Zaten bu işlerle genelde muhasebe ilgilendiği için o kişide artık bilinen biriyse ve şirket sahibi talimat vermişse sorun değil belki şube nakit bulundurmuyordur çok fazla ama hergün sabah akşam para getiren yetkililer olur onlara miktar önceden söylenir şubenizin prensibidir belkide olabilir yani her banka bir değilBenim istediğim 100bindi,belki abimin paraya ihtiyacı vardı dhaa fazla çektirdi bunu bilemem.
Benim bildiğim muhasebecininde dediği gibi 1-2 gün öncesinden haber verildiği.
Ve abim hiçbir zaman şirket parasını çekmeye kendisi gitmedi,hepimizde bu yetkiler vardır illaki. Ama bunun için muhasebecimiz var,bölge müdürlerimiz var,para girdi çıktısını onlar hallediyor ve janet hanımın dediği gibi de küçük bir firma değiliz. Babam inşaat sektöründe de tanınmış birisi abimde genç iş adamları derneğine üye yani.
Sen okumuyorsun herhalde? Bahaneyle izin almış abimde tamam demiş beraber çıkacakları için üstünü kapatmış.15-20 günlük çalışan 5 günlük izin nasıl alabiliyo. sen hep kadını kötülemişsin. onu işten kovdurup abini nişanlısıyla hiç bişey olmamış gibi evlendirceksiniz heralde. yazık o kıza inşallah abinin gerçek yüzünü görür
Banka mevzuatı size sorsaymış da saçmalamasalarmış keşkeBizim de şirketimiz var ve para çekeceğimiz zaman hiçbir bankaya haber vermiyoruz. Gidip çekmiyoruz zaten internet bankacılığından hallediyoruz. Çektiğimiz zaman önceden de haber vermiyoruz çok saçma :)
Ayrıca geçen eşim gitti bankaya sırf bir imza vermedi zamanında diye para çekemedi mesela sonra banka müdürü tanıdık olduğu için çekebildi. Kaldı ki muhasebeci onun yerine onun hesabından para çekecek? Bu mümkün değil!
Ha yetki imzası verilmişse orası ayrı ama onu da bu zamanda kim verir bilemem.
Kızı postalasa da kız abinle ilişkisini muhtemelen yürütürAnneme izlettim canım,babama söyleyecek babamda abime gelme diyecek büyük ihtimalle. Sonra babam gelip Kızı da postalayacak.
Muhasebecinin dediği gibi önceden haber veriyorlar banka rezerv ayarlıyor,ondan sonra da gidip muhasebeci alıyor parayı. Para akışı bizde değil muhasebeci de biz sadece hesap kontrol ediyoruz,ki başında da söyledim ben aile şirketinde çalışmıyorum kendi bölümümü okuyorum.Zaten bu işlerle genelde muhasebe ilgilendiği için o kişide artık bilinen biriyse ve şirket sahibi talimat vermişse sorun değil belki şube nakit bulundurmuyordur çok fazla ama hergün sabah akşam para getiren yetkililer olur onlara miktar önceden söylenir şubenizin prensibidir belkide olabilir yani her banka bir değil
O manada anlamamıştım ben,evet haklısınız alışmış kudurmuştan beterdir. Belki yeniden bir metres bulacak ama bu işyerinde de bayansız olmuyor olmaz yani. Anneme izlettim babama söyleyecek belki babam abimi buradan kendi yanına alır ama burası ne olacak bilmiyorum işler bana kalmasın da
Ben kızı uyandıracağım da abimi de annemle babam halledecek.Banka mevzuatı size sorsaymış da saçmalamasalarmış keşke
Biz de 100e yakın çekeceğimiz parayı 1 gün önceden söylemiştik
Bu konuda ben olsam sadece abinin sevgilisini uyandırır gerisini aileme bırakırdım
Çalışamayacak zaten,anneme söyledim muhtemelen kıza gidip çirkefe bağlayacak. Ama yapacak bişey yok.Kızı postalasa da kız abinle ilişkisini muhtemelen yürütür
Ama ben olsam işyerimde çalışmasına müsade etmezdim
Abim daha yeni yeni burada.Yeni çalışanla birden bu kadar olamaz sanırım.abin belki önceden tanıyordu daha tahat takılmak için yanına işe aldı
Bari evli olmasın.illa iş yerinden tutması gerekmiyor metresini, iş yerinde böyle şeyler ortamı bozar. Babanıza söyleyin hiç olmazsa dışarıdan tutsun metresini
Durumu babana bildirip aradan çekilmeni tavsiye ederim.Abim daha yeni yeni burada.
Yeni geldi sayılır.
Ayrıca kız işe girişinin 5.günü abimi işe çağırmış hessaplar karıştı diye.
Daha sonrada abim kızı eve bırakmış muhtemelen aşkları orda başlamış.
Anneme söyledim o da babama söyleyecek işte.Durumu babana bildirip aradan çekilmeni tavsiye ederim.
Bari evli olmasın.
Başına iş almaya aksiyon aramaya yer arıyor resmen
Önlemini almayacak kadar dengesiz değildir inşallah yahaklısınız. Uçkuruna sahip olması gerekiyordu. Yarın kadın gelip hamileyim çocuk senden ille de doğuracam derse, sonra mahkeme babalık testi kocanın tazminatı uğraş dur.
Aynı zamanda ahlaksız abinizin çocuğu oluyor yalnız.Ahahah abimi eğer tanıyorsam öyle bir durum olduğunda kürtaj parasını kat kat fazla verir ve her yerden engelleyip postalar. Torun morun sevemeyiz şu durumda,hele ki ahlaksız bir kadının çocuğunu.
Bizim kimseye güvenimiz yok maalesef yapmıyoruz. Hesapları ben kontrol ediyorum :))Nerdeyse Tum sirketler yapar bunu :)
Zaten cok buyuk kurumsal sirketlerde imza yetkilisi gitmez bankaya muhasebecilerini yada sirf bu is icin calistirdiklari personeli gonderirler talimatla
Biz 350 çektik kimseye de önceden haber vermedikBanka mevzuatı size sorsaymış da saçmalamasalarmış keşke
Biz de 100e yakın çekeceğimiz parayı 1 gün önceden söylemiştik
Bu konuda ben olsam sadece abinin sevgilisini uyandırır gerisini aileme bırakırdım
Önlemini almayacak kadar dengesiz değildir inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?