Abim ve evlilik dışı ilişkisi

Zaten bu işlerle genelde muhasebe ilgilendiği için o kişide artık bilinen biriyse ve şirket sahibi talimat vermişse sorun değil belki şube nakit bulundurmuyordur çok fazla ama hergün sabah akşam para getiren yetkililer olur onlara miktar önceden söylenir şubenizin prensibidir belkide olabilir yani her banka bir değil

Sen okumuyorsun herhalde? Bahaneyle izin almış abimde tamam demiş beraber çıkacakları için üstünü kapatmış.
Abim daha nişanlanmadı nişanlanacağı kıza da herşeyi anlatacağım merak etme o kadar karaktersiz bir insan değilim ben,bilmeye hakkı var

Banka mevzuatı size sorsaymış da saçmalamasalarmış keşke

Biz de 100e yakın çekeceğimiz parayı 1 gün önceden söylemiştik

Bu konuda ben olsam sadece abinin sevgilisini uyandırır gerisini aileme bırakırdım

Muhasebecinin dediği gibi önceden haber veriyorlar banka rezerv ayarlıyor,ondan sonra da gidip muhasebeci alıyor parayı. Para akışı bizde değil muhasebeci de biz sadece hesap kontrol ediyoruz,ki başında da söyledim ben aile şirketinde çalışmıyorum kendi bölümümü okuyorum.

illa iş yerinden tutması gerekmiyor metresini, iş yerinde böyle şeyler ortamı bozar. Babanıza söyleyin hiç olmazsa dışarıdan tutsun metresini

Yeni çalışanla birden bu kadar olamaz sanırım.abin belki önceden tanıyordu daha tahat takılmak için yanına işe aldı

Ben kızı uyandıracağım da abimi de annemle babam halledecek.

Kızı postalasa da kız abinle ilişkisini muhtemelen yürütür
Ama ben olsam işyerimde çalışmasına müsade etmezdim
Çalışamayacak zaten,anneme söyledim muhtemelen kıza gidip çirkefe bağlayacak. Ama yapacak bişey yok.

Yeni çalışanla birden bu kadar olamaz sanırım.abin belki önceden tanıyordu daha tahat takılmak için yanına işe aldı
Abim daha yeni yeni burada.
Yeni geldi sayılır.
Ayrıca kız işe girişinin 5.günü abimi işe çağırmış hessaplar karıştı diye.
Daha sonrada abim kızı eve bırakmış muhtemelen aşkları orda başlamış.

illa iş yerinden tutması gerekmiyor metresini, iş yerinde böyle şeyler ortamı bozar. Babanıza söyleyin hiç olmazsa dışarıdan tutsun metresini
Bari evli olmasın.
Başına iş almaya aksiyon aramaya yer arıyor resmen

Durumu babana bildirip aradan çekilmeni tavsiye ederim.

Bari evli olmasın.
Başına iş almaya aksiyon aramaya yer arıyor resmen

haklısınız. Uçkuruna sahip olması gerekiyordu. Yarın kadın gelip hamileyim çocuk senden ille de doğuracam derse, sonra mahkeme babalık testi kocanın tazminatı uğraş dur.

haklısınız. Uçkuruna sahip olması gerekiyordu. Yarın kadın gelip hamileyim çocuk senden ille de doğuracam derse, sonra mahkeme babalık testi kocanın tazminatı uğraş dur.
Önlemini almayacak kadar dengesiz değildir inşallah ya

Nerdeyse Tum sirketler yapar bunu :)
Zaten cok buyuk kurumsal sirketlerde imza yetkilisi gitmez bankaya muhasebecilerini yada sirf bu is icin calistirdiklari personeli gonderirler talimatla
Bizim kimseye güvenimiz yok maalesef yapmıyoruz. Hesapları ben kontrol ediyorum :))
Biz 350 çektik kimseye de önceden haber vermedik demekki her banka mevzuatı ayrıymış.

Önlemini almayacak kadar dengesiz değildir inşallah ya

kadın biraz cingöz göründü bana, ben evliyim zaten ben korunuyorum deyip korunmamış olabilir. Zaten gebe kalsa kocasından bilinecek o ara kitlerse abine hayatı kurtulur işte.

konu sahibi muhasebe konusunda kendini ispatlamak için o kadar çok ayrıntı vermişsin ki kim olduğunuzu anlayanlar bile olmuştur diye düşünüyorum. Ayrıca ben bu sitedeki hemcinslerimi korumalıyım hezeyanını anlayamıyorum. Sanki bütün kadınlar melek, sanki bütün kadınlar suçsuz. Ah zavallı iki çocuklu kadıncağız abin nasıl da kandırmış nasıl da kullanıyor, hatta kadının rızası bile yoktur o melek kadın bile isteye öyle birşey yapmaz değil mi hanımlar?

Benim gözümde aynı işi birlikte yaptıkları için ahlaksızlıkları eşit. Ama kadının evlilik bağı gibi daha ciddi bir bağının ve sorumluluğunun olması, üstüne iki küçük çocuğun annesi olması tabi ki daha suçlu yapıyor. Bunu nasıl göz ardı ediyorsunuz anlamıyorum -_-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…