demekki samimiyeti sevmeyen birisi ta baştan hatalısın bence çok hassassın aslında ayn benim gibi
DD ne var faceye eklememişse???ya ad kusura bakma kendi sayfasına istedği resmi koyar yani bunu sorun etmen bana saçma geldi..ben olsam ben de kendi faceme istediğim koyarım kimse de bunu eleştiremez..yeni evliler bırak gezsinler tozsunlar abin zaten yoğunmuş e kız da çalışıyormuş ve hamile;doğal olarak bi,rbirlerine vakit ayıracak romntik ya da eğlenceli başbaşa ortaölar isterler sık sık birbirlerini fazla göremediğinden..kusuara bakma canım ama bu konuda görümceliğin tutmuş...
alınma ...
ailesine gitmesini eleştiremezsin onlar ailesi kızın istediği kadar gider tabi bi kere olsun gelse iyiymiş ama kimse yeni bir gelinin ailesine gitmesini eleştirmesin lütfen yenievliyken hakikaten sık sık ailesini görmek başkasına gitmekten yeğdir bence..
bence bırak aramayı kendisi ararsa arasın..aynı ortama girince de normal ol güleryüzlü ol ama ilgi bekleme..olabilir herkesin yapısı farklı kimisi samimiyetten hoşlanmıyordur...kensin gibi olmasını bekleme.bir de yemek yenildi mutfağa bulaşık götürüken arkadaşıyla fısır fısırdı ben gelince kestiler demişsin "benim hakkımda konuşuyorlardı" demişsin..kusura bakma canım ama nerden bildin senin hakkında konuştuklarını??fazlasıyla alıngansın..olabilir oğlan nasıl die muhasebe yapılır genç kızlar arasında çok olur bu tarz konuşmalar ya da başka biidir senin duymaman gereken nie üstüne alınıyorsun anlamış değilim....hakikaten çok alıngansın...aynısı geçen yolda giderken oldu yoluma birden sol yoldan 2 komşu hararaetli bişiler konuşuyordu biri beni gördü hemen uyardı "şişşt" diyerek...anında sustular.."aa nasılsın elele"dediler..ne yani şimdi ben benim hakkımda konuşuyorlar mı diyeyim?özel bişiler konuşuyorlardır mutlaka..