Abim için evi satmalı mıyız? :(

Sizin adınıza üzüldüm ve sizi anlayabiliyorum. İnsanın ailesinden değer verdiği birine acımak ne de zor değil mi? İnşallah abim o durumlara düşmeden aklı başına gelir de kurtarır kendini.

Merhaba hepinize. Şu an ağlamaktan yazacak mecalim de yok aslında... İki gündür yine peşimizde. Önce beni arayıp 30 bin altın istedi. Yok dedim, eşimi aradı ona da yok dedirttim. Şimdi tekrar anneme musallat oldu bana birinden 30 bin borç bul. 170 bin buldum son eksiğim 30 bin kaldı bankalara olan borcumu kapatıp yavaş yavaş insanlara olan borcumu ödeyeceğim diyor. Ama öyle böyle bir zorlama yok arkadaşlar ne yap et bul diyor. Ablam ben abim konferans yaptık telefonda. Ablamla beni rezil etti sizin yüzünüzden bu haldeyim anneyi siz dolduruşa getiriyorsunuz. Ağzına geleni söyledi. Ben de boş durmadım herşeyi söyledim. Ama annem son kez istediği parayı bulacağım diyor. Kadına hıçkıra hıçkıra ağlamış. Tükendim artık. Hiçbir şey yapasim yok. Anneme de karışmicam. Ne oluyorsa olsun artık... Evi alana kadar vazgeçmeyecek bu adam. Evi de versin ne yapıyorsa yapsın. Tek kelime edecek gücüm kalmadı

Annen nasıl bulacâk 30 bin evi satarak mi?

Konunuzu başından beri takip ediyorum Allah aşkına o yalancı abinizle hala neden görüşüyor anneniz ya inanamıyorum saç baş yoldurur resmen yaşadıklarınız. kardeşim 170 bini bulan 30 u da bulurdu bulsun yani ama bu basbaya yalan anneniz bunu anlayamıyor mu ki 30 u verince sizin yakanızdan düşmeyecek en fazla bir kaç ay sesi çıkmaz sonra yine bir bahaneyle musallat olur. anneniz sevgili oğluşuna kıyamıyorsa size kıyıyor ve bir tercih yapıyor demektir. siz de bir tercih yapın bence ve annenize "eğer verirsen bundan sonra ben yokum " diyin. hem diğer kardeşiniz hem evdeki küçük kardeşiniz için. anneniz ille de vereceğim derse bağrınıza taş basın küçük kardeşinizle dışarda görüşür haberleşirsiniz. gerçekten çok zor bir durum Allah yardım etsin imtihanınızı kolaylaştırsın.

Annenize engel olun diyeceğim. Dinlemiyor mu gene laf ?

Ne diyeyim, umarım Allah sizi bu beladan kurtarır bir an önce…

Allah razı olsun. Söyledim anneme. Yine abime yapıyorsun ama sana ve kardeşime bakmak zorunda olan biz olacağız diye. Dinlemiyor. Son kez yapacağım diyor.

Bence annenize soyleyin bir sartla ustundeki evi 3 kizinin ustune yaparsan deyin
Ileride abiniz imza alir o evi satar yine satar annenizi kandirir hic olmazsa tapu sizde olursa zorlasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…