Abim

Çok geçmiş olsun,Sizin rahatsızlığınızı( haklı haksız) dedikodu malzemesi yapan bir kardeş bundan sonra selam bile vermesin.Eminim en başından beri böyle sorunlarınız vardı siz ikinciye hamile kalınca çat diye ortaya çıkmadı.Bu saatten sonra kimseyi takmayip iyi olmaya bakın.Degil abiniz hiç kimse elinizden yiyip arkanızdan konuşmasın sınırlarınızı çizin,yoksa böyle çok üzülürsünüz.......

Çok geçmiş olsun,Sizin rahatsızlığınızı( haklı haksız) dedikodu malzemesi yapan bir kardeş bundan sonra selam bile vermesin.Eminim en başından beri böyle sorunlarınız vardı siz ikinciye hamile kalınca çat diye ortaya çıkmadı.Bu saatten sonra kimseyi takmayip iyi olmaya bakın.Degil abiniz hiç kimse elinizden yiyip arkanızdan konuşmasın sınırlarınızı çizin,yoksa böyle çok üzülürsünüz.......

Abinize demek istediklerimi menekse yazmis zaten ama su bulantiniz icin birkac onerim olacak, 2.gebeligimde bende 8 ay ayni seyi yasadim.

Suzme yogurt ve kitir ekmek, bu ikisi mide gazini cidden bastiriyor ve kusmanizi engelliyor, hatta dogal torba yogurdu bulursaniz cok daha iyi olur.

Gecmis olsun saglicakla dogurun insallah 💕

Cok gecmis olsun. Malesef her kardeş kardeş degil. Bence hele bu zamanda artik kimse kimseyi gercek anlamda umursamiyor. Benimde iki kardesim var ama sizde oldugu gibi gerçekten ihtiyacim oldugunda hic yanimda olmadilar. Ama maddi veya manevi olarak destek istediklerinde bana geldiler. Bende yillar sonrada olsa onlari sildim. Tabii siz boyle yapin demiyorum ama bu zaman boyle bi zaman yada bazi insanlar boyle deyin ve gonlunuzu pek incitmesine izin vermeyin bu durumun. O abinizin ayibi. Demekki bencil duygusuz ve kusura bakmayın ama bi parca kötüde bi insan. Sizede gecmis olsun. Allah sifa versin.

Çok şükür uzun zamandır problemleri aşmıştık
Allah mesut etsin.
İyi günler. Buraya dertleşmek için üye oldum. Lütfen beni linçlemeyin ne yapacağımı şaşırdım. Evlendiğimin 1. Ayında şiddet görmeye başladım 4 yıllık evliyim hala şiddetedevam ediyor. 2 düşük sonrası brbeğimi kucağıma alabildim ne zorluklar çektim doğuma kadar istifra etmemi dersimiz hergün vurulduğum iğneler. Artık vücudumda her kalmamıştı. Neden çocuk yaptın diyen olursa çok haklsınız eşimin birdaha yapmayacağım yeminlerine inandım. Ailesi de oğlumuza kefiliz yapmayacak demelierine aldandım. Bu konuda ne deseniz haklınız. Ona karşı geliyormuşum tahrik ediyormuşum bunyüzden şiddet uyguluyormuş. Sadece yılda bir fındık toplarız diyen insan zorla beni tarlada çalışmaya götürmeye çalışıyor. Gitmeyince tüm ailesinden sırat görüyorum. Ailesi herkes görüyor şiddet uyguladığını ama kimse bişey demiyor. Kendi ailem kalabalik ama kimse yanımda durmaz Birtek garip anam yanımda durur ama o da yüksek tansiyon hastası korkuyorum anlatsam bişey olur diye. Abimde yengemi dövüyormuş yiğenim anneme anlatmış annem beyim kanaması geçirecekti. Babam sürekli anneme hakaret eder erkek kardeşim sürekli annemi hor görür. Böyle bir ailem varken nasıl gidip eşim beni dövüyor sahip çıkın diyeceğim. Kadın sığınmaya gitmeyi düşündüm ama kızımla beni tehdit ediyor onu bana vermeyeceğini söylüyor o kadar çıkmazdauım. Çok pasifim kimse yanımda olmayacağını bildiğim için susuyorum. Bir mesleğim yok ben çalışırken işten çıkarttı beni bende salağim ya her dediğine uydum. Ama bir işe girip boşanacağım. Sunu da söyliyeyim karaktersiz eşim bana herşeyi yapıyor ama çocuğumun yanında bişey yapmıyor onu kötü bilmesini istemiyormuş benim yüzümden

Haklı arkadaş epey problem yaşadık ama uzun zamandır düzeltmiştik problemleri
Artık hamilesiniz diye sizi üzmek istemem ama sorunları yeni halletmişken ve küçücük bir bebeğiniz varken ve öncesinde sorunlu gebelik yasamişken ikinciye balıklama atlamak büyük cesaret.Cabuk atlatin mutlu olun💕💕ve lütfen kendinizi yıpratacak kararlar almaktan vazgeçin 🙏🙏

ne ara düzelttiniz adam 4 senedir şiddet uyguluyor, nisandan ekime mı düzelttiniz? şaka mısınız ya

Hanımlar eşimle boşanma aşamasındayız. Bana mahkeme netleşen kadar haftada 2 gün çocuk bende kalacak diyor 2 gün çok değilmi ben kızımsız 2 gün asla duramam daha 2 yaşında
Nisana açmışsınız konuyu. Tebrikler. Onun dışında da sürekli hastalık konusu. Ben abinize inanmaya başladım.

Çok çok geçmiş olsun öncelikle sağlıkla doğsun bebeğiniz. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Hamileliğimin 6 ayı kusmakla geçti. İlk 4 ayda tam 7 kilo verdim. Hastanede serumla beslendim kollarım mosmor her gün damar yolu, yeme içme yok. En son mama ile beslenmeye başlamıştım. Kafamı bile kaldıramıyordum sürekli istifra etmekten. Bana da ilk başta ya acaba psikolojik mi diyenler oldu elbette çünkü inanılmaz bir istifra söz konusuydu. İdrarda keton değeri yüksek demişti doktor keton yükseldikçe bulantı artar bunun psikoloji ile alakası yok demişti. Bu gibi hamileliklere bildigim kadarıyla hiperemezis gravidarum deniyor. Çokta sık görülen bir durum değil bu yüzden insanlar psikolojik olduğunu düşünüyor olabilir.
Hiç kafanıza takmayın. Zaten bulantilarla uğraşıyorsunuz bir de onlara canınızı sıkmayın. Bu süreçte sadece evlatlarınizı ve kendinizi düşünün. Bundan sonra da abiniz de olsa herkese gerektiği gibi davranın. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🍀

Sen hep böylesin sanırım. Birgün annene takıyorsun birgün cenazedeki misafirlere birgün eşine bu defa da abine! İnsanları salsan mı? Annen de hamile kalmanı istemiyordu ve son olarak sen zaten birsürü konu açtın hastalık hastasıyım diye neye alınıyorsun ki? karışık senin işler

X