Abim ve nişanlısı...

Arada ki yorumları okumadım ama tahmin edebiliyorum.
Güzelim sen ne hakla gelininizi suçlarsın seni haksız gören çok olacaktır.
Gelini kıskandığına kadar varar yorumlar.
Çünkü insan gelin olunca hep haklı görülüyor burda
Abim için ölmek de haklıyım.
Resim çekilirken zorla sürükledi , fotoğraflara zorla soktu , hatta mutlu olayım diye 3 poz resimde sadece bana çektirdi giyinmişim diye. Ki be çok mesafeli çekingen biriyimdir o bilir beni.
Resimlere ne kadar verildi bir fikrim yok.
Şu durumda benim resimlerim çıkarılmasaydı abime inanın çok kırılırdım. Bu kıskanmak değil kaldı ki diyelim kıskanmak - Ama ben abimi kıskanadabilirim , babamı annemi kıskandığım sevdiğim insanları kıskandığım gibi. Kimeneeee. Benim 20 senelik abimi kıskanmamdan kimene ? Ooo abimin eşyalarını toplarken ağladım bile ben. Dert mi eşine. Canım o benim ya.
Kimse kusura bakmasın 20 seneyi aynı evde dipdibe geçiriyorsunuz , kavga dövüş bir sürü güzel anı kötü anı her acı beraber yaşanıyor ve evleniyor diye bunlar çöpe atılıyor. Atılsın isteniyor. Hangi hakla yaa. Neden ki ? Sizin kardeşiniz öldü mü ? Ben ablamı abim de kardeşini kaybetti.
Asla kati suretle kimse buna engel olamaz olmamalı da.
Ben evlenince bende olmamalıyım.
Kardeş ne eşe benzer ne anneye.
Alınmak da haklısın sonuçta bir hatıra ve 1 tanecik resim çıkartılabilirdi.
Ve resim olsun istemen doğal hakkın.
Yanında oldun bunca zaman abinin iyi kötü.
İnsan kardeşini kimsecikler için atamaz.
Bir koca için kardeş atılır mı ki bizler için kız kardeşler atılsın.
Annem 30 sene olmuşta kardeşlerini babama değişmez.
Bunun düşünülmesi istenmesi bile yanlış bence.
Birdaha aklında olsun burda gelininizi kötüleme , hep haklı çıkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani dayanamadım bir kaç yorum okuyayım dedim.
Kan beynime sıçradı.
Ya ne kadar kötü insanlar var ya.
Kıza denmeyen kalmamış , hangi hakla ya.
Kız kötü ne yazmışta yerden yere vurulmuş anlamadım.
Allah katına çıkacağız yarın öbür gün sırf gelinle alakalı topic diye bu canavarlık niye.
Bu konunun içeriği şu olsaydı Nişanlım kardeşimle çektirdiğimiz fotoğrafı almadı neden diye sorduğumda çok pahalı oluyordu dedi.
Ayyyy canım hemen kaç , kardeşine nasıl yapar öyleeee , çok cimri , ayıp etmiş.
Tarafsız bakan içinize , kalbiinize ne oldu ya ?
Ayıp ediyorsunuz ...

Son düzenleyen: Moderatör:
o ne fotografmis oyle 250 milyona altin falanmi acaba,
yengen kac yasinda aranizda pek yas yoksa seni takmiyor olabilir...
bencede sen kendine odaklan bosver ne giyecekler,ne alacaklar kendileri düsünsün,
sonra kötü olan sen olursun bosweeerrrr

gelın hanım ayıp etmıs bence !!!
bır fotograf ne kadar tutar kı ?
kaldı kı o senı cagırmıs elbısenı al fotograf cekılırz demıs
bı fotograf parası yuzunden kalbını kırmıslar cok yazık abınde ayıp etmıs
bundan sonra onların ıslerıne pek karısma ne halı varsa gorsun gelın hanım

ben hep yazdım burada.ben hiç aklıma getirmedimmm ,stüdyoda resdim çekileceğini kendini teklifi sundu bana, şu şekilde gelinde suç.beğendiği resimmleri maille resimciye göndermiş,eğerki o beğendiği resimlerin içinde benim resimim olupda abim çıkarmasaydı anlardımmm..ama abim belkide çekilen resimleri unuttu.kendini o şekilde savunmaya hazırladı.bilemem.ama yapılan onca şeyden sonra gerçekten kırıldımm,her pazar günü genelde arar.bende illaki yaptığım için hadi sizde gelin ,beraber içer,yeriz diyorum hep bu onu sevvdiğimi gösterir,kıskandığımı,çekememezliğimi değilki.eğer ben onu sevmesem yüzü görmek istemem..

gelin 29 yaşında aramızda 7 yaş var..

bende görümce adayıyımm..
şahsım adına sölicem ben olsamm bukadar çok ilgilenipde havalara sokmazdım gelini..
ben yapmam..
ona beğensin diye resim bulcam yok hep yanında olcam..
naparsa yapsın ne giycekse kendi seçsin çünki bu gibi durumlarda sen iyi niyetlide olsan karışıyo oluyo..
ya karışıyo derler ya kıskanıyo derler..
ben kendi giyceme kendi hazırlıklarıma bakarım..
mobilya seçmede benim ne işim var. kullancak olan onlar kendileri beğensinler banane..
bana eğer kardeşim abla yardımcı ol derse ozaman fikrimi söylerim belki..
uğraşamam başımıda ağrıtamam..
iyiyi Allahdan kötüyü senden bilirler bu böyledir..

kırmızı istiyosa kırmızı olur neticede onun vi, ne demek böyle bişey olur mu?
şaka mı yapıyosun anlamıyorum gerçekten

kırmızı istiyosa kırmızı olur neticede onun vi, ne demek böyle bişey olur mu?
şaka mı yapıyosun anlamıyorum gerçekten

yok canım neyin şakasını yapayım,.dünden sonra karışmıyorum gitsinler,baksınlar,gelip benden fikir istese dahi konuşmucam,gelinlik modelleride isticek bilyorum,bekliyorda benden şu anda,nişan modeli gösteriyorum umusamaz tavırda,gelinlikdede aynı şeyi yapıcak,o yüzden bakmıyorum artık...

canım boşver hiç takılma mesafeni koru ne yapsan ne etsende karışan suçlu olan sen oluyorsun. aynı durumu abim ve nişanlısıyla bende yaşıyorum. nişanlısının isteklerini karşılamaktan ben kendi nişanımı yapamadım maalesef. onlar bunu düşünüp üzülüyolarmı hayır senin içinde kalıyor maalesef. karışma bşey sorsalarda ben bilmem siz karar verip diyip kenara çekil ne senin başın ağrısın ne suçlanan karışan taraf ol. sonuçta abin herşeyi tam eksiksiz güzel olsun diye çabalıyorsun ama yanlış analşılmaktan başka işe yaramıyor inan.

HAKLISIN CANIM.sende boşver bırak ilgilenme..kendi nişanına bak canım.
1 tane abim var diye ilgileniyorum ediyorumm,ama yine suçlu olan benim ,bıraktım kendilerine..

yorumları okuyamadım ama sana sunu soyleyeyım.abın nısanlanacak evlenecek dıye onları dusunmek zorunda degılsın.cunku bu senın gorevın degıl.bırak kız nasıl ıstıyorsa oyle yapsın.senınle resım cekıldıyse almak zorunda da degıl.kendıne bır gorev edınmıssın herseyın en guzelıne sahıp olsunlar dıye.pardon ama sanane.esya bakmaya gıtmıssınız onlar yapısmıs da bakmamıslar da.bunlar ne bıcım ıfadeler.belkı canı bakmak ıstemedı.belkı baska zaman bakacaklardı.belkı kıbarlık olsun dıye senı davet ettıler.belkı senın bu kadar karısmanı ıstemıyor.senı ılgılendırmez kı koltukların rengı yada kapakların modelı.kucuksun ama aynı bır kayınvalıde gıbı hareket edıyorsun bana kalırsa.hevesını kendı dugununde harcarsın.

bakmak istemiyorsa o zaman koltuk bakmaya gitmeyecek canım ,onu biz zorlamıyoruz git bak diye,onlar planlarını yapıyorlarrr.yalnız burada takınılan şey nedense herkes gelin olduğu için bu taraftan bakmış,birde kendi taraınza bakın olaylara...

resimcide kalsın diye mi çektiriyor canım o resimi..

bakmayacaksa da gıder.belkı canları sıkıldı o anda baska bı yerde olmaya karar verdıler.sen bunları nıye dert edıyorsun kı.evet herkes gelın oldugu ıcın dogruları soyluyor.sen bekar oldugun ıcın olayları goremıyorsun.boyle cok bılmıs herseye karısan kendını ıyı gostermeye calısan koca koca kadınlar gıbı davranan bır ımaj olusturdun gozumde dıger yorumları da okuyunca.herseylerı son dakıkaya da kalsa sızı ılgılendırmez.lutfen karısmayın sonunda sız kotu olursunuz.
ayrıca belkı o resımde kendı kotu cıkmıstı onun ıcın almadı.ıstıyorsanız gıdın o fotografı alın olsun bıtsın.nıye bu dert bu tasa.

Son düzenleme:

canım dert ettiğim yok,2 tane poz vardı orada kırmamamk adına çıkarılmaz mıydı canım,ben hala sölüyorum keşke resim çekilelim demeseydi diyorum yani,en azından böyle tatsızlık olmazdı..
ben kendimi ii göstrmeye çalışmıyorum canım ,niye böyle bir çaba içine gireyim ki..

senden büyükmüs seni kaale almiyor olabilir,
dedigimm gibi bosver karisma ne yaparlarsa yapsinlar

Yani neden şunu düşünmüyorsunuz ki, daha önce de yazdım konu sahibi arkadaşın kızması gereken kişi gelin değil, abisi, resimlerin parasını veren o, kardeşimin de resmini istiyorum alacağım diyebilirdi. Almamış, konu sahibi arkadaş hala diyor ki yok klasörde gördüm, seçmemiş benim resmimi, ya diyelim ki alabileceği poz sayısı sınırlı, kıyamadaı kendi pozlarına onları aldı. Abisi alabilirdi kardeşinin resmini, o da geldi giyindi, çekildi, kardeşimin resmini alacağım diyebilirdi. Ama yooook konu sahibi arkadaş, "yok abim unutmuş olabilir, ama gelin istemedi benim resmimi" diye hala abisini koruyup, geline çemkiriyor. Ayrıca altı üstü bir fotoğraf için, evde o kadar olay çıkarmaya annesini geline karşı doldurup, bir de abisinin üstüne salmaya gerek var mıydı. İnsan gibi yengesine söyleyemez miydi kırıldığını. Ama yooook, illa olay çıkarılacak, ortalık karıştırılacak, geline karşı doldurulacak, yoksa olur mu hiç Üstelik bunları yapan konu sahibi sürekli iyiniyetliyim, onu düşünüyorum deyip duruyor ama; bir mesajında da "abim delidir, bir anda çıkarır atar yüzüğü, öyle bir insandır" diyor ve bu karakterdeki abisini nişanlısına karşı dolduruyor. Nerde burda iyi niyet? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu :26:

görmemişin kocası olmuş işte...

Çok da karışmayın bence. O dönemlerde insan nasıl davranacağını ne yapacağını şaşırıp kalabiliyor.
Ben evlenirken de bir arabaya kaç kişi binip bizimle gelmek istemişti üstüne de "iz bişi beğenemezsiniz biz gelelim"diyorlardı akıllarınca bizi yalnız bırakmak istemiyorlardı (annem, babam,k.validem,k.babam,ablam)

Herkes her şeyi biliyor gibi davranıyor ama düğünümde çiçeğimi bile elime alamadan çıkmışım dansa. Saçlarım ve makyajım berbat tı
Pek çok şey insanda ukde kalıyor.
Ben de çok karıştılar diye eltimin düğününde öyle çok yardımcı olmak istedim ki kendileri kuruş harcamadan düğün yaptı biz kredi çektik onlara, sonunda bana köylü dedi. Şimdi bayramlarda geldiğinde bayramlaşma fasıllarında akrabalar falan evdeyken suratıma bile bakmıyor bişi söylemek istediğimde kafasını çevirip başkasıyla konuşuyor. İnsana bunlar öyle dokunuyor ki ne yaptım acaba diye sormaktan kendimi alamıyorum.

Çok karışmayın bence kendileri kullanacak ve istedikleri bir şey olursa maddi destekte bulunan siz olursunuz o kadar.

aynen katılıyorum canım cekirdel aile kavramını unutmayalım arkadaslar

ahaaa bak bianda cıkarır atar yüzüğü demesini görmemiştim çok çok çok yanlısssss bir örnek gördüm bende erkek kardeşine diyorki boşanırsan boşannnn sana yenisi alırım.... bizzat yanımda dendiii bu ve ben de ne kadar degerli oldugumu anlamıs oldum ailesi bozulursaaaaa ne geccek ellerine acabaaaa ALLAHIM sen yardım et..... haa bide o var asla kardeşleri suclu olmaz onlar düşünmezler hep o gleinler varya ah gelinler dolduruverirler hep .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…