burda bile şöyle pislik bir kadın savulunuyor şaka gibi
-genç gold diggerlar rahatsız-
Bakın mesela bu.Annem işleyecek büyük ihtimalle kadının işine de son verecektir.
Bizimde en büyük korkumuz o,ya hamile kalıp abimin balını daha da çok yakarsa diye korkuyoruz,böyle kadınlar aileye gelmemeli.
Evet o pislik kadin tek başına yapıyor hepsini. 32 yaşındaki kocaman adam kaniyor vah ki vah .
Kadın kandiran adam kanan ama nişanlisina diyelim yazik kiza diyen yok. Konu sahibide nisanlı , nişanlısı şu durumda olsa aldatti değilde kaldırıldı gibi bakacak.
Evet pislik var ortada hemde iki tane biri aldatirken değeride beynini kaybetmedi
Kadın yatakta yatıyor önünde çerez kasesi ve iç çamaşırlı çıplak bacaklarının ojeli tırnaklarının fotoğrafını çekmiş altına da cinsel içerikli bir mesaj yazmış. Benim aklıma o an abim kız arkadaşı anlamasın diye ismini değiştirdiği takıldığı bir kızdır dedim,bizim çalışanımız olma ihtimali aklımın ucundan geçmedi,çünkü daha önce hiç görmemiştim ve işe yeni başlamış.
Kadinin kocasina ve cocuklarina aciyorsunuz da abinizin nisanlanacagi kadina acimiyor musunuz? O kismi vurgulamissiniz da ondan soruyorum. Ben olsam ona acirdim cunku
Hey Allah'ım evli barklı çocuk sahibi kadın tabi ki bekar hiç bir sorumluluğu olmayan bir erkekten daha fazla sorumlu bu ahlaksız ilişki de.
Kadın dayanışması yapacağız diye yine sadece erkeğe yüklenilmiş , çarpık bir ilişki de.
Boşansın da ondan sonra yesin ne halt yiyorsa o kadın. Boşanma aşamasındaymış oldu!
Daha beş günde gördüğü adama yamanmaya çalışmak o kadının yaptığı.
Adam resmen gönül eğlendiriyor.
Yazık o çocuklara, kadının kocasına, adamın nişanlısına.
Kadın evli olmasa, abi zengin olmasa sorun kalmayacakAcımıyor
Sorun sadece kadının şirketin çalışanı olması ve evli olması.
Kadın evli olmasa, abi zengin olmasa sorun kalmayacak
kandırıldı derken?
yoo gayet de yazık deniyor nişanlısına, kadının kocasına cocuklarına falan.siz üstünkörü okudunuz yorumları sanırım.abi zaten ahlaksız,namussuz gayet. ama benim dikkat çekmek istediğim şey o değil
kadın dayanışması olacak diye fazlaca abartanlar var..bu kadın ahlaksız bir kadındır, savunulacak bir tarafı olamaz.
Konuyu okuduğum andan beri bunu düşündüm yemin ederimKadın yiyici kadın kötü hı hıtelefonunu alıp napıcaksın adamın abinin nişanlısını aramak aklına geldimi peki merak ettim
kadin fiili yapmasa duygusu bile olsa eleştiriliyor.
Benim de işletmem var.. yıl olmuş 2018. 5000 Tl üzeri yapacağınız her alışverişi zaten banka havalesi veya eft ile yapmak zorundasınız. Bankaya para ayırtmak diye bir şey mi kaldı ? Yönetim kurulu üyesi iseniz zaten şirket hesabından sizin hesabınıza para aktarılmasında bir sıkıntı yok. Ayrıca yine bu kadar büyük ölçekli bir firmada hem yönetim kurulu hem varis iseniz zaten cebinizde en az 6 sıfırlı kredi kartı olur. Çeyiz alışverişi için de kredi kartı yeterli olur. Altın dahi kredi kartı ile satılıyor. İlle nakitli alınacak şeyler varsa da bankamatik kartlarının günlük nakit çekme limiti 10 bin lere ulaştı.. çekebilirdiniz. ispatla yükümlü değilsiniz de had safhada tutarsızlık var. Asıl konuya gelecek olursak abiniz yurtdışında envai çeşit partilerden çıkıp da gelip 2 çocuklu evli ve yanında çalışan kadına mı tav oldu ?Aynen öyle katılıyorum.
Bir keresinde 2 gün bekletmişler ellerinde yüklü miktarda dolar olmadığı için elimizde yok veremeyiz demişler,muhasebecimiz söyledi.
Ama hanımefendi anlamıyor sanırım herşeyin en iyisini bildiğini sanıyor.
Kimmiş :)Nişanlıya söyleseniz iyi olur. Kim olduğunuzu zaten anladık.
Bir de adalet bu işin neresinde? Ahlaksızlık ikisinin. (Abinizin payı daha büyük. Kaç yaş büyük kadından. Bu kadar da şeysalak olunmaz ki.) Kadın işten çıkarılacaksa abi de aynı duruma düşmeli. Varlıklı diye abiniz kaytarmamalı. Kız işten çıkarılınca çocukların rızkı kesilecek. Diyeceksiniz ki anneleri düşünmemiş ben mi düşüneceğim diye? İnsan olan düşünür zaten. Olmayan da aman aileme laf gelmesin diye pislikleri örtbas eder, kızdan kurtulmaya çalışır. Bence abiniz sürülmeli. Kimse ekmeğinden edilmemiş olur, çocuklar hatrına. Kız paracıklarından; abiniz de şeyden olur. İkisine daha büyük bir ceza olmaz sanırım.
Yoksa kızın hayatı çöp edilirken abiniz olacak y.vşağın sefa içinde devam etmesine izin vermezler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?