- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Son olaylardan sonra aramıyor zaten. Haberimiz yok birkaç gündür. Bir gelişme olursa ben buraya yazıp fikirlerinizi tekrar alacağımArtık muhatap olmayın şu parazitle. Bütün hepiniz hem kendisini hem yılan karısını engelleyin gitsin.
Sizin adınıza üzüldüm ve sizi anlayabiliyorum. İnsanın ailesinden değer verdiği birine acımak ne de zor değil mi? İnşallah abim o durumlara düşmeden aklı başına gelir de kurtarır kendini.sadece konunuzu okudum, yorumlara hiç bakmadım dolayısıyla ekleme yaptıysanız kaçırdım. benim babam aynen abiniz gibi. yıllarca kendi anne babası hayattayken dünya kadar borca batırdı onları, mallarını sattı. yetmedi kardeşlerinin malına göz dikti. hiçbiriyle konuşmuyor şu anda. sonra kendi hasta oldu, küçümsediği emekli maaşına kaldı. tek başına şehir dışında yaşıyor. büyürken bana ve kardeşime ne maddi ne de manevi desteği olmadığını söylememe gerek yok herhalde. hala telefon faturasını ödüyorum, netten alışverişlerini yapıp adresine gönderiyorum. o da sırf hasta olduğu için. ne kumar borcu bitti ne mafya....zengin, hatrı sayılır malı mülkü olan tanınmış bir ailenin oğlu kendisi. halalarım amcalarım kendi iş yerleri, bir sürü malı mülkü olan hali vakti yerinde insanlar ama babamın beş kuruşu yok. üstelik öldükte sonra allah bilir ne borçları çıkacak....böyleleri düzelmez. babamın tüm akrabalarının yaptığı gibi kendinizi ondan kurtarın. yoksa ben ve kardeşim gibi akılsız başınızın cezasını çok çekersiniz...
Bilgi verdiginiz icin tesekkurlerSon olaylardan sonra aramıyor zaten. Haberimiz yok birkaç gündür. Bir gelişme olursa ben buraya yazıp fikirlerinizi tekrar alacağım
Çok sağolun iyiki varsınızBilgi verdiginiz icin tesekkurler
Biz her zaman burda sizin yaninizdayiz
Annen nasıl bulacâk 30 bin evi satarak mi?Merhaba hepinize. Şu an ağlamaktan yazacak mecalim de yok aslında... İki gündür yine peşimizde. Önce beni arayıp 30 bin altın istedi. Yok dedim, eşimi aradı ona da yok dedirttim. Şimdi tekrar anneme musallat oldu bana birinden 30 bin borç bul. 170 bin buldum son eksiğim 30 bin kaldı bankalara olan borcumu kapatıp yavaş yavaş insanlara olan borcumu ödeyeceğim diyor. Ama öyle böyle bir zorlama yok arkadaşlar ne yap et bul diyor. Ablam ben abim konferans yaptık telefonda. Ablamla beni rezil etti sizin yüzünüzden bu haldeyim anneyi siz dolduruşa getiriyorsunuz. Ağzına geleni söyledi. Ben de boş durmadım herşeyi söyledim. Ama annem son kez istediği parayı bulacağım diyor. Kadına hıçkıra hıçkıra ağlamış. Tükendim artık. Hiçbir şey yapasim yok. Anneme de karışmicam. Ne oluyorsa olsun artık... Evi alana kadar vazgeçmeyecek bu adam. Evi de versin ne yapıyorsa yapsın. Tek kelime edecek gücüm kalmadı
10 binlik altını var. Geri kalanı da borç bulmaya çalışır eşten dosttan...Annen nasıl bulacâk 30 bin evi satarak mi?
Yazık ya Allah evladın hayırlısını versin... üzülmeyin10 binlik altını var. Geri kalanı da borç bulmaya çalışır eşten dosttan...
Gözümden akacak yaş kalmadı zaten. Mal gibiyim.Yazık ya Allah evladın hayırlısını versin... üzülmeyin
Yukarıda okudum tamam.Gözümden akacak yaş kalmadı zaten. Mal gibiyim.
Annenize engel olun diyeceğim. Dinlemiyor mu gene laf ?Merhaba hepinize. Şu an ağlamaktan yazacak mecalim de yok aslında... İki gündür yine peşimizde. Önce beni arayıp 30 bin altın istedi. Yok dedim, eşimi aradı ona da yok dedirttim. Şimdi tekrar anneme musallat oldu bana birinden 30 bin borç bul. 170 bin buldum son eksiğim 30 bin kaldı bankalara olan borcumu kapatıp yavaş yavaş insanlara olan borcumu ödeyeceğim diyor. Ama öyle böyle bir zorlama yok arkadaşlar ne yap et bul diyor. Ablam ben abim konferans yaptık telefonda. Ablamla beni rezil etti sizin yüzünüzden bu haldeyim anneyi siz dolduruşa getiriyorsunuz. Ağzına geleni söyledi. Ben de boş durmadım herşeyi söyledim. Ama annem son kez istediği parayı bulacağım diyor. Kadına hıçkıra hıçkıra ağlamış. Tükendim artık. Hiçbir şey yapasim yok. Anneme de karışmicam. Ne oluyorsa olsun artık... Evi alana kadar vazgeçmeyecek bu adam. Evi de versin ne yapıyorsa yapsın. Tek kelime edecek gücüm kalmadı
Ne diyeyim, umarım Allah sizi bu beladan kurtarır bir an önce…Merhaba hepinize. Şu an ağlamaktan yazacak mecalim de yok aslında... İki gündür yine peşimizde. Önce beni arayıp 30 bin altın istedi. Yok dedim, eşimi aradı ona da yok dedirttim. Şimdi tekrar anneme musallat oldu bana birinden 30 bin borç bul. 170 bin buldum son eksiğim 30 bin kaldı bankalara olan borcumu kapatıp yavaş yavaş insanlara olan borcumu ödeyeceğim diyor. Ama öyle böyle bir zorlama yok arkadaşlar ne yap et bul diyor. Ablam ben abim konferans yaptık telefonda. Ablamla beni rezil etti sizin yüzünüzden bu haldeyim anneyi siz dolduruşa getiriyorsunuz. Ağzına geleni söyledi. Ben de boş durmadım herşeyi söyledim. Ama annem son kez istediği parayı bulacağım diyor. Kadına hıçkıra hıçkıra ağlamış. Tükendim artık. Hiçbir şey yapasim yok. Anneme de karışmicam. Ne oluyorsa olsun artık... Evi alana kadar vazgeçmeyecek bu adam. Evi de versin ne yapıyorsa yapsın. Tek kelime edecek gücüm kalmadı
Artık muhatap olmayın şu parazitle. Bütün hepiniz hem kendisini hem yılan karısını engelleyin gitsin.
Hayır dinlemiyor. Son kez yapacağım ama bundan sonra kesinlikle konuşmam dahi diyor. Bu son olmayacak evi alana kadar direnecek diyorum anlamıyor.Annenize engel olun diyeceğim. Dinlemiyor mu gene laf ?
Allah razı olsun. Söyledim anneme. Yine abime yapıyorsun ama sana ve kardeşime bakmak zorunda olan biz olacağız diye. Dinlemiyor. Son kez yapacağım diyor.Konunuzu başından beri takip ediyorum Allah aşkına o yalancı abinizle hala neden görüşüyor anneniz ya inanamıyorum saç baş yoldurur resmen yaşadıklarınız. kardeşim 170 bini bulan 30 u da bulurdu bulsun yani ama bu basbaya yalan anneniz bunu anlayamıyor mu ki 30 u verince sizin yakanızdan düşmeyecek en fazla bir kaç ay sesi çıkmaz sonra yine bir bahaneyle musallat olur. anneniz sevgili oğluşuna kıyamıyorsa size kıyıyor ve bir tercih yapıyor demektir. siz de bir tercih yapın bence ve annenize "eğer verirsen bundan sonra ben yokum " diyin. hem diğer kardeşiniz hem evdeki küçük kardeşiniz için. anneniz ille de vereceğim derse bağrınıza taş basın küçük kardeşinizle dışarda görüşür haberleşirsiniz. gerçekten çok zor bir durum Allah yardım etsin imtihanınızı kolaylaştırsın.
Malesef biz de toz konduramiyorduk gelinimizle. Boşanmak üzereydiler. Gelinin ailesi 150 bin yollamış sözde. İnsan bosanacagi adama niye para verir aklım halen almıyorgelin hani masum birşeyden habersizdi ne oldu kızz yılan oldu orayı kaçırmışım
Boşanmayacak çünkü.Malesef biz de toz konduramiyorduk gelinimizle. Boşanmak üzereydiler. Gelinin ailesi 150 bin yollamış sözde. İnsan bosanacagi adama niye para verir aklım halen almıyor