Bu arada benimde kendime ait evim var. Annem vefat edince babam tek kalıcak diye babama bakmak erkeğe yakışır dedi annemin vafatinin üçüncü günü eve taşındılar. Ama bu sürede yapmadıklarını bırakmadılar beni evde istemediler oturmaya bile. Babam bana 300 400 lira veriyo diyo ona göz diktiler vermesin istediler. Evin zaten herşeyi babama ait abim bu sürede babama bakmaya diye geldiler ama karısı işe girdi babam yemeğini bile kendi ısıtıp yiyo 73 yasinda. Geliyorum asıl konu şu ben bunca şeye rağmen babam üzülmesin aman bişey olur vicdan azabı çekmeyim diye hep alttan aldım evimde huzursuzluk oldu. Eşim 3aydir issizdi kimse sormadı ne yersiniz faturalari ne yaptınız küçük bebeğiniz var bezini nasıl aldınız diye. Bu iki senede abim köye ev yaptırdı ve arabasını aldı. Ben zar zor geciniyorum şuan asgari ücretle zor durumdayım sizce evim için kira istesem ayıp edermiyim.