Abim ve evlilik dışı ilişkisi

burda bile şöyle pislik bir kadın savulunuyor şaka gibi
-genç gold diggerlar rahatsız-

Evet o pislik kadin tek başına yapıyor hepsini. 32 yaşındaki kocaman adam kaniyor vah ki vah .
Kadın kandiran adam kanan ama nişanlisina diyelim yazik kiza diyen yok. Konu sahibide nisanlı , nişanlısı şu durumda olsa aldatti değilde kaldırıldı gibi bakacak.
Evet pislik var ortada hemde iki tane biri aldatirken değeride beynini kaybetmedi

Bence abinle konus, yaptigini biliyodur. Eger devam ederse kocasina soyleyecegini soyle.. ama tehdit amacli sadece.. belki psikopatin biridir bi kaza bela cikar elinden suclu sen olursun

Kadın zaten suçlu da, "kadın evli ve çocuğu var onun yaptığı daha ahlaksız" demek, "erkeğin nişanlısı uzakta gönül eğlendiriyor" demek, bunlar hep ataerkil zihniyet.
Hani böyle alttan alttan "erkeğin elinin kiri" fikrini ben hissediyorum, birkaç kişi daha hissetmiş demek ki.
Yoksa kimse kadın suçsuz dememiş zaten. Konuyu nereye çekmişsiniz.

Annem işleyecek büyük ihtimalle kadının işine de son verecektir.
Bizimde en büyük korkumuz o,ya hamile kalıp abimin balını daha da çok yakarsa diye korkuyoruz,böyle kadınlar aileye gelmemeli.
Bakın mesela bu.
Ne bu şimdi?
Hamile kalıp abimin başını yakarsa
Abinin başı yansın, abin girdiği hakların hesabını veremeyip yansın zaten
Abin çok mu masum da kız gelip abinin başını yakacak
Hala aileye gelecek gelin gözüyle bakıyorsunuz

kandırıldı derken?
yoo gayet de yazık deniyor nişanlısına, kadının kocasına cocuklarına falan.siz üstünkörü okudunuz yorumları sanırım.abi zaten ahlaksız,namussuz gayet. ama benim dikkat çekmek istediğim şey o değil
kadın dayanışması olacak diye fazlaca abartanlar var..bu kadın ahlaksız bir kadındır, savunulacak bir tarafı olamaz.

Kadinin kocasina ve cocuklarina aciyorsunuz da abinizin nisanlanacagi kadina acimiyor musunuz? O kismi vurgulamissiniz da ondan soruyorum. Ben olsam ona acirdim cunku

Acımıyor
Sorun sadece kadının şirketin çalışanı olması ve evli olması.

Adamın da hayatında biri var ve nişanlanacak yalnız. Her önüne gelene evli bekar demeden yürüyecek bir pozisyonda değil yani.

dallas misali hayatlar daha çok kafayı tırmalar hahaha

Tum yorumlari okudum kadini savunanlar var diyenler lutfen yorumlari gozuyle okusun. Tek bir yorumda bile kadin savunulmamis. Bir arkadas yazmis evli erkekler aldatınca esine diyoruz ki "evli olan kisi esin, sadakat sozunu o vermis". Evet mantik olarak dogru fakat burda konu sahibesinin kadin hakkindaki yorumlari cok onemli. Kadin hakkinda yazdiklari tamamen cinsiyetci, seksist soylemlerden olusuyor. "Aksam kocasinin altina yatiyor, boyle ahlaksiz kadinin cocugunu yegen kabul etmem, hamile kalirsa abim kürtaj parasini verir sepetler, bizim ailemiz soyle, bizim ailemiz boyle" pardon da kim sizin aileniz? Hangi ulkenin sultanisiniz? Gayet ahlaksiz bir adam barindiran uc bes kurus para kazaninca ne oldum delisi olmus insanlarsiniz. Midem bulandi cidden yaptiginiz yorumlardan. Herkese ayni seyi soylemissiniz abimi savunmuyorum diye de bir kisi degil iki kisi degil yirmi kisi de mi yanlis anladi?

Kiza bisey demiycekmisiniz? Gercekten bunu yapmayin.. abin kendi gibi biriyle evlensin. Kizin basi yanmasin. Kiz bu tarz seyler yasasaydi abinin arkasindan istermiydiniz onu?

hesap geçici olarak pasifmiş...
Bu akşam annesi abisiyle nasıl konuştu, abi ne tepki verdi çok merak ettim...

Ben konu sahibinin yorumlarini okudum yani 10 sayfa filan tabi diğerlerini de okudum , abisi hakkında kandirldi imasi çizdi yazdi da ve abisinin nişanlısıni düşünmediği icin ortada ahlaksızlık var evet acik açık bu ama gelen yorumlar dayanismadan değilde, konu sahibinin sadece kiz hakkında yazdiklarikdan kaynaklı. Abisine kiz kadar yuklenmiyor oda nişanlısını aldatıyor ve teldeki numarayı nisanlisi anlamasin diye şirketen biri diye kaydettiğini düşündüğünü yazıyor. Bu halti yediği kişi sirket çalışanı , evli ve çocuklu olmasa bunada göz yumuyor. Burdaki tepkilerin hepsi abime hakli mi dedim derken aslinda abisine kızdığı nokta öyle varoş kizla birlikre birlikte olup birde cocuk yaparsa. Bütün tepkiler bundan yoksa tabiki burda aldatmayla ılgili kadin fiili yapmasa duygusu bile olsa eleştiriliyor.
Telefonun güç tasarrufu açık cok zor yazdim insallah anlasiliyordur

Nişanlıya söyleseniz iyi olur. Kim olduğunuzu zaten anladık.

Bir de adalet bu işin neresinde? Ahlaksızlık ikisinin. (Abinizin payı daha büyük. Kaç yaş büyük kadından. Bu kadar da şeysalak olunmaz ki.) Kadın işten çıkarılacaksa abi de aynı duruma düşmeli. Varlıklı diye abiniz kaytarmamalı. Kız işten çıkarılınca çocukların rızkı kesilecek. Diyeceksiniz ki anneleri düşünmemiş ben mi düşüneceğim diye? İnsan olan düşünür zaten. Olmayan da aman aileme laf gelmesin diye pislikleri örtbas eder, kızdan kurtulmaya çalışır. Bence abiniz sürülmeli. Kimse ekmeğinden edilmemiş olur, çocuklar hatrına. Kız paracıklarından; abiniz de şeyden olur. İkisine daha büyük bir ceza olmaz sanırım.

Yoksa kızın hayatı çöp edilirken abiniz olacak y.vşağın sefa içinde devam etmesine izin vermezler:)

Benim de işletmem var.. yıl olmuş 2018. 5000 Tl üzeri yapacağınız her alışverişi zaten banka havalesi veya eft ile yapmak zorundasınız. Bankaya para ayırtmak diye bir şey mi kaldı ? Yönetim kurulu üyesi iseniz zaten şirket hesabından sizin hesabınıza para aktarılmasında bir sıkıntı yok. Ayrıca yine bu kadar büyük ölçekli bir firmada hem yönetim kurulu hem varis iseniz zaten cebinizde en az 6 sıfırlı kredi kartı olur. Çeyiz alışverişi için de kredi kartı yeterli olur. Altın dahi kredi kartı ile satılıyor. İlle nakitli alınacak şeyler varsa da bankamatik kartlarının günlük nakit çekme limiti 10 bin lere ulaştı.. çekebilirdiniz. ispatla yükümlü değilsiniz de had safhada tutarsızlık var. Asıl konuya gelecek olursak abiniz yurtdışında envai çeşit partilerden çıkıp da gelip 2 çocuklu evli ve yanında çalışan kadına mı tav oldu ?
Nasıl bir yoksunluğa maruz kaldı oralarda acaba ?
Bence gerçek olamayacak kadar saçma bir kurgu..

Kimmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…