Abim için evi satmalı mıyız? :(

Anneniz yine son parasını yollamıştı, iş de bulamıyordu. Onlar iyi mi?
İyiler evet. Ama halen iş bulamadı. Sanırım ben de işten çıktığım için bana da mesafeli davranıyor onlara yardım edemiyorum diye. Hele bir de eşim çocuk istemeye başladı annem bunu duyarsa ya kalp krizi geçirecek ya beni evlatlıktan reddedecek :))

Önceki yorumlarımda size biraz yüklenmiştim ama çok şükür biraz annenizin gerçek yüzünü görmeye başlamışsınız. Umarım kendi ailenizde bulamadığınız sevgiyi kurduğunuz ailede bulursunuz. Akıl ve ruh sağlığınız için hatta ve hatta o evliliğin devam etmesi için annenizi kapı dışında bırakın. İleride kendini iyice acındırıp sizinle yaşamak bile isteyecek

Siz de istiyorsanız direk yapın. Sizden bir şey gelmeyeceğini iyice anlarlar :) oğloşundan istesin yardım istiyorsa. Yardım bile değil. Bu zamana kadar yedirdiği paraların yarısını istese kraliçeler gibi geçinir.

Böyle bir abim olsa nerede yatacağı çokta umurumda olmazdı açıkçası.
"Hata yapmayan eşektir ama aynı hatayı defalarca yapan eşşekoğlueşşektir" demişler.
Abin bile bile lades demiş başına geleceklere. bir olur, iki olur hadi 3 de olsun ama sürekli sürekli kendini acındırarak milletten para almak ne demek ? Abim olmaz ise gözüm olsun. Resmen kullanıyor sizi.
Azcık vicdanı gururu olsa "Bu resmi anneye de göster" demez.
Anneciğin evini asla satmasın. Bırakın ne hali varsa görsün.
Resmen kendini acındırıyor. Ayrıca bu kadar borcun içinde annenizin evinden gelecek para devede kulak gibi kalır. Kadıncağız evinden olduğu ile kalır. Allah Evladın da Hayırlısını Versin İnşallah.
Bizimde Evlatlarımız Var. Allah Önce Vicdan Merhamet Versin. Abinizi de Islah Etsin İnşallah

İnsanlar ne yazık ki yetiştikleri aileyi seçemiyor. Hele ki yine benzer bir aileye ‘eş’ olarak gittiyse ve kendini geliştirme fırsatı da bulamadıysa, hep o ortamda kaldıkça onlara benziyor. Muhtemelen anneniz de bu kaderi yaşıyor, bakış açısını anlayış tarzını değiştirmenize imkan yok. Çok üzüldüm güçlü durun.

Nasıl yani.anneniz ,isten çıktınız ve yardım edemiyorsunuz diye mesafeli mi?bu mu aile olmak ?dışarıdaki herhangibir insandan farkları yokmuş o zaman

Bence de borsada kaybetti. Ama ben tefeci değil de uçan kuşa (iş arkadaşları, banka vs) borcu var diye düşünüyorum. Bu kadar zekiyse tefeciye bulaşmaz.

sakın evı satmayın cok pısman olursunuz
bu aralar erkek cocukların sureklı aılesını banka olarak gormesı konularını goruyoruz
alısmıslar nasılsa aıle verıyor dıye o rahatlıkla yasıyorlar

Annenize kalsa sizi bir ömür erkek kardeşiniz için sömürür...

Peki işten neden çıktınız?
Hayatımın her alanında olduğu gibi orda da beni salak yerine koyuyorlardı. Özel bir hastanenin kayıt birimine bakıyordum. Koskocaman hastanede gişe-kasa olarak sadece ben vardım. Muayene, tahlil tetkik, indirimler, faturalar bunların hepsi benim üzerimdeydi. Son zamanlar hastalar sürekli problem çıkarmaya başladı birini daha alın şuraya para veriyoruz beklemek zorunda mıyız falan diyorlardı. Bir buçuk yıl sabrettim bu şekilde (4 yıl orda çalıştım son bir buçuk yıl tek bırakıldım) en sonunda adet olduğum bir ay yoğunluktan molaya çıkamadım. Kalktığımda ise oturduğum sandalyenin bile kan içinde olduğunu fark edip istifa ettim. Herkese bir saat öğle arasiydi bana yarım saat. Birsuru sebep vardı aslında ama sırf ailem için katlanıyordum. Dayanamadım öyle bir anlık sinir harbiyle istifamı verdim

haklıymışsınız üzüldüm Allah hayırlı kapılar açsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…